User Tag List

Sonuçlar: KİM ŞAMPİYON OLUR ?

Katılımcı sayısı
241. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • FENERBAHÇE

140 58.09%
  • TRABZONSPOR

101 41.91%
Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
264 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: kim şampiyon olur ?

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 haftadır yenılmeyen takıma belesbahce dıyen futboldan anlamıyo bana gore.ve bos konusuyo sadece muhalefet..aslında bırazda kıskanclıkta vardır.e kıskanılmıycak gıbı de degıl yanı
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crxvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beleşbahçe gibi bi takım 3 penaltıyla bi maçı alıyosa trabzon gibi emekçinin şansı yok ama inşallah trabzon şampiyon olur.

daha düzgün mesaj yazarsan sevinirim kimse kimseye sataşmasın diyoruz bilerekmi ypaıyorsunuz?
    körler sağırlar

crxvtec
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha düzgün mesaj yazarsan sevinirim kimse kimseye sataşmasın diyoruz bilerekmi ypaıyorsunuz?
    herkes fikrini yazmıyormu ? herhangibi argo veya kötü içerik içermeyen gayet saf bir görüş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam tahrik var..
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

crxvtec
    Misafir
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 haftadır yenılmeyen takıma belesbahce dıyen futboldan anlamıyo bana gore.ve bos konusuyo sadece muhalefet..aslında bırazda kıskanclıkta vardır.e kıskanılmıycak gıbı de degıl yanı
    Peki arkadaşım sen anladığın kadarı ile devam et. beni kendi bilgimle baş başa bırak. Allaha şükür oynayıpta parayı kaldıran oyuncular için burda tartışıpta gergınlk yaratıcak bırı değilim. Bırbırımızı kırsak tak kırmasakta adam oynuyo parasını alıyo. Alt ustu bı takım babamın oğlu değil kendimi yırtamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki arkadaşım sen anladığın kadarı ile devam et. beni kendi bilgimle baş başa bırak. Allaha şükür oynayıpta parayı kaldıran oyuncular için burda tartışıpta gergınlk yaratıcak bırı değilim. Bırbırımızı kırsak tak kırmasakta adam oynuyo parasını alıyo. Alt ustu bı takım babamın oğlu değil kendimi yırtamam
    en guzelı sayın abim
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes fikrini yazmıyormu ? herhangibi argo veya kötü içerik içermeyen gayet saf bir görüş.

görüş vs değil tahrik ediyorsun beleşbahçe vs yazmışsın kimse bu tip birşey yazmamış hakeder haketmez orası ayrı
    körler sağırlar

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya herkes tutturmuş bi 17 de 16 muhabbeti beyler hayırdır sivas maçını oynadınızda haberimizmi yok? yada masa başındamı bitirdi gene aziz bey.en iyi yaptığı iş bu nede olsa
    barnak bassam olurmu ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya herkes tutturmuş bi 17 de 16 muhabbeti beyler hayırdır sivas maçını oynadınızda haberimizmi yok? yada masa başındamı bitirdi gene aziz bey.en iyi yaptığı iş bu nede olsa
    Şu an 17 de 16?

Aziz baba sağolsun, 16 maçı da satın aldı. Sivası da satın alır. Ne de olsa satılık takımlar varsa parası ödenir alınır. 16 takımın parasını ödedik, aldık. 17. sini de alırız.

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık burdan bırakmaz fener diyeceğim ama diyemiyorum

nasıl geçecek son 90 dak. bilmiyorum...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an 17 de 16?

Aziz baba sağolsun, 16 maçı da satın aldı. Sivası da satın alır. Ne de olsa satılık takımlar varsa parası ödenir alınır. 16 takımın parasını ödedik, aldık. 17. sini de alırız.
    avrupada geçmiyor herhalde aziz beyin parası edirneden geri dönüyorsunuz
    bu federasyon uefa yönetim kuruluna ve hakemlerimizde fb nin avrupa maçlarında görev yaparsa fenerbahçede avrupada çok başarılı olacaktır eminim
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    avrupada geçmiyor herhalde aziz beyin parası edirneden geri dönüyorsunuz
    bu federasyon uefa yönetim kuruluna ve hakemlerimizde fb nin avrupa maçlarında görev yaparsa fenerbahçede avrupada çok başarılı olacaktır eminim
    Koca adamsın. Bu kadar çocukça yazmak hiç mi dokunmuyor yaşına..

Yahu insan biraz düşünür...

Fener tüm maçları satın alabiliyorsa neden şuan trabzonla puan puana? 33 te 33 yapardı?

Hadi onu geçtim fener tüm maçları ve/veya hakemleri satın alabiliyorsa neden 2 defa son haftada şampiyonluk verdi?

Hiç mi bunları düşünmüyorsun? Aziz Yıldırım mal mı tüm maçları alıyor da son maçları alamıyor? Ayrıca maçları satın aldı ne demektir biliyor musun sen? Sattığını iddia ettin takım veya hakemlere şerefsiz diyorsun.

Fener trabzon maçını da herhangi bir hakem kararına bağlı olmaksızın aldı. E bu durumda trabzonu da mı satın aldı? Satılık mı trabzon?

Biraz mantık ya. Düşünmeden konuşan Holiganlardan farkın olsun.

Edit:

Ha bir de Federasyon diyorsun ya..

Azıcık araştır, azıcık öğren.

Bak bakalım Aziz Yıldırım başkan iken Fenerbahçe kaç kere şampiyon olmuş, kaç kere Türkiye kupası almış?

Bizimse federasyon, bizimse hakemler, bizimse diğer takımlar bir cevaplasana yukarıdaki sorumu.. Belki söylediğin lafın ne kadar tutarsız olduğunu kendi kendine anlarsın.

Birisi size "şerefsiz" dese aslan kesilirsiniz, ama başkalarına hiç utanmadan ve elinizde somut bir kanıt olmadan rahatlıkla şerefsiz diyebiliyorsunuz.. Bu mudur delikanlılık?

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evrenoz sende saglam fenerliymişsin

Şaka bi yana ben bu sezonun ikinci yarısındaki pek çok maçını izledim Fenerin. Gerçekten muazzam bi futbol oynatıyor Aykut hoca, elindeki kısıtlı kadroya ragmen. Alex kompleksini de üzerinden atınca zaten takım aldı yürüdü.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evrenoz sende saglam fenerliymişsin

Şaka bi yana ben bu sezonun ikinci yarısındaki pek çok maçını izledim Fenerin. Gerçekten muazzam bi futbol oynatıyor Aykut hoca, elindeki kısıtlı kadroya ragmen. Alex kompleksini de üzerinden atınca zaten takım aldı yürüdü.
    Ben 90 dakika sevinir 90 dakika üzülürüm aslında.

Ama böyle tutarsız, dayanaksız yorumlar olunca deliriyorum. Yok o satılık, yok bu satılık. Akıl var mantık var yahu.. Bir önceki mesajda da yazdım. Madem satın alınıyor son maça mı paramız kalmadı.. Objektif ve mantık çerçevesi içerisinde konuşulduğunda zaten normal konuşuyorduk konu başında da görülebileceği gibi. Ne zaman ki satılık matılık lafları çıktı o zaman konunun seyri değişti..

Bu kadar kolay mı yahu insanlara şerefsiz demek..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla beşiktaşlıyım bir zamanlar çok koyuydum ancak fenerbahçe bu sene haketti kimse kötü yorum yapmamalı.En basitinden son maçlarına bakarsak volkanın kalede yaşadıgı tehlike yok denecek kadar az.Beşiktaş yıldızlar karması ama sadece liste halinde yıldızlar karması sahada görüntü nasıl?Hiç yıldızlarla alakası olmayan bir takım.Fenerbahçe başardı bunu elinde kısıtlı kadro olmasına ragmen.Alex türkiyeye gelmiş en akıllı yabancı futbolcudur bana göre.İzlemektende keyif alıyorum.Futbolun sadece ayaklarda degil akılda da oldugunu gösteriyor.
    Şampiyon fenerbahçe .Şimdiden kutlanmaya başlansın
    imzasız..

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an 17 de 16?

buna göre trabzonuda satın aldık bjk yıda satın aldın gsyıde satın aldık ozmn bu takımların hepsi satılık bunu cıkarmamız lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 maçlık bir serüveni hakemlere ve takımların birbirlerine karşı oyun tutumlarına dayandıran insan kusura bakmasında futboldan zerre anlamıyo demektir.
    hangi bi maçı satın alacaksın, hangi bi hakemi ayarlayacaksın, hangi oyuncu ve yöneticileri ayarlayacaksın?
    düğün salonu organize etmeye benzemez bu.
    hangi başkan veya teknik adam oyuncularını bi araya toplayıpda, arkadaşlar maçı verdik ona göre oynayın der?
    hadi desin tüm oyuncular boyunmu eğer sizce?
    komik olmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koca adamsın. Bu kadar çocukça yazmak hiç mi dokunmuyor yaşına..

Yahu insan biraz düşünür...

Fener tüm maçları satın alabiliyorsa neden şuan trabzonla puan puana? 33 te 33 yapardı?

Hadi onu geçtim fener tüm maçları ve/veya hakemleri satın alabiliyorsa neden 2 defa son haftada şampiyonluk verdi?

Hiç mi bunları düşünmüyorsun? Aziz Yıldırım mal mı tüm maçları alıyor da son maçları alamıyor? Ayrıca maçları satın aldı ne demektir biliyor musun sen? Sattığını iddia ettin takım veya hakemlere şerefsiz diyorsun.

Fener trabzon maçını da herhangi bir hakem kararına bağlı olmaksızın aldı. E bu durumda trabzonu da mı satın aldı? Satılık mı trabzon?

Biraz mantık ya. Düşünmeden konuşan Holiganlardan farkın olsun.

Edit:

Bak bakalım Aziz Yıldırım başkan iken Fenerbahçe kaç kere şampiyon olmuş, kaç kere Türkiye kupası almış?

Bizimse federasyon, bizimse hakemler, bizimse diğer takımlar bir cevaplasana yukarıdaki sorumu.. Belki söylediğin lafın ne kadar tutarsız olduğunu kendi kendine anlarsın.

Birisi size "şerefsiz" dese aslan kesilirsiniz, ama başkalarına hiç utanmadan ve elinizde somut bir kanıt olmadan rahatlıkla şerefsiz diyebiliyorsunuz.. Bu mudur delikanlılık?
    şerefsizler yok dimi bu ligde.şerefsiz emre belezoğlunun bütün şerefsizlikleri yakında belegelenecek bakacam o zaman ne kılıf uyduracaksınız.buca maçından sonra musa açıklama yaptı demekki takip etmiyosun sadece maç sonuçlarına ve sıralamaya bakıyorsun sanırım.emrenin maç 3-1 fener yenilirken yaptığı bütün karaktersizliklerini anlattı.ankaragücü maçından önce yaptıklarıda yakında belgeleriyle çıkar ortaya merak etme

aziz yıldırımın satın alacakları belli onları alabiliyor işte bu ligde her takımı her oyuncuyu satın alamazsın o yuzden 34 maçın 34 ünüde kazanamazsın

biri bana şerefsizlik yapmışsam şerefsiz desin hakkıdır.ama biz şerefsiz dedirtmiyoruz kendimize.şerefli adam şerefiyle onuruyla mücadele eder.her ceza sahasına gireni elense çekip indirmez aşşağı

benim delikanlılığımıda sen sorgulayamazsın fazla ileri gitme.bu sosyal mesajlarıda geç artık her mesajında
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şerefsizler yok dimi bu ligde.şerefsiz emre belezoğlunun bütün şerefsizlikleri yakında belegelenecek bakacam o zaman ne kılıf uyduracaksınız.buca maçından sonra musa açıklama yaptı demekki takip etmiyosun sadece maç sonuçlarına ve sıralamaya bakıyorsun sanırım.emrenin maç 3-1 fener yenilirken yaptığı bütün karaktersizliklerini anlattı.ankaragücü maçından önce yaptıklarıda yakında belgeleriyle çıkar ortaya merak etme

aziz yıldırımın satın alacakları belli onları alabiliyor işte bu ligde her takımı her oyuncuyu satın alamazsın o yuzden 34 maçın 34 ünüde kazanamazsın

biri bana şerefsizlik yapmışsam şerefsiz desin hakkıdır.ama biz şerefsiz dedirtmiyoruz kendimize.şerefli adam şerefiyle onuruyla mücadele eder.her ceza sahasına gireni elense çekip indirmez aşşağı

benim delikanlılığımıda sen sorgulayamazsın fazla ileri gitme.bu sosyal mesajlarıda geç artık her mesajında
    Hala kendinle çelişiyorsun... 2. yarıdaki 15 maçı kazandık mı? Kazandık. Bunlarda şaibe uyduruyorsun kendi kafandan. Peki kabul şaibeli. Trabzon maçı dahil alayı şaibeli. Trabzon maçı dahil hepsini satın aldık.

Ee ilk yarıda da bu takımlarla oynamadık mı biz? 2. yarıda satın aldık da ilk yarıda mı alamadık? 34 te 31 yapardık madem satın alabiliyoruz, neden yapamadık. 2. yarıda mı paraya ihtiyacı oldu takımların, hakemlerin.

Emreye gelince, ben ne kılıf uydurucam emreye. Babamın oğlu mu? Hagi zamanından beri sevmezdim hala sevmiyorum.

Sen hiç utanmadan elinde somut kanıt yokken elaleme şerefsiz dersen bu delikanlılık değildir. İlla söyleteceksin, ceza sahası dışındaki pozisyona penaltı çalındığını neden hiç söylemiyorsun?

Bak biz adam gibi buna şaibe değil, hakem hatası diyoruz. Fenerin pozisyonlarına da dediğimiz gibi. Ama siz o kadar emekçisiniz (!) ki size olunca hakem hatası başkasına olunca şaibe.

Sosyal mesaja gelince, işine gelmediğinde sosyal mesaj verme gibi klişe bir lafa sığınmak komik..

Delikanlılık şudur. Elinde somut bir kanıt olmadan başkasına çamur atmamaktır. Kendisine şerefsiz dendiğinde aslan kesilip de elde birşey yokken başkasına şerefsiz dememektir. Ha yok bu "benim delikanlılık anlayışım değil" diyorsan elbette sorgulayamam. Kim bilir belki senin delikanlılık kıstasın kendisine şerefsiz dendiğinde aslan kesilip başkasına da elinde herhangi bir somut kanıt yokken serefsiz diyebilmektir, doğrudur.

edit:

Soru sormuştum sana cevaplayamadın onu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)