User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
78 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Audi S4 öğrenmek istediklerim??

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayi yarismak icin almayacagim haftasonlari gezmek canim sikilinca uzun yolda kullanmak icin alacagim... Yani fulll kullandigimda bile 8000km anca yapiyorum yilda
    evladiyelik eyif arabasi ariyorum acikcasi bakimini aksatmadikca sikinti yaratmayacak bisey...

Simdi iki araba var ise bu hangisidir? Cozemedim kafam karisti 25 e satilan sikintili olan mi yoksa digerimi... Bu araci daha oncede bir dergide okumustum sanirim frenleri ve jantlari ana baslik gibi biseydi

Acikcasi cazip yani kendi arabam + para seklinde degerlendirebilecek olmam...

Ama 230k da bu motora ne kadar guvenebilirim? Sanzimana ne kadar guvenebilirim?

Aurisin ustune 16lira vermege deger mi? Ciplak auris sonucta.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    germany style olsa nasıl durur sizce

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne celiskisinden bahsediyosun ben Turkce yazmiyormuyum ?
    Bundan 2 sene once Ankarada iki tane mavi S4 vardi bildigimiz bundan birtanesi ALP plakali MTM S4 otekiside Bugranin bahsettigi ici bej olan S4. Yani arac Ankaradaydi buraya kadar tamam? Sonra o arac 25.000 liraya satildi sen yukardaki mesajinda bu arac İstanbuldan Ankaraya satildi dedigine gore demekki araba Ankaradan İstanbula satilmis oluyor Bugralarda burdan kalkip Ankaraya gidip arabaya baktigina gore ici bej hali ile Ankarada 2 sene once satiliga cikmis oluyor varmi celisen baska birsey?
    arkadaşım araç istanbuldan geldikten sonra birdaha istanbula satılmadı hiç. istanbuldan geldi sonr ahep ankarada kaldı bir daha gitmedi istanbula. bende türkçe yazıyorum

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayi yarismak icin almayacagim haftasonlari gezmek canim sikilinca uzun yolda kullanmak icin alacagim... Yani fulll kullandigimda bile 8000km anca yapiyorum yilda
    evladiyelik eyif arabasi ariyorum acikcasi bakimini aksatmadikca sikinti yaratmayacak bisey...

Simdi iki araba var ise bu hangisidir? Cozemedim kafam karisti

Acikcasi cazip yani kendi arabam + para seklinde degerlendirebilecek olmam...

Ama 230k da bu motora ne kadar guvenebilirim? Sanzimana ne kadar guvenebilirim?

Aurisin ustune 16lira vermege deger mi? Ciplak auris sonucta.
    fiyat konusunda kupon otomobildir yorum yapmiyim bulmasida zordur almasida zordur satmasida zordur bu tip otomobilleri ....

Otomobil olarak alinir binilir kontrol ettirilir bakilir motor mekanik durumuna eger iyi durumdaysa bence alinir binilir misler gibi ...
    yuruyeni sanzumani motoru kontrol ettirilip uzun vade kullanicaksaniz alin senede 1 otomobil degistiriyorsaniz eger satis sureci uzun olabilir ...
    vergi kasko vs. gibi durumlarida hesaba katmak lazim tabi ..
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mtm olan zaten istanbuldan ankaraya satılmıştı

daha onceki ilanlarda içi bej olandı şuan ilandaki araç güzelcene gosterilip alınabilicek bir araç diye düşünüyorum 200k kilometreler çok goz korkutmamalı bakımlıysa

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrica biz baktigimizda bir sikintisi yoktu otomobilin sadece dosemeleri fazla yipranmisti (bej idi) ozaman birazcik bakimsiz kalmisti...
    2 takim orjinal s4 janti ve lastigi sifir olarak mevcuttu yaninda ...
    alpaslan abi sagolsun cok yardimci olmustu biz kendi hatamizdan kacirdik ozaman bu otomobili yoksa herzaman binilir aslan gibi otomobil s4 ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı iyi tanıyorum.istanbuldan geldiğinden
    o zmn sorunluydu ayrıca ankaradan istanbula değil istanbuldan ankaraya geldi.
    kendinizle çelişkiye düşünüyosunuz ankaraya geldiği zaman komple döşemeye girdi araç içi bej kalmadı ve içi bej olarak ankarada satılığa çıkmadı ve ankaradan istanbula gitmedi
    arkadaşım araç istanbuldan geldikten sonra birdaha istanbula satılmadı hiç. istanbuldan geldi sonr ahep ankarada kaldı bir daha gitmedi istanbula. bende türkçe yazıyorum
    Sen Turkce yaziyosunda arabanin 2 sene once, icinin bej hali ile Ankaradan satiliga ciktigindan, Ankaradan İstanbula geldiginden haberin yok ! Kalkmisin bu araba Ankaradan İstanbula gitmedi, yok ici bej hali ile satiliga cikmadi diyorsun. Bana kendinle celisiyosun falan yaziyorsun..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bulunabilecek en temiz 1.8t quattro yu alsak üstüne harcama yapsak gene keyifli bir araç elde edemez miyiz ve konforlu?

var mıdır tavsiye edilebilecek bir araç?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45 cok degıl mı?
    S4 mantıklı ama ıyı kontrol etmek gerek.Malu bu otomobıller Spor amaclı kullanılıyor...
    Buarada arkadı yonlendırırsenız aracı tanıyan kısıler olarak,daha ıyı olmaz mı?

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o arabanın üstüne binmeyen kalmadı yahu delilik senin söyledıgın almayı aklından biri geçirmedi. Ha şayer asırlık bir padişah soyunun torunu değilsen geçerli bu dediklerim
    para varsa sorun olmaz
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8tq il S4 ün en büyük farkı motoru zaten, motoru dışında hemen hemen hiç farkı yok
    hacim sevenler için S4 iyidir ama vergisi, kaskosu v.b. derken oldukça yükseliyor, aynı güçlere 1.8t ile de daha düşük vergi, kasko v.b. ile çıkılabiliyor
    Peki bulunabilecek en temiz 1.8t quattro yu alsak üstüne harcama yapsak gene keyifli bir araç elde edemez miyiz ve konforlu?

Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bende senin gibi A4 1.8 T Quattro alirim diye yola cikmistim sonra S4 uygun diye onu dusunurken S4 satilinca A4 e vericegim paraya S3 aliyim derken bosa yaktigim expertiz paralarindan sonra lanet ettim gidip Cupra aldim ama hala B5 kasa hayraniyim evliyadiyelik diyorsan al bi B5 Quattro cokta keyif alirsin heleki BBS LM bir arabaya bukadar yakisir
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende senin gibi A4 1.8 T Quattro alirim diye yola cikmistim sonra S4 uygun diye onu dusunurken S4 satilinca A4 e vericegim paraya S3 aliyim derken bosa yaktigim expertiz paralarindan sonra lanet ettim gidip Cupra aldim ama hala B5 kasa hayraniyim evliyadiyelik diyorsan al bi B5 Quattro cokta keyif alirsin heleki BBS LM bir arabaya bukadar yakisir
    Zaten a4 b5 kasaolması güzel coillerle basıcan arabayı. keyile binicen...

Cuprada güzelde b5 kasanın oturaklılığı bir başka oluyor... sanırım hedef o yönde olur gibi bundan sonra... evladiyelik bişey bulunur sanırım, fiyatlarıda fena değil üstelik..

peki quattro olmasa sadece önden çekiş tatsız mı oluyor araç yüklenirse?

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten a4 b5 kasaolması güzel coillerle basıcan arabayı. keyile binicen...

Cuprada güzelde b5 kasanın oturaklılığı bir başka oluyor... sanırım hedef o yönde olur gibi bundan sonra... evladiyelik bişey bulunur sanırım, fiyatlarıda fena değil üstelik..

peki quattro olmasa sadece önden çekiş tatsız mı oluyor araç yüklenirse?
    a4 dedın mı quattro olcak onden ceker de neymıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.7 ile 1.8 i karsilastirmak tabiyki olmaz. neolur , 1.8t yi yüklersin motor icine girmeden alicagin güc 300+ olur. (ayrintili bilgi icin forumda arama yapabilirsin). maliyet o sekilde hesaplanabilir. 2.7 de de motor icine girmeden 450+ lara cikabilirsin, ama 1.8T yi 450 yapman icin motor icine girmen ( maliyet ) + sacma bi devir bandini kabul etmen gerek.

ve tabi fiyat farkinida hesapa katmak lazim , 1.8t ve 2.7T lerin TR fiyatini bilmiyorum yorum yapamiycam.

sonuc olarak tamamiyle aractan ne istedigine bagli, 300+ yetermi yoksa 450+ daha iyimi olur ?
    Batuhan M. Ince

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TQ, T ye göre 100km de 1 litre fazla yaktigi yaziyor kendi kullanma klavuzunda. hizlanma süreleri ayni. yakit sorun degilse TQ tabi.
    Batuhan M. Ince

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.7 ile 1.8 i karsilastirmak tabiyki olmaz. neolur , 1.8t yi yüklersin motor icine girmeden alicagin güc 300+ olur. (ayrintili bilgi icin forumda arama yapabilirsin). maliyet o sekilde hesaplanabilir. 2.7 de de motor icine girmeden 450+ lara cikabilirsin, ama 1.8T yi 450 yapman icin motor icine girmen ( maliyet ) + sacma bi devir bandini kabul etmen gerek.

ve tabi fiyat farkinida hesapa katmak lazim , 1.8t ve 2.7T lerin TR fiyatini bilmiyorum yorum yapamiycam.

sonuc olarak tamamiyle aractan ne istedigine bagli, 300+ yetermi yoksa 450+ daha iyimi olur ?
    Yakıt sorun değil zaten hepi topu yılda 8000km yol yapıyorum

Güç olarak öyle 400 beygir gibi bir beklentim yok ama tabiki abartmadan yapabileceklerimi yaparım amacım keyifli bir araç sahibi olmak...

ama bakıyorumda maşallah lpg takılmamış 1.8 tq yok gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    996 turbo jantları ve rengiyle gönlünüzü çalmış olabilir ama 230.000 çok fazla böyle bi makine için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Q suzunu kullaniyorum, ama ögle abarticak bi yakit yok. LPG konusunda, kendim LPG kullanmiyorum ama LPG karsiti degilim. ucuza ayni gidiyorsa sorun yok bence. motor ögle abartilcak süper karisik bi motor degil ( 1.8T icin ) bulabilirsen motor kodu icin AEB ( uzunlamasina konumlandirilmis motorlar icin ör. a4 a6 passat ) yada AGU ( enine motorlar icin ör. golf 4, a3 ) bulmaya calis. dige motorkodlari ile farklari icin gene forumda arama yapabilirsin.

umarim istedigin gibi bi arac bulabilirsin, kolaygelsin...
    Batuhan M. Ince

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)