bende gelmek isterim bana da yakın sayılır :icon_tup:
Printable View
bende gelmek isterim bana da yakın sayılır :icon_tup:
Daha şimdiden beni telefonla arayanlar oldu isim yazdırmak için.Araçlı katılımcılar için 3-4 araçlık yerimiz kaldı. :)
izmirden geliyorum seyirci olarak tarih ne zman belli olur....
benide yaz mustafa tirift araçlarına Doğan slx-LPG kitli:D:D:D
mustafa eline sağlık yine döktürüyorsun
çok güzel düşünmüşsün cidden , süper bir organizasyon olur bu :) ama seyircilerin piste fırlamaması için tedbir alman gerekebilir.çevre mahalleden çocuklar gelicek diyince aklıma ilk olarak o geldi.çocuk bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.atlayıverir önünüze falan allah korusun.zehir olmasın organizasyon ;)
bence araçlara kamera flnda yerleştirin :D
Valla izleyicilerden arkadaşlarıma rica edicem artık piste çoluk çocuk atmaması için :)
len mustafa arabayı satmamımı bekledin bu organizasyon için valla alıp senin arabayla yanlardım ama S2000 aldım benden yine kurtulamıcan kanka yanındayım:):):) inşallah çok güzel olur S2000 kabulmü
Emrecim sanki sx i satıp 407 aldın :) Sx tabii ki gelebilir.Şartlarımıza uyuyor sonuçta.
Şöyle birşey düşündüm birde.İlk kez yapacaklar daha erken saatte gelirse bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarabilirim onlara.Böylece günleri kendi başlarına öğrenmeye çalışarak değil eğlenerek geçirirler . Basit parkurlar kurarız böylece araç kontrolleri gelişir falan fistan.
araç biterse gelirm inşallah. seni yarı yolda bırakmayuk.
Olmlar sizin arabanız CNR daki fuara çıkıyordu , hala bitemedi.Bitirinde gelin , acaip eğlenecez garanti veriyorum.
Cargo 2520 var musticim . Gerekli ortam olursa burnout yapabilirizmi. Gerçi asfalt kazarmı bilemem :) :)
O ne kardeş ?
Hey maşşallah.Bunu açık büfe olarak kullanabiliriz bak :)
Musti İle Arkadan Kaktırışlı Günleri:D:D:D:D:D:D:D
Pazar günü olursa boş olur büyük ihtimal. Gerçi bu aralar hepinizin evine gelen telefon faturalarını telekoma götürüyor . Sadece ankara sevkiyatım tabi. Boş dönüyor
Bu arada ankaradan istanbula gelecek bi şeyiniz olursa haberim olsun. Her ay telekoma boş fatura ve tafura zarfı gönderiyoruz. İzmir adana cart curt hariç onlar kiralik araçla.
Neyse konu dağılmasın.
Boş olursa organize etmeye çalışırım kardeşim.
eheh kendi aracımız olmadan ilk defa yapacaklara bi opsiyon var mı? ehehe :D
Malesef abi.Ancak Trtuning in Driftist adlı organizasyonuna katılırsan S14 kullanabilirsin tüm gün.Ben çok eğlendim cidden.
Harika bir organizasyon olacaga benziyor :)
sese bile gelen olur valla, çoluk çocuğa dikkat edilirse, güzel olucak...
musti sana yakışır bir organizasyon düzenlemen dileğiyle :)
mustafa isim yazdırmak falan nedir buyuk ihtimal benim araba bu hafta biticek merayların arabayıda alırız isim yazdırma işi nedir bi açıklarmısın ;)
15 kişi ile sınırlı olduğundan önce gelecekler belirlenecek.Bu yüzden gelecekler bana şimdi isimlerini vermeli.Ok dedikleri zamana göre liste yapıcam.Geç geliyorum diyenlere malesef gel diyemeyeceğim.
mustafa bızı yaz ozaman :)
Mekanın resmide bu , aynı şekilde kukalarla pisti oluşturcaz.
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/64.jpg
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/65.jpg
http://www.driftist.com/galeri/egitim/default/11.jpg
mustafacım sorması ayıp kemerı nıye taktın orda bırbırınıze carparsınız fela dıyemı?
Şöyleki 3. hatta bazen 2. viteste bile bazen istemesende kontrolü kaybedebiliyorsun.Uzakta olsa refujlara patlarsam ölümiyeyim sakat kalayım diye.Sizde takacaksınız selçuk :)
ehehe ok ozaman kardesım :)
Katılım şartlarını tekrar yazalım o zaman.
1)Herkesin kendi aracı olacak
2)Araçlar yalnızca arkadan itişli (FR,MR,RR) olacak.
3)Tüm araçlarda kilitli difransiyel (LSD) şart.Açık difransiyelliler kabul edilmeyecek.
4)Araç sahipleri otomobilin üstündeki hariç 2 adet yedek jant üstünde lastik getirecek.
5)Katılım ücreti ödenecek.Tam bedel daha sonra belirtilecek.
6)Araç ile piste çıkanlar emniyet kemerlerini bağlayacak.
7)Pistteki otomobile 2 kişiden fazlası binemeyecek.
8)Otomobiller piste sıra ile girecek ve aynı anda pistte 3 den fazla araç olmayacak.
9)Tüm şöförler pist günü kurallarına uyacaklar,aksi taktirde düzensizlikler ve kazalar kaçınılmaz olur.
Tüm bu kurallar düzenli ve zevkli bir gün için arkadaşlar.Kaza ile yada birbirinin hakkını yiyenlerle uğraşacağımıza eğlenmemize bakmak için.
200sx ın uzerındekı kılıt yeterlımı yoksa cusco tarzı bırseymı gerekıyor?
200sx s14 ve s14a nın üstündeki kilit yeterli olur.
mustafa bu iş için hep çabalıyosn helal olsn kardeşim ama türkiyede drift biraz kötüye gitti biliysn sende ama helal olsun gerçek insanları toplamaya çalışıysn işşallah istedin gibi olur kardeşim
aftermarket birşeye ihtiyacınız yok.Sadece kilitsiz araçlarla katılıma izin verilmeyecek.mesela 3.30 ,S13 .
Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri :)
işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına
tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı