Geçmiş olsun bu tarz şerefsizler çok bence yetkili servisinde boyatın herşey kayıt altında olsun.
Çok geçmiş olsun tolga.Polis çagırıp tutanak tutturdunmu fotograf felan çekseydin ? önceki günde o.çocukları babamın arabanın lastiklerini kesmişler ufaktanda çizmişler kaskoyuda bozduk.a.k insanlar iyice zıvanadan çıkmış.Özellikle göze batan tertemiz yıkanmış arabalara yapıyorlar.Bence boya konusunda yetkili servis pasif kalıyor.Ben 2 tane yetkili servis yüzünden arabayı bagaj hariç bel altı boyatmıştım.Dışarda işini düzgün yapan bi boyacıya yaptır derim.
Gecmis olsun..
benımde basıma geldı aynı sey kımın yaptıgını bılıyorum ama elımde delıl olmadıgı ıcın bısey dıyemedım.. bende yuzune baka baka kufur ettım bunu yapanın dıye serefsızın yuzu kızardı..
gecmıs olsun ama komle boyatmaktan baska care yokmu gercekten? yanı rutusla falan kurtarmazmı.. cok yazık olmus ya..
Gecmis olsun cok bu tur adi insan etrafta.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Gecms olsun aynisi benim basimada geldi 2 dk otoparka birakmaya usendim o arada aynayi kopardi saolsun onun bunun cocugu
valla bildiğin duyduğun işciliği ile ünlü usta varsa git ona boyat kasko parayı vermek zorunda senin servis seçme hakkına karışamaz. resimleride çekersin kanıt olarak. ankarada olsan orjinal boya gibi yaptırırdık üstündeki boyayı inceltip kalınlığıda tutardı. istanbuldada vardır hata bırakmadan boya atacak usta servislere pek güven olmaz . geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun abi ya üzücü bir durum![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Benim arabamıda bi arkadaşın düğününde, otoparktayken çizmişlerdi.
Ön kaput hariç, sağ-sol çamurluk, sağ-sol ön-arka kapı, sağ-sol arka çamurluk, kapı çıtası üstünü boyatmak zorunda kalmıştım mecburen.
Etrafta şerefsiz dolu. Biz gözümüz gibi bakalım, cilasını eksik etmeyelim, temizleyelim, p.ç'in biri gelsin boydan boya çizsin.
sağolun arkadaşlar,
arabanın 4 çamurluğunu, kapılarını, kaputunu bide arka tamponu çizmişler, zaten geriye bir ön tampon bir de tavan kalıyor
tavan hariç komple boyatmayı tercih edeceğim sanırım çünkü çok derin çizmişler neredeyse metal gözüküyor çizdikleri yerde, parça parça yaptırıp 6 parça boyalı olup renk tutmama riskindense komple boyatmak daha makul gibi.
kaskodan yaptırıcaz napalım gitsin hasarısızlık, sonuçta bu kaskoları böyle günler için yaptırıyoruz.
daha önce tampon hariç araba boyatmamıştım boyadayken arabayı komple zımpara yapıp boyasını tamamen söküp metal aksama boya atıyorlar değil mi ? boya üstüne boya yapmak gibi bir durum olmaz heralde
geçmiş olsun..aracınızı serviste boyatmanız daha iyi olur.
tavanı boyatmayacağım orda bir şey yok zaten orayıda çizmiş olsalardı uğraşmaz böyle satardım arabayı heralde![]()
geçmiş olsun şerefsiz dolu. yakalarsanız yapanı, grup yapalım. grup grup gidip gelelim o şerefsize yada şerefsizlere. hatta bir tane çıkma typer rot kolunu montaj edelim böle oç larına.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)