Tolga emin ol senin kadar küfür ettim bu şerefsizlere geçmiş olsun nasıl bir duygu olduğunu 1 deil 2 kere yaşasım malesef..
Tolga Kaskon varsa mutluhanın boyaması gercekten iyidir vtec i boyatmıştım 1 tane akıntı bile yokdu
Tolga emin ol senin kadar küfür ettim bu şerefsizlere geçmiş olsun nasıl bir duygu olduğunu 1 deil 2 kere yaşasım malesef..
Tolga Kaskon varsa mutluhanın boyaması gercekten iyidir vtec i boyatmıştım 1 tane akıntı bile yokdu
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. İşin açığı artık kaskosuz arabayada binmek zor. Adi herifler ya ne istiyolar milletin kazanarak aldığı aracından malından mülkünden anlamıyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
vay ırzına geçilmiş ipneler...
tatmin olmuştur şerefsiz
içinde bişeyler kıpırdanmıştır kansızların
yaa arkadaş bu nasıl iş yaa? bu nasıl bir kompleks nasıl bir sapıklık
tolga çok geçmiş olsun , var mı yapabileceğim bişey?
hala küfrediyorum içimden
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Benimde geçen günlerde arabamın arka lastiklerine kırık bira şişeleri koymuşlar,ön lastiklerin arkasına yine kırık bira şişesinin parçalarını koymuşlar.Amaç ne anlamadım bu nasıl bir insanlıktır bundan da zevk alıyorlar herhalde ben farketmesem durduk yere belkide 4 lastikten olacaktım..
Geçmiş olsun abi allah daha büyügünden korusun
imzasız..
geçmiş olsun kapalı otoparkta başımıza gelmişti.hem devletin resmi otoparkı
geçmiş olsun öncelıkle cevrede çok hazımsız ve boş ınsanlar var boyle bırseye neden gerek duyarlar anlamıyorum tekrardan gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun yaşayan daha iyi anlıyor
Birde şöyle modelleri var, eski oturdugum mevkiide az önce arkadasın söylediği gibi biryerdi park yeri bulmak piyango gibi arabayı 5 sokak öteye parkedip yürüdüğümü bilirim.Yazdı, eski aracım vardı bizim sokağın sonuna koydum herkes gibi.Yenide yıkatmıştım,alımlı bir araçtı 2-3 gün kullanmayacagım için örttüm brandayı. Geri bir döndüm bir açtım brandayı sağ kapıda koskocaman bir haç var..... Zaten kıllanırdım oradaki dukkanı olan esnaftan bakardı fesat fesat.
-Dedim böyle böyle çizilmiş bu araç burada??
-He ben çizdim burası dükkanımın önüdür ne gelip koyuyorsun 1 hafta babanın otoparkımıdır?
Not: Bahsettiği sokakta bizimkiler en eski oturanlardan yaklaşık 33 sene kadar oturmuslar ben dogdum büyüdüm ve bana bunu diyen adam iki yıl önce dağdan inmiş batıya göç etmiş,harbıden dagdan gelmıs bagdakını kovuyor. Gözüm döndü giriştim sağlı sollu dükkanın içine düştük bayada hatrı sayılır şekilde hırpaladım. Birde şikayetci oldu üstüne bir ton urastım adam yerıne koydular. Anlatıyorum durumu dinleyen yok. Dedim Allahından bul.Sabaha kadar dövsem sıkılmam ama neye yarar adam gözünün içine baka baka ben çizdim diyor..
Şimdiki aracımıda aynı mevkiide 3 sokak ileride aldıgımın haftasına sağ kapı boydan boya çizilmiş olarak buldum. Bıktım en sonunda Allahınızdan bulun dedim ve zaten aklımızdaydı taşındık. Yine gitmem gerekiyor eski ev orada oldugu için arabayı nereye bırakacagımı şaşırıyorum, ve mumkıunse aracla bile gitmiyorum,uzun oldu biraz ama..
Sizi çok çok iyi anlıyorum çok büyük geçmiş olsun inşallah yapanında burnundan fitil fitil gelir. Ben ilahi adalete inanırım. Ayrıca zaten birşekilde şimdi bile olmasa yarın öbüğrdgün Allah onun başka bir noktada başka bir şekilde canını acıtır, içinizi ferah tutun. Kimsenin hakkı kimsedekalmaz.
Geçmiş olsun benimde daha önce bir çok kez başıma geldi, hatta şuan bindiğim arabanın arka çamurluğu yine çizik (anahtar çiziği) ama boyatmayacağım. Milletimizde "helal olsun adam yapmış" yerine "vay adamdaki arbaya bak, bende neden yok" mantığı var, yazık.
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
cok gecmıs olsun... bunlar hıc bı sosyallıgı olmayan sılık ezık ınsanlar bu sekılde baskasının malına zarar wererek orgazm oluyo ıktıdarsız i..neler
Geçmiş olsun,
Geçen senelerde de sizin aracınıza yapıldığı gibi benimde aracımın arka bagajı tekmelenmişti...
Ne zoru varmış şerefisizn anlayamamıştım ama,
Sokaklarda oluyor malesef bunlar...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Geçmiş olsun fakat bir önerim olacak komple boyatmak yerine rütuşlanıp zımparalanıp ağır polisajla düzeltilebilir diye düşünüyorum
Mersinden çok sevdiğim bir arkadaşımın aracı oda böyle bir şefersizlikle karşılaşmıştı saydığım işlemlerle çiziklerden kurtulmuştu.Komple boyatmadan önce şunu bi deneyin derim baktınız olmadı komple boyatırsınız.Bir gün sürer bu saydığım işlemler uğraşmaya değer bence.
Ufak bir öneri : Kapıları hallederde kaputu halledemezseniz onuda karbon kaplatırsınız
Anahtar çizikleri
Sonrası
![]()
çok geçmiş olsun..
acısını maldan çıkaran hayvan aciz hayvandır... yerse sana gelir ama yemez işte öylelerinin hakkı kötektir.
İşte oluyor,,,, ne desek faydada etmiyor , takmamaya çalışın kafanıza fazla
geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun... böyle aşağılık, aciz, hayatı boyunca kendi başına bir şeyler elde edememiş ve edemeyeceğinin de farkında olan tarım zararlıları yüzünden insan arabasını kapının önüne park etmeye çekiniyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)