Geçmiş olsun böylelerinin aldığı nefes zarar.
Printable View
Geçmiş olsun böylelerinin aldığı nefes zarar.
Tolga abi öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm...
boya konusuna gelince serviste yaptırman daha iyi olur sanırım...
Nasıl bir zihniyete sahiplerse artik... Geçmiş olsun...
aynısını AKN44 e yapmışlardı , allah ıslah etsin mıllet ne b.. yiceni şaşırmış yemin ederim,
güvendiğiniz bi boyacınız yoksa maslak da sizin için uygunsa kendimin eşin dostun işlerini yaptırdıgım akrabamızın yeri var isterseniz pm atarsınız...
Büyük geçmiş olsun , Allah beterinden korusun. Bencede araştır iyi bir yetkili servise yaptır.Gözün arkada kalmaz en azından. Satarken alıcı için daha iyi bir refarans olacaktır.
bunların birini yaparken yakalasam kendi arabam olmasına gerek yok herhangi bir araba bakalım neler oluyor :) ama hiç karşılaşmadım bu o.çlerle
Geçmiş olsun.. 10 dakika sokakta bırakınca aklım kalıyor.. Yorgunluktan ölüyoda olsam gidip bırakıyorum otoparka.. Evimle otoparkın mesafeside yürüyerek 10 dakika..
Cok gecmis olsun :( Oç. lari ya benimde eski arabamin kaputunu tekmelemislerdi( K. Atatürk imzasi yuzunden), kaput iceri goctu :ofk:
Çok geçmiş olsun, bu tip durumlarda sinirlenmekten başka yapacak bişey kalmıyor ne yazık ki :(
Kişisel önerim, yetkili servislerin boya işçiliğinin çok iyi olmadığı yönünde. Ben olsam iyi bir boyacıda boyatırdım işini iyi yapan, resimleri çektikten sonra da bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Maslak aziz usta iyidir eğer 10 numara olsun diyorsanız ben memnun kalmıştım ama rakamıda yüksek çeker genelde.
Tekrardan geçmiş olsun
öncelikle cok geçmiş olsun ülkemizde anasına küfür ettirmeyi meslek edinmiş insanlar ciddi anlamda cogaldı Allah sonumuzu hayır etsin. Gelgelelim nasıl değerlerimizi yitirdik davasına cidden cok vahim ve üzücü bi durum söyledıgınız gıbı eskıden ınsanlar evlerının kapılarını kılıtlemeden yatarlarmış kımse hırsızlık neymış bılmezmış hatta trt'de belgeselde izlemiştim Osmanlı zamanında cami'lerin avlularında insanların gonullerınden kopanı bırakabıleceklerı küpler olurmuş yoksullar muhtaclar alsın dıye ve muhtaç olan ınsan da oradan ıhtıyacı kadar alırmış ihtiyacı olmayana elını surmezmış e bi de şimdıyı dusunuyorum gerçekten içler acısı şimdı bırısıne sadaka verecek olsak acaba içki mi alacak acaba bali mi kullanıo nereye kullanacagı belırsız kı bunlar da mütevazi ornekler Allah sonumuzu hayır etsın cok gecmış olsun. yetkılı servıs ılla ıyı yapacak dıye bı kaide de yok iyi araştırmak lazım servısler arasında
geçmiş olsun tam bi o. çocuğumuş .
Serefsiz evlatları ya..
Direk büyük bi yetkili honda servisinde boyatın bol fotografla..
aynısı benim başıma gelmişti ağlasan mı küfür mü etsen ya ben ne diyceğimi şaşırdım allah bildiği gibi yapsın kansız vicdansız haysiyetsiz herif. allah sabır versin kardeşim ben hiç boyatmadım kalem çektim kullandım yakından bakmayınca belli olmuyodu boyatmaya kıyamamıştım kasko olmasına rağmen. benim tavsiyem kalem çekmeye bak çiziği herkes anlar ama komple boya oldu mu millete ne anlatıcaksın hemde garantisi de yok bakarsın denk gelir gene çizilir hiç gerek yok kurtara biliyorsan idare et kalem çek bişeyler yaptır kullan. benim araba kırmızıydı belli olmasına rağmen ben sadece bi pasta yaptırttım tırnak giriyodu benimkine ona rağmen biraz daralıyor çok uzaktan bi süre sonra hiç gözüne görünmez oluyo ha yakıondan bakıncada ince çizik gibi oluyo benim tavsiyem boyatma
cok gelmis olsun kardesim cok kotu bir durum valla benimde eski hb civic sag tarafini komple bastan sona kadar cizmis oda yetmemis on kaputuna ok tiki akmis komple on kaputa sinir krizi gecirmistim tekrardan gecmis olsun
bezim eniştenin siyah passatın sağ sol kaput bagaj çizilmiş hatta çizilmemiş kazınmış resmen
binanın güvenlik kamerasından bulduk adam arka sokakta oturan 30'lu yaşlarda evli iş güç sahibi bi adam görünümlü x yaratık sonrasını biiiip geçiyorum
çok geçmiş olsun abi fotoğraflar ve konu bulunsun satarken sıkıntı çıkarsa buradayız
Resmen şerefsizlik olmaz böyle birşey ya. Dayımın iki arabasınıda çizmişlerdi evin önünde boydan boya şerefsizler ya büyük geçmiş olsun kayıt altında olması bakımından yetkili serviste boyatman daha iyi olur abi büyük geçmiş olsun...
Geçmiş olsun böyle durumlarda ben mahallede oturan kişilerdende şüpheleniyorum..
Menapoz teyzeler ve onların emekli kocaları bütün gün evde oturmaktan dolayı napıcaklarını şaşırıp bu arabada egzoz var kafamızı şişiriyor yok gece uykudan uyandırıyor gibi düşüncelerle böyle dengesizlikler yapabiliyorlar..
çok geçmiş olsun tolga memleket got dolu ben dişari cikdigim da bile gozum den ayiramiyorum
yetkilii servis de olursa avantajin şu olur arabada dalga akinti herangi bişey gordugun anda
başlarina kalkip tekrar tekrar yaptira biliyosun dişarda tanidik hariç biyere birakirsan yazik
ederler bi kaç sefer kople boyattigiim için diyorum zor olur..
arti olarak bi de sen yogun çalişiyon başinda falan da duramazsin
en iyisi servic tekrar çok geçmiş olsun.
kedi ciğer kombınasyonu ıste.. serefsızler dişinden tırnagından arttır araba al ugras bısyerl yap gelsın serefsızın brıı ıcıne etsın nası ınsan bunlar nası memlekette yasıoyoruz