Kim la o ? Aslında emindim senin olduğundan ama spoiler yapmışsın
tanıyamadım bir an :p
Printable View
Erenköy merkez dalgasında herkes :)
Şaka bir yana herkes gördüğü buyudugu yerden yana benim iş yerim ikitellide her gun mal gibi 55 km gidip gelıorum o trafikte kopamadıgımdan :)
Tamam tamam param yok ew alamıorum avrupa yakasından itiraf edıorum alırsamda başakşehir hosuma gidıyor yeni gelişti zaten tükkanada yakın :)
istanbulda her sektörün para kazanabiliceği yada daha fazla kazanabiliceği belli noktalar war onun için seçim yaparken işe göre seçilip en mantıklısı yapılmalı...
Geçen gün Konyadan Burhanla konuştum kanka dedi bi uçtan diğerine normal arabayla 30 dk vtec s2000 type r oldumu 15 20 dk da gidiyorum dedi ağlayacaktım az kalsın.
Oda istanbul çilesi çeken insanlardan.
İstanbul trafik sorunu çözülsün gayri safi milli hasıla eminim 1,5 katı yükselir. O boşa giden yakıt o boşa çıkan zararlı egsoz gazları off off..
Büyükçekmece , Güzelce , Kumburgaz , Selimpaşa , Mimarsinan:D:D .. Bahçeli bir villa , hususi otopark .
Zaten genel olarak iş imkanları avrupa yakası ikitelli bağcılar mahmutbey v.b.
Bahçeşehir derim yada esenkent yani aynı yerler kira olarak uygun ve sakin otopark problemide yok yer bulamadım yok dip dibe arabalarda yok gamzeler olmuşturmuyor tek takıntım arabamı koyduğum yer :)
İşine ya da okuluna yakın olsun da neresi olursa olsun.. Adamı üzüyor trafik..
Anadolu yakasi kurtkoy derim.temiz hava. genis caddeler.trafik yok.uygun fiyat.yeni daireler..
maltepe fındıklı şu an ataşehirden sonra buralarda inşaattaki en hareketli yer bütün binalar 0 daireler hatta eniştem inşaatçı bina yapıp satıyor yapı denetim felan var zaten sıkıntı olmaz fındıklıda hem bostancıyada oldukça yakın sanayiinin üst tarafı hemen çok güzel bi yerde ataşehire 10-20 dakikada gidersin
kısacdası benim tercihim maltepe/fındıklı olurdu
Anadolu yakası iyidir.Acıbadem iyi bir semt.erenköy-bostancı-dragos.
Not: acıbademde mahalleye göre kiralar diğer evlere göre 2-3 katına çıkabiliyor..