Böyle özel bi org.u burdan paylaşınca izleyici gelmemesi imkansız artık Musticim keşke kulaktan duyursaydın umarım başınız ağrımaz..![]()
Böyle özel bi org.u burdan paylaşınca izleyici gelmemesi imkansız artık Musticim keşke kulaktan duyursaydın umarım başınız ağrımaz..![]()
Daha şimdiden beni telefonla arayanlar oldu isim yazdırmak için.Araçlı katılımcılar için 3-4 araçlık yerimiz kaldı.![]()
çok güzel düşünmüşsün cidden , süper bir organizasyon olur buama seyircilerin piste fırlamaması için tedbir alman gerekebilir.çevre mahalleden çocuklar gelicek diyince aklıma ilk olarak o geldi.çocuk bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.atlayıverir önünüze falan allah korusun.zehir olmasın organizasyon
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
len mustafa arabayı satmamımı bekledin bu organizasyon için valla alıp senin arabayla yanlardım ama S2000 aldım benden yine kurtulamıcan kanka yanındayıminşallah çok güzel olur S2000 kabulmü
Şöyle birşey düşündüm birde.İlk kez yapacaklar daha erken saatte gelirse bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktarabilirim onlara.Böylece günleri kendi başlarına öğrenmeye çalışarak değil eğlenerek geçirirler . Basit parkurlar kurarız böylece araç kontrolleri gelişir falan fistan.
araç biterse gelirm inşallah. seni yarı yolda bırakmayuk.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Olmlar sizin arabanız CNR daki fuara çıkıyordu , hala bitemedi.Bitirinde gelin , acaip eğlenecez garanti veriyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)