eray reyizz son mac diyorum gidelim diyorummmm![]()
@CM
kanka sen amatör ü geçmiştin yetenek varmışda zamanında üstüne gitmemişin , ben burdan bağlanamıyorum bağlasan bile lag sorunu oluyor takılıyor ama eski kadro gelirse zevkine her türlü girerim ben. Zaten ikizlerin açtığı server ın duruyor olması lazım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kanka utkuyla gecen konusuoduk server işini alıcam falan diodu toplu bi konusuruz o zaman
o servera bakamadım ben hiç acaip doluyduım , ping sorunu bendede var deneyeyim bakayım ping olmazsa gireriz inceden tayfayı toplayp kanka
ahahahah maçı sorsan nası gidiyo diye kimsenin haberi yoktribünde her türlü adam varya çözemedim
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
cCc KanadaReyiz cCc
m.milliyet.com.tr
![]()
evt hadi herkez +31 yaparak eklesin kendini listeye
+eay
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
İstanbul BB Spor Kulübünün Boz Baykuşlara Hediyesi on Vimeo
videoya gel ahuhaa
sonu çok iyi
kaç yaapaarrrr
40 yaparrr !![]()
İlker G.
trt pankartı ve kv nin aktorüne okutturdukları şiir bomba olmuş valla gidilmesi lazım.
Ben zaten uzun bir süredir soran oldumu İ.B.B'liyim diyorum. Fenerbahçe futbolu artık keyif vermiyor, 3 büyükler dalgası beni artık sarmıyor. Ben federasyonsuz bi maç izlemek için İBB izliyorum, yalın futbol, mis gibi.
Bu da boz baykuşlar forumunda paylaştığım bestem;
Antrenmanda Deplasmanda
Bozbaykuşlar hep yanında
Durdurak bilmeden
Uçuyoruz biz sana
Lordumuzsun sen bizim
Liderlik kesin bizim
Aşığıyız bu rengin
Haydi şimdi maçlara
Abdullah baba duy bizi
Ve şimdi uçur bizi
Canımız minneti
Ilk harflere baksana
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)