İGO'yu hiç denemedim deneyeyim bari şuanlık sygic kullanıyorum full sürümü gerçekten çok iyi![]()
Pc ye kiesi indir yükle ama son sürüm olsun otomatik sana yeni güncellemeler yapılsınmı diye sorar zaten k.et 10-15 dkya güncelleniyor. Sakın romlarla oynama derim
Selamlar,
Ben de Samsung Galaxy S 2 kullanıyorum.. Tabi rooted bir şekilde
Rootu sadece Markette diğer ülkelere sunulan ve paralı olan uygulamaları da yükleyebilmek için yaptım.
Google Maps ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar muhtemelen 5.5 veya daha eski bir sürüm kullanıyorlar.. Bir şekilde 5.10 veya üstünü edinmenizi tavsiye ederim. Normalde Markette güncellemesi var ancak Türkiye'ye verilmiyor.. Google Earth, Plus+ vb. yazılımlar da aynen..
İnternet paketi olanlar için bence viber cok güzel ücretsiz konusma ve mesajlasma yapılabiliyor ama sadece o programı kullananlar arasında.
kies sonradan android yüklenmiş cihazları tanıyıp rom update yapabiliyor mu ? rom'a elleme derken zaten telefonu aldıkdan 2 saat sonra rom'unu silip custom rom kurdum sikinti yok o konuda zaten ama rom'u silmek işime gelmiyo bu ara güzel uygulamalarım var
onu geçtim az önce HTC sync indirip denedim o bile görmüyo şuan telefonu HD2 orj. win mo 6.5 ile geldiği için sanırım
Adyno var markettedynolicius'dan daha kesin gibi geldi gözüme
grafikleri vs hoşuma gitti ve kullanıyorumda
![]()
Bu benim s2 de internet upload hizi acayip yavas
daownload 3000 kusur kbps
upload 67 falan
vodafon var
ekranda su an H+ yaziyor net icin
3g herzaman olmuyor
başka telefonla deneme şansınız varmı ?
o an kullandığınız baz istasyonundan kaynaklı bi yavaşlık olabilir büyük ihtimalle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
İgomyway kullandim
sygic bence igoya 10basar bilginize.
Birde cok merak ediyorum
siz yuklediginiz bedava programlarin neleri kontrol edebilecegine dikkat ediyormusunuz?
Bazilari en detay seyleri gorebiliyor
kimi aradin? Telwfon rehberi hatta disardan arama bile yaptirabilirler.
Boyle bir program varmi?
Hangi yazilim neleri kontrol ediyor gosteren?
android açık kaynak kodu değil mi?
güvenlik ayarları diye birşey vardır kesin
blackberry'de bile var
Built to fall....
Güvenlik sorgulamaları var hatta her program nerelere erişebiliyor uygulama penceresinden görebiliyorsunuz.
Süper olmuş, bende htc wildfire var fakat markete tcell yüzünden giremiyorum, şimdide menüde bulunan gmail içerisinden gmail hesabımı açamıyorum ama web browser dan açılabiliyor.
bende yüklerken program'ın neleri kullanması gerektiğini gösteren bişey çıkıyor ordan ok dersen kuruluyor program
mesela fotoğraf programı için SD kart yetkisi ve internet kullanım izni felan istiyor ok dersen yükleniyor kabul etmezsen iptal ediyor![]()
kullandığım android'lerin hepsinde gördüm bunu![]()
ekliyorum buyrun
ayarlar/uygulamalar/görmek istediğiniz uygulamaya girin sayfanın en altında izinler bölümünde programın yetkileri listeleniyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)