kompressor en az ıkı bar sabıt basmalı en buyuk tabancan ıkı.sıfır uclu olmalı en plastık haznelı guzel olabılır ben ustten haznelı kullandım ama alttan haznelı kullanıyor cogu boyacı.
kompressor en az ıkı bar sabıt basmalı en buyuk tabancan ıkı.sıfır uclu olmalı en plastık haznelı guzel olabılır ben ustten haznelı kullandım ama alttan haznelı kullanıyor cogu boyacı.
Paint Zoom Pratik Boya Makinası orjınal sahibinden.com'da makinası
Burda yarı fiyatına
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Mesela bosh olan ile neler boyadınız?
Jnat vs boyadınızmı? yada amatör olarak araç boyanırmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cepten gırıyom nete airlessı anlatmak uzun surer forumda. Aradım senı ama acmadın. Kısaca evdekı damacana gıbı dusun boyayı sıkıstırıyosun 100-150bar min. basıncla yuzeye puskurtuyosun. bu basınclardan dolayı saka yapılmaz hatta o makınalarla
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
Kaç para bu dediğin alet peki kaancım.
Öncelikle bu konu benim içinde çok iyi oldu. Yakın zamanda bu tip bir konu açmayı dusunuyordum
Bosch pfs55 ten bende de var. su bazlı boyalarda güzel iş yapıyor. ev işlerinde kullanıyorum. Fakat çıkış kısmındaki parçaların plastik olması sebebiyle tinerle seyreltilen boyalarda kullanmaya çekinmiştim..Zira özellikle selulozik tiner plastiği ciddi şekilde bozuyor.
Sizin boyadığınız malzemelerde kullandığınız boya neydi?
Önceden böyle bir proje yapmıştım: http://www.techturkey.com/forum/body...i-anlatim.html
Boyacıdan sprey tüpe boya bastırmıştım. kullanımı kolay oluyor ama maliyeti fazla..Yakın zamanda ön tampona girişeceğim.
sizin cevabınıza göre bu makineyle boyamayı deneyebilirim..![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Brülörümü boyadın naptın? yoksa kazanın tamamınımı? Umut nedion olum![]()
brülörü abi yarevizyona alıyoruz makineleri dükkana almışken boyuyorum allıyorum pulluyorum ya
2 3 kg boyayla o kazanı da boyarım iddaa lıyım
![]()
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
Yemin ediyorum pazarlamacısı senin kadar reklam yapmamıştır bu ürün için
Şimdi bunun 55 mi 65 olanınımı almak laızm aralarında 50 tl var.
hertürlü almana destek weriyoruz abi işte
bndeki 55 ama sanırım 65 daha büyüğü kısacası senin bileceğin iş orası ama bu boyut gayet tatminkar bana göre![]()
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
55 olanını alıp sonra ulan keşke 50 daha verip 65 olan modelini alsaydım demektense baştan 65 olanını alın bence![]()
benim dediğim 1000-1500$dan falan baslıyor ama sorunsuz yıllarca kullan istediğin tur boyayı at hiçbirsey olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)