User Tag List

Sonuçlar: KİM ŞAMPİYON OLUR ?

Katılımcı sayısı
241. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • FENERBAHÇE

140 58.09%
  • TRABZONSPOR

101 41.91%
Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
264 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: kim şampiyon olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay sidik yarışına dönecekse havanda su döveriz.

Objektif olan her Allahın kulu antep-buca maçlarındaki performansları kıyaslayabilir. Ben bu sene antep gibi dişli top oynayan takım görmedim, keza buca öyle gene. Eskişehir maçında da Fener direkten döndü, milimle kaçan bir golü vardı eskişehirin.. o milim hesaplanmış olamaz, hesaplanmadığına göre mücadelenin ne kadar üst seviyede olduğu ortada. Kaçmasa ne diyecektin, kime saygılar sunacaktın? Bir maçın soyunma odasında değişip değişmediğini senin mantığına göre o milim mi belirledi? Kime saygılarını sunacaktın o bir kaç milimetre olmasaydı? Aç maçı bir daha izle Fenerin ne kadar zor aldığını gör.

Fanatizm yapacaksan takıl kafana göre, holiganlıkla fanatizmle işim yok benim. Objekitf olarak yorum yapıyorum ben.. Yanlı gözle izleyip konuşacaksan dediğim gibi takıl kafana göre. Ben kendi takımımı da yerden yere vururum, yanlışını hatasını söylerim. Karşı takımın da hatasını söylerim.

Senin gibiler yüzünden bu futbol bu kadar çirkinleşiyor.. Neymiş soyunma odasında ne olduysaymış.. Bülent Uyguna saygılarmış. Fenerli de altına yattı fenerin öyle mi? İlkokul çocukları yapıyor bu muhabbetleri. O zaman şenol güneş'e de selamlar, ne olduysa soyunma odasında çıkamadı kadıköyden trabzon.. Aziz baba artık kimleri parayla satın aldıysa... Bunu mu diyelim, bu mu senin tartışma kültürün?

Elalemi suçlayacağınıza dönün hatayı kendinizde arayın. 9 puan öndeyken ne yaptık da buraya geldik deyin. Hatayı kendinizde aramak yerine başka yerlerde ararsanız "hatalardan" en ufak ders alamaz, böyle 40 yılda 1 potaya girersiniz.. Herkes önce iğneyi kendine batırsın, sonra başkalarıyla uğraşsın.. Sivas maçından 3 puanla ayrılırsa Fener gıkınızı çıkarmaya hakkınız yok. 2 puanı hakemlerle kaybettiğinizi söylüyorsunuz, hadi o da kabul. Doğru oynayaydınız da 7 puan önümüzde olaydınız. Hata yapmayaydınız da kadıköyde fenere çakıp ligin en başından şampiyonluğu garantileseydiniz.
    ben o eskisehir yada kayseri macını soylemezdim ama kendin baslattın simdide beni mi sucluyorsun ? senin o trabzonun oynadıgı maclarla ilgili yorumlarına bende sana simdi burda sağlam bir yazı yazarım ama olayı sidik yarısına cevirmeye gerek yok.

alın fenerbahcenizde sampiyonlukta sizin olsun ama kayseri ve eskisehir macında neler olup bittigini herkes anlayabiliyor kimseyi salak yerine koymayın yeter...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sezon yapılanlar ortada o yüzden değinmeye gerek yok

şuan gözüken fener şampiyon olacak gibi

gönlümden geçen trabzon

içimden bi ses fener yine beceremeyecek ve 3. kez son hafta kaçırıcak diyor oyum trabzona

bide galatasaraylıyım en rahat sezonumu geçirdim sıkıntı yok iddasız lig güzel oldu

ayrıyetten eskişehir ts maçı geldi gözüme sen 6pasdaki topu kaleye sokama sonrada gel son hafta milelti strese sok valal ayp :deli:
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki fenerbahcem olucak dikkat edin kacan 2 sampiyinluktada daum var ama suan yok...konusan trabzonlularda fazla konusmasinlar bence sizin fenerbahce olabilmeniz.icin 40 firin ekmek yemeniz lazim sizin ne haddinize fenerle asik atiyorsunuz ole 3-5 sampiyonlukla olmaz bu isler...yok ole bole sampiyon oluyor diyorsunuz ama iki kere kacirsduk ozmn niye almadik akliniz basmiyormu...gorduk buca macinda ve bizim karabuk macinda neler oldugunu hepinize karsi tekizz cunku biz fenerbahceyiz biz bize yeteriz.bu ulkede 3 buyuk var fb,gs,bjk gerisi bos kimse yalandan bi tarafini yirtmasin

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak yine bencede kilitlensin bu konu.

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 6S olur sampiyon uhehhhahauhehuhehu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o eskisehir yada kayseri macını soylemezdim ama kendin baslattın simdide beni mi sucluyorsun ? senin o trabzonun oynadıgı maclarla ilgili yorumlarına bende sana simdi burda sağlam bir yazı yazarım ama olayı sidik yarısına cevirmeye gerek yok.

alın fenerbahcenizde sampiyonlukta sizin olsun ama kayseri ve eskisehir macında neler olup bittigini herkes anlayabiliyor kimseyi salak yerine koymayın yeter...
    sen neeyden bahsedıyorsun ahmet hangı macları ızlıyorsun gordum antep ,buca bursa maclarını cıkan topcuların yorumlarınıda anteplı topcu trabzon ıcın oynadık kazanamadık dıyor trabzona oynadıkları futboluda gorduk fenere oynadıkları topuda ..bursanın kadıkoyde oynadıgı futboluda gorduk trabzonda oynadıklarınıda cıkarın bu at gozlugunude gorun neler oluyor ole atıp tutmakla olmaz bu bu ısler...HE varsın oyle yada boyle macları alıyor dıyorsan Onune CIKMAYIN SİZİDE SATIN ALIR...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Ben trabzon maçları ile ilgili yorum yapmıyorum. Hakemlerle ilgili şeylerin hatalar olduğunu ve 2 takıma da olduğunu söylüyorum.

Aç gözünü bir antep maçını seyret, ben uzundur antep gibi oynayan, savaşan takım görmedim. Aynı antep 2 hafta sonra o kadar "istekli" değildi diyorum. Alta yattı demiyorum bak, aynı hırsta değildi diyorum. Sen canının istediği yeri okuyup istemediğini okumuyorsun.Benim başlattığım veya başlatma amacı güddüğüm birşey yok, ama sen olayı"başlatma" olarak algılıyorsan zaten belli yanlı ve istediğini görür gözle baktığın.

Aynı durum ben sana çok net söyleyeyim GS maçı için de geçerli, bursa maçı için de karabük maçı içinde. Delikanlı gibi söyle bakalım hangi futbolcu "fener şampiyon olsun" demiş? Hangi taraftar şampiyon trabzon diye bağırmış. Benim kastettiğim bunlar. Gözümle gördüğüm somut şeyler..

Şu kadar söyleyeyim.. Sivaslı bir futbolcu veya taraftar grubu çıkıp da "Fenerin şampiyon olmasını istiyoruz" dese, burada aslan kesilirsiniz. Etmediğiniz şike iftirası kalmaz.. Ama oynadığınız maçlardan sonra ya da önce oynadığınız takımın futbolcularından bu açıklamalar geldiğinde kafay kuma gömüyorsunuz. Bunu söyleyen, düşünen bir takımın futbolcusunun da sizle oynarken fenerle oynadığı hırsta oynaması beklenemez zaten. Gene hakkını verir ama extra bir üzerine çıkış yapmaz.

Sen varolmadığın bir soyunma odasında "neler olduysa artık" diyerek bilmediğin, görmediğin şey hakkında ahkam kesiyorsun. Hatta şahit olmadığın konu hakkında yorum yapıp, iftira atıp günaha giriyorsun. Ben gördüğüm oyun, duyduğum futbolcular, duyduğum taraftardan bahsediyorum. Anlattığım bunlar..

Hadi bir soru sana; 2 hafta önce sivas tribünleri "şampiyon fener" diye bağırsa sen bugün ne derdin? Duymadığıni şahit olmadığın konu hakkında iftira atabiliyorsan böyle birşey duymuş olsan etmediğin laf kalmazdı.. Bak biz karabüklülerin şampyion trabzon diye binlerce kişi bağırdığını duyduk ama duymamıza rağmen herhangi bir iftira atmıyoruz. Biraz temiz olun. Kendi işinize bakın elalemle uğraşacağınıza..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sivasspor kume dusme hattinda olsaydi eger bir ihtimal zorlar derdim ama su an cok rahatlar ve Fener maci gule oynaya alip sampiyon olur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neeyden bahsedıyorsun ahmet hangı macları ızlıyorsun gordum antep ,buca bursa maclarını cıkan topcuların yorumlarınıda anteplı topcu trabzon ıcın oynadık kazanamadık dıyor trabzona oynadıkları futboluda gorduk fenere oynadıkları topuda ..bursanın kadıkoyde oynadıgı futboluda gorduk trabzonda oynadıklarınıda cıkarın bu at gozlugunude gorun neler oluyor ole atıp tutmakla olmaz bu bu ısler...HE varsın oyle yada boyle macları alıyor dıyorsan Onune CIKMAYIN SİZİDE SATIN ALIR...
    ben eskisehir ve kayseriden bahsediyorum... o bahsettiğin hiçbir takımdan değil, ki antep konusunda haklısın tolunay tabiki ne olursa olsun feneri maglup etmek icin oynayacaktı aksini kimse soyleyemez ama kazandınız bisey demiyoruz.

bu arada kendi agzınla soyluyorsun sizide satın alır diye daha ne diyim ben
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hıcbı kazancı olmayan takım 90. dkkda fener karsı oynarken kornere kalecısnı cıkartıo yaa komıkmısınızzz ?

kım kıme neyın macını satıcak gorduk fenere oynanan oyunla ts ye oynananı bucanın yedıgı golleri fener atsaydı lıg kırlı olcakdı ama tertemizz simdii

emrenın mılletvekılıne soyledıgı sozleri dinleyin bi sonra diyinki şike var ayarlama var

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eskisehir ve kayseriden bahsediyorum... o bahsettiğin hiçbir takımdan değil, ki antep konusunda haklısın tolunay tabiki ne olursa olsun feneri maglup etmek icin oynayacaktı aksini kimse soyleyemez ama kazandınız bisey demiyoruz.

bu arada kendi agzınla soyluyorsun sizide satın alır diye daha ne diyim ben
    canım kardesım kayserı macında ne oldu kayserının basında kım var trabzonun efsane topcusu var senın fenere yatacagınız felanmı zannedıyorsun ah ah ne dıyeyımm sana ben...

satın alır o işin esprisi anlayana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu son maçta Ankaragücüne denilmişki cezasahasına girdigi anda indir bu kadar basit daha kolay nasıl 3 puan alınırki?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meyve veren ağaç taşlanır yapıcak bişe yok...sampıyon fener

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sivas maçı sevdanın son vuruşu olabilir fenerbahçe son haftalarda çok şampiyonluk verdi bu sene neden olmasın
    aklıma kutsal damacana drakula geldi ahahaha

edit: merak edenler için http://www.youtube.com/watch?v=ApvZlOEZt14

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anket sonuçlarına baktığımız zaman ts renkleri var bu bir çelişkimi
    SENSİN.

BlackEmperor
    Misafir
    haftaya belli olur az sabredin

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla Fenerli abilerim kardeşlerim akıllanmıcaksınız son maçta kaç şampiyonluk gitti baktım bi kaç gündür sokakta fenerli vatandaşlar bi havalarda inşallah gönlünüze göre olur

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok maçı satın aldı yok bilmem ne bırakın bu işleri kardeşim ya. akıl var mantık var ankaragücü gibi bir takım feneri bu sene yenebilirmiydi. ( fenerin kadrosu bu sene ligin en iyi kadrosu)biraz gerçekçi olun. sapkın olmayın. düşman olmayın.

gerçi bir laf vardır;

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşma panpa, çizerim...

"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)