htc desire kullanıyorum fazlasıyla memnunum
Dostum HTC forumlarından istediğin programları bulabilirsin marketplacenin dışında. bunları önce bilgisayarına indirip sonra hafıza kartına atarak kurabilirsin. PC'ne atınca cab dosyaları rar dosyası gibi görünüyor bazen, sakın çıkarıp program arama derim, direkt o rar gibi görünen cab dosyasını atıp kurmalısın...
Hepsiburada.com : Samsung P1000 Galaxy Tab 16 GB | Telefon
Arkadaşlar,şöyle bir şeyi Suudi Arabistandan 650 TL karşılığında getirtme şansım var şu an.
Aramızda kullanan var mı ?
arkadaşlar şu anda galaxy s i9000 nin türkçe en son versiyonu hangisi? telefonumun hangi versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim? güncelleme yapmak için ne yapmam lazım? yardımcı olablirmisiniz. ben biraz android kaldım bu telefona![]()
Galaxy Ace aldıım 2gün önce, kurcalamaktan şaşı olcam yakındır![]()
Biri bana hayrına; Telefona attığım videoların %90 ınını neden seyredemediğimi, Syretmek içinde hangi programı kullanmam gerektiğini bir anlatsın.
Fusion35 ------> OnurD.
arkadaşlar , pcde proje çizimi harici sadece internet kullanıyorum...pc ye yüklenen oyun , pcye müzik yokleyip media playerden dinleme , dvd seyretme falan gibi alışkanlıkalarım yok.müziği youtube den dinler , filmi netten izler kaparım..hatta proje çzimi yapmayacaksam hiç pc açmayıp nokia e72 nin opera mini sinde takıldığımı farkettim..(şu an da küçük bi burun operasyonu sebebiyle babamın refakatçisiyim ve işim olmadığı için cepten giriyorum)
onun için şu android işletim sistemli tabletler baya mantıklı gelmeye başladı..ipad kılıfı fiyatına bi tane çakma alır işimi görürüm diyorum..
Ama donanım konusunda hiç bi fikrim yok.konuda bi arkadaş işlemci minimum 600 mhz olsun demiş... Sahibindendeki ürünleri 200 liraya kadar filtrelediğimde 800 lük aletler dahi çıkıyo.Onda sıkıntı yok..ama başka nelere dikkat etmeliyim... şu aralıktaki en mantıklı üron hangisidir özellik olarak link atabilirmisiniz?
www.sahibinden.com/search.php?a=2&&b[search_text]=ipad&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=100&b[maxprice]=250&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=7&c=7&search_result_page_limit=20&sKlasik= 1&b[page]=1&c=2&c2=2
Bazı ürünlerde ivmeölçer olduğu söylenmiş..ama ivmeölçer den kasıt ekranın dikey-yatay konum sensörü sanırım.Böyle bi ürün alsam android marketten yada dışardan dynolicius un htc(android) versiyonu türevi bi dyno programı çalıştırabilirmiyim?
Bu android ürünlerin illaki ipad çakması değilde , kendine özgü tasarımı olan , birazdaha eli yüzü düzgünleri varmı?
Bide son olarak bu aletlerin özellikleri android işletim sistemli telefonlara kıyasla çok düşükmüdür? kullanılan programlarda , internette gezinme esnasında vss telefona kıyasla çok kasma yaparmı?
sahibinden den link atamdım , search e ipad yazın , fiyatı 180 le 250 arasına getirin , çıkan ürünlerden en mantıklısını kardeşinze link atın lütfen![]()
Arkadaslar film seyredebilmek icin program ismi ariyorum hala. Bi yardim ediverin.
Fusion35 ------> OnurD.
rockplayer
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
şoyle bi goz gezdirdimde hepsi aynı cihaz zaten![]()
burda güzel cihazlar var
android tablet arama sonuçları 1/3, GittiGidiyor
bu arada samsung glaxy pro inceleyen varmı
E72 gibi klavyeli dokunmatik ekran ve android bir cihaz hasta oldum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)