Yav kanka tatile çıkıcaz ne zaman olucaksa şu iş bi tarihini belirlede tatile gidelimmmmmmm yoksa piste havuzda yaptırmak zorunda kalacaksın yan yan giderken suya atlıcak millet![]()
Yav kanka tatile çıkıcaz ne zaman olucaksa şu iş bi tarihini belirlede tatile gidelimmmmmmm yoksa piste havuzda yaptırmak zorunda kalacaksın yan yan giderken suya atlıcak millet![]()
sabırları zorlamayı pek deneme bence gürgen ağacından hazırlıklarımız var türk halkı olarak yani bilgin olsun die sölüyorum![]()
Tarih Belli Oldu : 16 Eylül Pazar .
Ancak Yüksek Otopark Kirasi Yüzünden Sponsor Ihtiyacimiz Doğdu.lütfen Yardimci Olabilecekler Benimle Iletişime Geçsin.
Katılım ücretini 100 YTL den fazla yapmak istemiyorum o yüzden sponsor şart arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.
Kanka bizde senle beraber sabırsızlıkla bekliyoruz o güzel abiyi birileri bu arabaları hazırlayıp bize yanlayalım diye veriyolarya acaba onlara bi seslensekmi team ...........![]()
Ah be mustı kalbımı kırdın sımdımı yapılır bu orgulen arkadan ıtıs bısıymı alsam o arada acep
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İlk sponsorumuz hazır arkadaşlar.16 sı kesin tarihtir.Katılım ücretlerini bu hafta toplayacağım.Adam başı 100 ytl . Banka hesabına yatırılacak.
Önceden toplamalıyım ki eksikleri ve kesin geleceklerle gelmeyecekleri ayırabileyim.Yanlış anlaşılmasın lütfen.
Bir tanesi Xenon bir tanesi Tesisat firması. Bridgestone dan haber bekliyorum ayrıca bugün yarın belli olur.
sponsor lar lar lar... yeni bi devir başlıcak bu organizasyon ile bence... herşey çok güzel olucak....
Sakin güç...
çok güzel bi organizasyona imza atıyorsunuz.
artık TR'de de böyle ciddi organizasyonlar görmeye başlamak güzel bi' duygu.
umarım daha da gelişerek devam eder...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)