Knka bgn pazardi cikarttim hayvani sktk brzda harbiden dogru karar m3![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
inşallah abi laguna seca temizdir de alır gönlünce kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
aynen katılıyorum..hep aynı seylerdense alısılmısın dısına cıkmak herzaman daha ıyı,bakalım yarın bellı olucak ınsallah
ınsallahhhhhh amınnnn
allah razı olsun kardesım ınsallah..ıkı gundur dert oldu bana zaten o araba![]()
Laguna seca cok gzl duruyor ali kardesim universteden arkadasim arabalari konusunda cok titizdir ve hep kaliteli parcalar secer araci icin amcasida anlatildigi kadari ile ayni tutumdaydi bu yuzden ilk siraya bu araci koy derim ve araba digerlerine gore cok vahsi gorunuyoR![]()
araba ne yazıkkı kazalı cıktı...sag on camurluk degısmıs,kaputta boya var,sol on camurluk boyalı...ıstanbuldan arac 60000 tl ye hataya gonderılmıs.. bızde buna gore teklıfımızı verdık..hemde aldıgı paranın uzerı bı teklıf verdım..dusunup tasınsınlar,mal onların para bızım..insallah orta yol bulunup anlasılabılır..olmassada her ıkı tarafın canı saolsun![]()
pehh şansa bak neyse hayırlısı olsun![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Temiz e 46 laguna seca yok..
Boyasız kesinlik yok..
bnce baska renk bulursan senın ıcın dha iiyi olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)