hee tamam onun için söyledimdeşu gri olanda iyimiş hakikaten hot plaka olan
hot un resimde bi kaşı kalkık duruyor ama resimden mi öyle görünüyor acaba![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
O gri olani hic anlamadim dunyanin m3 u alindi satildi madem o kdr temiz niye kimse almadi anlamadim gitti ben askerdeyken m3 aramaya basladim o zamanda satilikti ben askerden geleli 16 ay oluyor.benim listemdede wardi hot plakali ama renginden dolayi sonlara almistim ona gelmeden buldum zaten temizini...hakan renge cok takilma abicim boswer bende takiodum da temiz olsun kardesim boswer az yanlanmisini almaya calis diffleri mutlaka goster bosluk olmasin basin agrimasin
saglam bı ustamız var emre,arabayı servıse soktugumda,cok detaylı bı incelemeye gırıcem zaten..m3 sıkıntılı araba bılıyorum..onun ıcınde ıyıce baktırıcam heryanına..renk olayıda sole emre,gercekten ben arabaya severek bınmek ıstıyorum..aklıma yatmayan bı renk yada opsıyon eksıklıgı olunca,arabadan soguyorum nedense..onun ıcın aklıma uygun olanı bulmak,işte budur diyebılecegım bır arabayı almak ıstıyorum..corvette'yı almadan once kaan ve ulukan kardeslerımle senın suankı arabana bakmıstım..ben corvetteden yana kullandım tercıhımı sende cok temız guzel bır m3 sahıbı oldun..hayırlısı ve kısmet olan buymus emrecım..ınsallah bende senın gıbı aklıma yatan bısey bulup alıcam![]()
BMW M Serisi M3 2003 Model 78.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk
Antakya daki arac amcama aittir.. gözü gibi bakıyor aracına.. bence bakılması gereken 1 arac.. tanıyan bilen herkezde bilir ztn nası özen gösterdigine..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)