motor olarak baya araca kafa tutacaga benzıyor![]()
motor olarak baya araca kafa tutacaga benzıyor![]()
128 hp gerçekten üzereski motordan farkı nedir acaba bu motorun onu merak ettim bulamadım :S
yok abi kesinlikle sıkıntı sorun yokda, hatta bnm arabada aşırı agresif yazılım var, 1.8 bar cont 2.1 bar peak, 1800 bar yakıt basıncı + methanolle yürüyorumda herdaim, ginede sıkıntı çıkarmıyor, yapmadığım kalmadı brake boostla kullanıyorum çoğu zaman
otomatikden dolayı 1.8 litre fazla yakıyor şehir içinde fabrika verisi bu
4 ileri tork konvertörlü eski tip raylı otomatik sollamalarda fln geç geliyor
%20 tekerlek gücünde kayıp oluşturuyor, otomatik şanzıman sayesinde dyno king oldum
ha bana sorsan dsg den daha iyi en azından istediğin viteste gidebiliyorsun ve torka daha dayanıklı, otomatikden nefret ettim
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
ix35 gibi on tasarımı arkadanda yeni elentra ya benziyor
bence başarılı olmuş ozellikle 1.6 dizel motor ciddi gozukuyor bi test etmek lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
1.6 performanslı dizel motorlar hyundai kanka ya Türkiye'nin. Üretim yeri neresi bunun?
accent 1.6lt 128 ps 6 ileri manuel şanzıman ve 1160 kg ağırlık diyor ya
ama 100 kmde duruş mesafesi 43 metre..
Araç güzel olmuş ama benim aklımda başka bişi var.
Bu 1.6 128 hp 6 ileri motoru Getz'e koyarlarsa birde yazılım ile GTI kıvamında birşey olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
diğer markalardaki kuzenleri gibi güvenlikte zayıftı baya, ncap'ta baktım yeni test bulamadım, sanırım daha iyi puanlar çıkarır ...
bence de daha dolu daha pahalı olması ve tasarımı ile rakip honda city seçilmiş gibi ... bana kalırsa da yanlış seçim :P rakip satmayan bi araba, bu sınıfta boş ve ucuz arabalar çatır çatır satıyor şirketlere filan .... teneke sünbüller, albealar, loganlar, aveo'lar, sanderolar satarken biraz zorlanacaklar gibi
![]()
2011 senesi içerisinde alınan araçların ilk 3 bakımlarında yağ değişimi ve yağ filitresi firmalar tarafından karşılanacak bilginize
yeni elantrada 2012de geliyor ondada bu dizel motor olacak
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
trafikteki araçlar hızlanmaya başladı128 hp güzel değer zaten eralara yetişilmiyor
Esp felande işin içine girince alınır bence bu araç..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)