Böyle özel bi org.u burdan paylaşınca izleyici gelmemesi imkansız artık Musticim keşke kulaktan duyursaydın umarım başınız ağrımaz..:)
Printable View
Böyle özel bi org.u burdan paylaşınca izleyici gelmemesi imkansız artık Musticim keşke kulaktan duyursaydın umarım başınız ağrımaz..:)
Yaya olarak gelmek serbest Günay.Ama bi miktar yürüyecekler tabii :)
bende gelmek isterim bana da yakın sayılır :icon_tup:
Daha şimdiden beni telefonla arayanlar oldu isim yazdırmak için.Araçlı katılımcılar için 3-4 araçlık yerimiz kaldı. :)
izmirden geliyorum seyirci olarak tarih ne zman belli olur....
benide yaz mustafa tirift araçlarına Doğan slx-LPG kitli:D:D:D
mustafa eline sağlık yine döktürüyorsun
çok güzel düşünmüşsün cidden , süper bir organizasyon olur bu :) ama seyircilerin piste fırlamaması için tedbir alman gerekebilir.çevre mahalleden çocuklar gelicek diyince aklıma ilk olarak o geldi.çocuk bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.atlayıverir önünüze falan allah korusun.zehir olmasın organizasyon ;)
bence araçlara kamera flnda yerleştirin :D
Valla izleyicilerden arkadaşlarıma rica edicem artık piste çoluk çocuk atmaması için :)
len mustafa arabayı satmamımı bekledin bu organizasyon için valla alıp senin arabayla yanlardım ama S2000 aldım benden yine kurtulamıcan kanka yanındayım:):):) inşallah çok güzel olur S2000 kabulmü
Emrecim sanki sx i satıp 407 aldın :) Sx tabii ki gelebilir.Şartlarımıza uyuyor sonuçta.
Şöyle birşey düşündüm birde.İlk kez yapacaklar daha erken saatte gelirse bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarabilirim onlara.Böylece günleri kendi başlarına öğrenmeye çalışarak değil eğlenerek geçirirler . Basit parkurlar kurarız böylece araç kontrolleri gelişir falan fistan.
araç biterse gelirm inşallah. seni yarı yolda bırakmayuk.
Olmlar sizin arabanız CNR daki fuara çıkıyordu , hala bitemedi.Bitirinde gelin , acaip eğlenecez garanti veriyorum.
Cargo 2520 var musticim . Gerekli ortam olursa burnout yapabilirizmi. Gerçi asfalt kazarmı bilemem :) :)
O ne kardeş ?
Hey maşşallah.Bunu açık büfe olarak kullanabiliriz bak :)