valla herkes o sınıfa gore ici cok kotu degil demis ama yetinin ve 3008 in icine bindikten sonra qq nin ici cok adi duruyor.onlarda aynı sınıf
valla herkes o sınıfa gore ici cok kotu degil demis ama yetinin ve 3008 in icine bindikten sonra qq nin ici cok adi duruyor.onlarda aynı sınıf
Nıssan guzel arabadır kız kardeşime araba bakıyoruz o ufak jiplerin hepsine baktım inceledim toyota rav4 te karar kıldık kesinlikle cok şık sorunsuz ve kaliteli sınıfında.Qashqai+2 ile onun arasında kalmıştık ama aradaki farka değer rav.Sende bir bak derim.
bende juke diyorum.
hem kullandım hem arkada oturdum..dıştan büyük görünse de içi dar bence. arkada oturanlar için daha da kötü. ve dizel motor zor kaldırıyor o cüsseyi.. ben olsaydım başka seçenekleri değerlendirirdim..
Tam kuga yazıcaktım önceden yazılmış.Kuga bence bu sınıfta değil.Qashqai ın sınıfı 3008 scenic(özel donanımlı bir modeli tamponlar falan siyah)Kuga ise bence bir üst seviye.Haldex var.Ciddi iyi yol tutuyor.İçi rahat.Ses alma olayı biraz var(yok değil ama tam olarak gürültülüde değil).istenirse powershift şanzımanı var(gayet performanslı vede sorunsuz deniliyor).
Üstünde psa motoru var.Ford-peugeot-citroen'de kullanılan motor..Sorunsuzdur.
gecen gun babam almak ıcın gıdıp baktı fakat full paket alınmıycaksa hıc alınmaz bence full olanıda sanırsam 65 70 olması lazım onun ııcn onun yerıne cheovrolet captıva bence daha mantıklı
bugun gıttım denedım, sürüş acısı yeterlı bence, fıyat yüksek, ıc kalıte klasık japon, ses = 0 kesınlıkle ses yok.. tork hızlanma cok ıyı..
klasık japon yok bagaj tentesı ses yapar, trim sesı o bu su..
biraz daha bakınıyorum bakalımopsiyonları cok bktan
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
@Baran Rav4 bizde var 2007 ve 2011 yani son iki kasasıda,son makyajlı kasasıda yeni şanzımanlı v.s olmasına rağmen eskisi gibi yakıtı biraz yüksek sayılır..Gerçi depoda ufak,bunu göz önünde bulundurun.Görüş mesafesi filan güzel,motor sesi yüksek bana göre v.s +Toyota'da iyi pazarlık yapın güzel rakamlara bırakıyorlar ve mümkünse en fullunu alın..Hayırlısı olsun..
@Sercy bence mantıklı bir araba Quasqai,ikinci el piyasası v.s baya iyi durumda,motoru zaten bilinen bir motor..Ama diğer seçeneklerede bir göz at tabi hepsine bakmadanda alma derim.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hort!! kolay kolay konu hortlatmam ama ciddi arada kaldım..
Qashqai dizel düz vites panoromik tavan + arka kamera + entertainment system.
ve
Volvo S40 en base modeli..
Bütçe 65 bin lira sıfır araç olacak şekilde bunların dışında dizel + aile aracı tavsiye edebileceğiniz başka araç var mı ?
Ağustosta 1.6dci gelecek diyorlar 130bg 320Nm 3.9 şehir dışı yakıt tüketimi bu motorun bazı özellikleri.Acelen yoksa benim gibi 1.6'yı bekle derim.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
Tiguanada bakmanı tavsiye ederim. Fiyat olarak ne fark bilemiyorum ama güzel araçtır.
kaşkayyy güzel arabaydı ya ama bana pahalı geldi biraz halada öyle geliyo acıkcası![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
ufak bir yalnışlık var
Nissan C platform
Renault
2003 Renault Megane Mk.II
2003 Renault Scénic Mk.II
2008 Renault Koleos
2008 Renault Megane Mk.III
2008 Renault Kangoo Mk.II
2009 Renault Scénic Mk.III
2009 Renault Fluence
[Nissan
2004 Nissan Lafesta
2006 Nissan Qashqai
2007 Nissan Sentra B16
2007 Nissan X-Trail Mk.II
2008 Nissan Rogue
Nissan B platform
Nissan Cube
Nissan Bluebird Sylphy G11
Nissan Livina Geniss
Nissan Note
Nissan NV200
Nissan Tiida/Versa Mk.I
Nissan Tiida Mk.II
Nissan Wingroad Y12
Nissan Juke
Nissan Leaf
Dacia
Dacia Logan
Dacia Sandero
Dacia Duster
Dacia Lodgy
Dacia Dokker
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)