Çok geçmiş olsun heryerde var o.çları kıskançlıktan ulaşamayacağından yapıyo şerefsizler...
Printable View
Çok geçmiş olsun heryerde var o.çları kıskançlıktan ulaşamayacağından yapıyo şerefsizler...
Allah kahretsin böylelerini sürüm sürüm süründürsün
çekemeyen insan ne yazıkkı çok geçmis olsn allah buyugunden saklasın
geçmiş olsun malesef böyle bir memleket olduk..birbirini s kenler kandıranlar 3 kağıtçılar başkasının malına zarar verenler..Allahından bulsunlar..
Geçmiş olsun son gelişme nedir ?
Kasko sadece çizik parçaları boyatmayı kabul eder, komple boyatacağını sanmıyorum.
Aynı durum benimde başıma gelmişti. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun allahından bulsun şerefsiz.
Dipnot : 6-7yaşında falanım heralde otoparkta birtane murat 131 vardı çil çil , hiç yapmıyacağım bişey ama kaputuna komple X yapmıştım boydan boya şeytan dürttü:Do dümdüz kaput gaza getirdi galiba beni hayatımda çizdiğim en düzgün çizgiydi:hehe:
neyse sonra eve çıktım , eniştem camdan bakıyor bir süre sonra deli gibi küfretmeye başladı.
Bizimkiler noldu falan diyor,nolcak arabayı çizmişler ona küfrediyorum dedi.
Camdan bir baktım çizdiğim araba eniştemin arabası:hehe: yabancıya gitmedi allahtan:D
enişteye ayıp olmuş :D
Ya beyler bende itiraf edecem , orta3-lise 1 gibi 3 adet mersedesin kaputundaki amblemini kopartmıştım. Şimdi "liseli "kategorisine mi giriyorum yoksa "o.ç." kategorisine mi giriyorum.
not: arabayı çizmemeye özen gösterirdim ...
ne sadist insanlar var, geçmiş olsun
Böylesini yapanların varsa arabası pert olsun arabası yok evi varsa evi yansın fitil fitil gelsin azından burnundan..
abi maslak mini auto'nun yan tarafını öneririm ben gördüğüm kadarıyla dışarda boyatcaksan eğer, corolla117 batu'nun aracını boyattığı yer, çok ince işçilikleri vardı.. geçmiş olsun binlerce oç var..
cok buyuk gecmıs olsun tolga uzuldum
babamın arabasının bagaj kapağındaki anahtar deliğine tahta sokup bozmuşlardı.Bilimum çizikler yapmışlardı.Çamurluğuna ne düşürmüşlerse yumuşak bir gçöük yapmışlardı...
Memlekette o.ç çok malesef.
Çok geçmiş olsun araç Tayyar olunca insan daha da üzülüyor.
çok geçmiş olsun şerefsiz dolu piyasa sen kaskoya haber ver yetkili serviste boyat fotoraflarınıda sakla
yazık çok geçmiş olsun :(
Hocam çok geçmiş olsun. O ilk andaki hissi çok iyi bilirim elime bi geçirsem.....diye geçer adamın içinden. Bir İnsan ! evladıda benim kaputuma sanatsal bi çalışma yapmıştı boyatmak zorunda kalmıştık. Allahtan araç o denli değerli değildi dokunmamıştı ama Type-r koyar adama. Nacizane serviste boyatmanızı öneririm yarın öbür gün satarken kayıt kuyudat işlerinden dolayı sorun yaşamazsınız.
Çok geçmiş olsun..
Aynı dertten muzdaribim bende arabamın sol tarafını anahtarla arka camurluktan ön camurluğa kadar çizmişler