La boğaz dediğim deniz kenarı işte :D
Tamam geliyorum çimelim hep beraber
Printable View
La boğaz dediğim deniz kenarı işte :D
Tamam geliyorum çimelim hep beraber
valla ben şehir kalabalığından fazlası ile sıkıldım beylükdüzü çok güzel bi gün cem abilere gitmiştim sitenin bahçesinde ailecek akşam yemeği yiyorlardı çok hoşuma gitmişti :D
o tarz bi yerde oturmayı çok isterim amaaa o şehir merkezi mantığındanda kurtulamadığım için Mecidiyeköy den çıkamıyorum :D 7/24 herşey elimin altında
Mustafa sana son 5 senede Beylikdüzünde açılan en az 10 tane AVM sayablirim.
İnan herşey burada da elinin altında artık. Tabi neyi kastettiğini bilmiyorum ama :D
Tek olumsuz yanı yolların yeterli gelmemesi artık. Beykent resmen kilitleniyor
artık. Alternatif yollardan yolunu uzatarak eve varıyorsun takılmamak için.
Sur içi iyidir :)
7/24 artık herşey heryerde muştu,
Bundan 25 yıl babam mercedeste çalışıyorken beylikdüzü mercedes tesisinde insanlar mahsur kalmış Unimoglar ile yemek erzak götürmüşler,
O zamanlar M.köy tabiki ağır basardı lakin şimdi herşey heryere dağılmış durumda. Mesela sen bi kumburgaz silivri otel konforunu yakalamak istesen orda yok burda var :)
Ahah eyvallah birader, ama inş dediğin gibi bi durum hiç olmazda gerek kalmaz aloya :)
Sosyal hayattan kastım arkadaşlık değil, benimde burda arkadaşlarım var. Sonuçta çocukluğum geçti, ama istanbulun içindeki kadar alternatifin yok. O yolu öyle veya böyle tepmek zorundasın.
Ben sevmiyorum diyemem b.çekmeceyi seviyorum ama acıbademle karşılaştırmam. Tabiki herkesin kendi görüşü sevdası semt, memleket tartışılcak şeyler değil zaten.
Hırsızlık konusuna katılmıyorum. B.çekmece hırsızlık oranının çok yüksek olduğu biryer özellikle yaz aylarında. Anadolu yakasında ne kadar varsa burdada en az orası kadar o tarz vakalar var. Hatta Bi ara bıkmıştık B.çekmecede mahallemize dadanan hırsızlardan. Soyulan evleri patlatılan araba camlarını söylemeyim.
Acıbademde de oto hırsızlığı çok oluyordu bi dönem dadanmışlardı..
:D:D:D yarıldım
yerınde olsam ıse yakın bır yere tasınırım cunku trafık cabası yanı
hahaha :D
abi burda evimden çıkıyorum hooop bebek,beşiktaş,sarıyer ordan taksim,şişli,nişantaşı :D
7/24 ten kastım gecenin bi köründe her türlü hastahane,eczane,market,manav, aklına ne gelirse
avm ise bana 1 tane yetiyor abi varoşların number one ı :D profilo avm
profilo bebeğim ya gözümün nuru otopark beleş oh:D
bir profilo bir istinyepark otopark hizmeti süper:D