İnsanlarımız artık fesat,birbirine güvenmeyen,arkasından kuyu kazan,karşısındakinşn açığını bekleyen,hoşgörüsüz mahluklara dönmeye başladı ve çoğunluk giderek artıyor bana göre.
Geçmiş olsun..
İnsanlarımız artık fesat,birbirine güvenmeyen,arkasından kuyu kazan,karşısındakinşn açığını bekleyen,hoşgörüsüz mahluklara dönmeye başladı ve çoğunluk giderek artıyor bana göre.
Geçmiş olsun..
sağolun arkadaşlar, ilk başta çok sinirlenmiştimde şimdi düşünüyorum yapacak bir şey yok metal parçası bu. ha yapanı görsem büyük ihtimalle bir süre hastanaeden çıkamaz ama çok ta kendimizi yıpratmaya gerek yok.
serhat araba normalde kapalı otoparkta duruyorda bazen evin önü falan boş olunca yürümeye üşenip bırakıyordum yola artık işim olmaz
ha konuşan edenlerde arabayı alırken boyalı diye fiyat düşürme derdinde ya da almama derdinde olursa kendileri bilir. Açıkçası ben arabamı boyattım diye fiyatını düşürmem tersine yükseltirim en azından tertemiz yeni boyalı olacak araç.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Geçmiş olsun.. bu hareketler tamamen çekememezlikden kaynaklanıyo ibnelerin arabası yokya zorlarına gidiyo.. o.çocukları ya..
FatihÖztürk..
hırısızlığın açıklaması vardır açtım caldım dersin ne biliyim şeytan dürttü der insan be o.çocugu bunu nie yaptın lan sen bunu yaparken yakalasam seni nie yapıyorsun desem ne dicem be g.t oğlanı![]()
Sanki bu araci bomontide 1000A nin arkasindaki otoparkta gorurdum mermi gibi duruyodu bunu yapan o. Cocugundan baska bise digildr servet dusmani bunlar sanki cizdi noldu??
kim hangi zihniyetle,hangi akla hizmet bunu yapar,tekrardan geçmiş olsun
yaw boyalı diye ucuz satsan ne olacak dertmi yani 1-2 milyarın hesabınımı yapıcaz.
rs gibi bir araçla 50bin km yapmışız ortalaması 50 kuruştan 25 milyar yapar. birkaç yılda bu kadar parayı benzine yatıran insanlar spor araç kullananlar.
bence kafaya takacak bişey olacağını sanmıyorum 2 milyar ucuz gitmiş 1 milyar pahalı satılmış ben hiç tınlamıyorum. seninde pek takacağını sanmam böyle bir arabaya biniyorsan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
typerınmı var derdin var...oda bi araba sonuçta...nedir ya yok kaza yaptı yok bilmem ne...ayıptır ya bu tarz araba alınca totosu kalkanlar,,,yada butarz arabası olanın yancısı olmak için yarışanlar...yok typermış yok cupraymış...hayat devam ediyor dışarda...
neyse çok geçmiş olsun bende de var ufak bi çekemeyen çiziği...bulsam gırtlaklarım o ayrı![]()
çok geçmiş olsun, bence boyatma kaplat.
Geçmiş olsun arkadaşım.. Benim rex'inde antenini kırmışlardı. herhalde spor arabalara karşı bir yaraları var bu şerefsizlerin...
Gecmis olsun, ben de puntoyu ilk aldıgım hafta arka kapıyı tornavida ile cizmislerdi. Hatta cizmek denmez ona delmislerdi kapıyı resmen, biraz öle kullandım sonra dayanamadım yaptırdım.
Malesef o.c cok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
anasını ağlatmışlar yazık olmuş
serefsız ınsan alcagı nasıl yaparsın bunu ya vıcdansız herıf allahından bulur ınsallah.. allah bunu yapana hıc bı zaman bı araba nasıp etmesın...
Benim T5 e de aynı şeyi yapmışlardı. Bi abimize dert yanarken işte yakalarsam dedim. Adamın verdiği cevap bu allahın sevgili kulusun ki karşına çıkarmıyor. Karşına çıkarsa sinirden adama bişey yapsan başına daha büyük dert açılacak. O zaman salla gitsin takma demişti. Ama hala takıyorum açıkçası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)