Tamamen psikolojik.
Ucuza alıyoruz diye daha çok gazlıyorsunuzdur.
Renk farkı normal. Marker uygulaması sebebiyle, tüm markalarda renk farklıdır.
Türkiye gibi benzini tek kaynaktan alan yerlerde yakıtlar arası kaydadeğer farklılıklar oluşmaz.
Tamamen psikolojik.
Ucuza alıyoruz diye daha çok gazlıyorsunuzdur.
Renk farkı normal. Marker uygulaması sebebiyle, tüm markalarda renk farklıdır.
Türkiye gibi benzini tek kaynaktan alan yerlerde yakıtlar arası kaydadeğer farklılıklar oluşmaz.
Ben her hafta benzinimi ordan alıyorum.hiç bir sıkıntı yasamadım.üstelik araçta yakıttan dolayı problem olmayacağına dair garanti veriyorlar.
ben eurodizel 4 depodur fullden alıyorum 3 kere gebze full 1 kere ataşehir fullden aldım, hiçbir sorun yaşamadım...
bitane benle aynı arabaya sahip olan arkadaşım fullden aldığı mazotla 550km yaptı
Ben BP euro dizel ile 767 km yaptım.. fazla söze gerek yok sanırım
tozkoparan fullden almıştı..
Livestrong
valla jeepe heralde 6 kere full ledım dızelde bır sıkıntı yasamadım aksıne baya bereketlı gelıyor.
ama evoya almaya ceseret etmedım : )
"başkalarının yapamadığını yapıyoruz. yakıtımıza Full Garanti veriyoruz.."
FULL Garanti Sistemi
ben gördüğüm yerde fullden alıyorum bi sıkıntı yaşamadım babam da master a aldı bi kaç kere opetten aldığı yakıtla aynı gitti minibüs bi fark olmadığını söyledi.
SONE-R'ın yazdığı gibi adamlar tuv denetimli yakıt garantisi de vermeye başladı, okudum inceledim ....
tuv yakıt kalitesi denetimini de yapıyor muhtemel aracınızda çıkacak problemi de karşılıyor ...
ben full'e geçiyorum![]()
ben bi mazotu deneyiyim bariii
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
10 yaşından küçük araba olmalı, son 5 depo Full'den alınmalı, bu alımların hacimsel toplamı 3 depo muadili olmalıdır...
kendim eş dost vs tecrübelere göre
sanıyorum eski ve benzinli araçta full un benzini ekstradan 50-60km bile fazla gidiyor tekleme vs en ufak bir problem olmuyormuş( bende de durum bu)
gel gelelim dizelde ve modeli yuksek araçlarda, performans kaybı vs olabiliyormuş.
bende boyuna fullden alıyorum açıkcası çok dikkat etmedim ama nekadar gittiğine bidahaki sefere dikkat edip yazarım
1881 - 193∞
Alâkası yok.2 hafta önce açılışa özel %25 indirimli benzinden litresi 3.15 TL'den 50 TL'lik aldım.15,8730.. litre yakıt yapıyor.Kuyrukta beklerken ışık yeni yanmıştı.15 litre yakıt çeyreği tek çizgi geçirdi.O gece Yenibosna'dan Tophane'ye ardından da karşıya geçip Bostancı'ya gittim ve ertesi gün döndüğümde ışık yandı yeniden.
Normalde her hafta Bakırköy İncirli'deki Moil'den 25 TL'lik benzin alıp Bostancı'ya gidip yine ertesi gün Yenibosna'ya dönüyordum.Ve o 25 TL'lik yakıt beni getirip götürüyordu.
Full'den aldığım yakıtla fazladan bi Tophane'ye gittim.Aynı güzergâh üzerinde ya;neyse.Hadi taş çatlasın 10 km fazla yol olsun.40+40+10=90 km'de 50 TL'lik 15 litre yakıt bitti.
Ki;ucuz aldım,çok götürsün ve E5'te de radar var diye 70-75 km/h hız ile gittim geldim.
Açılışa özel sattıkları yakıt buydu işte.Normal benzinliğin 25-30 TL'lik yakıdıyla eşdeğer menzil sundu.
Aracımda da herhangi bir sorun yok.Bakımları vs. tam..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)