höstünüz :D ufakmıs bıraz :D
Printable View
höstünüz :D ufakmıs bıraz :D
Mustafacım eline koluna sağlık
1 aya anca arabam biticek ilk denemeleri orda yapmak isterim beni listeye alırsan sevinirim yetişirse gt30 un gücünü orda anlayacam :)
boracım hayırlı olsun yenı speclerın ama aklıma geldı gt30 ustlerde kalmıyacakmı bıraz? drıfte yonelık daha kucuk egzoz tarafı olan bı turbo daha altlarda calısan felan daha ıyı olmazmıydı?
drag bile yapılır orda:)
Dolu aracların hakkını yememe adına gelip sadece izlemek istiyorum.Ücret olayınada fazlasıyla katılıyorum.Nerde cokluk orda _____ :)
selçuk merhaba
saol öncelikle valla benim kafam pek basmaz turboya ama hep dışarda yapılan arabaları takip ettim genelde kullanılan turbolara baktım o parçaları kullanıyorum...en son gt3076r diye karar verdim ama üstlerde kalacağını sanmam pek sonuçta dbb bi turbo şimdikinden büyük ama daha çabuk dolar pek bişey değişeceğini sanmıyorum deneyip görücez bakalım ...driftmi dragmı hepsini istiyorum bide :D
Dolu araç boş araç diye birşey yok.Driftin en güzel yanı aracın yapılı olmasından çok şöförün yeteneğine bakması.Gelirsen kendini geliştirirsin , her zaman yakayacağın bir fırsat değil .
izleyici olarak aracimla orda olacagim...
çok güzel bir organizasyon düşüncesi,kaliteli olucağınada inanyıyorum.
en kısa zamanda izlemek dileğiyle
aldm mesaji ama kusura bakmasin seyirci olacak... konusalim bi ara... :)
3076 bb olmasına ragmen senın aracında ustlerde kalacaktır dıye dusunuyorum halen. ar sı kac turbonun? 60 70? tahmınımce 4000 4500 lerde dolar turbon buda drıft ıcın bıraz yuksek bı devır dıye dusunuyorum ackcası.tabı dedıgın gıbı drag drıft roll ısteyınce bu 3 leme ıcın enteresan bı kombınasyon lazım :)
mustafa super dusunmussun ankaradan gelicek arabaları biliorsun zaten ustumuze ne duserse yapmaya hazırız;)
fena seyirci olurum olimpiyat evime 5dk ztn :D
seyirci olarak izlemeye gelirim..
bencede ücretli olursa çok çok daha iyi olur.