geçen gün pc de resimlere baktım nerdeyse her hafta iki organizasyon yapıyormuşuz. evi bile mekana yakın taşıdık ama kısmet olmadı![]()
şimdide yakalamalıyız abi ben elimden geldğince katılacağım yazda gelio herkes arabalarını güsel siler cila yapar yada bi cila toplantısı çok güsel olabilir herkes birbiriyle bişiler paylaşır dostluklar pekişir yardımlaşılır inş yeni organizasyonları görebilirz yakın zamanda
34 Si 5332
bende tam onu geçiriordum abi içimdenşöyle orta bir yerde görüşelebilir aslında ama bgn techte pek eg ci yok gibi nerdesiniz ey eski eg sahipler yeni eg sahiplerii
![]()
34 Si 5332
evet abi ben sefaköydeyim sefaköyde var si ler yaklaşık 4-5 tane var bazılarıyla muhabbetim pek olmasada tanırlar bilirler aynı şekilde bende![]()
34 Si 5332
hazır konusu açılmışken bir soru sorayım istiyorum. header konusunda 4-1 mi 4-2-1 mi tavsiye edersiniz?
abi şöyle diyim ben daha yeni radarda mehmet abiyle görüştüm o şöyle dedi 4-1 headers lar vti ların daha çok işine yaradığını söylüo çünkü sizden uzun çeviriolar dio 4-1 headers yüksek devirde çok işe yarıo diyo sizin arabalarınız 7.800 de kesio tam gidicekken bidaha devir düşüo geri düşüosun dio ama dio 4-2-1 headers la alt devirler güçlüleşio ve daha iyi yürüyor demişti bana
34 Si 5332
bugün pek fazla eg ci yok heralde sitede seninde yardımlarını bekliyoruz tabikide sizler bendn daha eskisiniz![]()
34 Si 5332
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)