bilgileri burada bize çok iyi aktaran kişilere çok teşekkür ediyorum bir yakınım del sol arıyordu proje amaçlı alacaktı ona da ben anlatırım artık
gerçekten çok iyi bilgi verdiniz benimde her ne kadar içim kararsada gerçeği bilmek lazım...
bilgileri burada bize çok iyi aktaran kişilere çok teşekkür ediyorum bir yakınım del sol arıyordu proje amaçlı alacaktı ona da ben anlatırım artık
gerçekten çok iyi bilgi verdiniz benimde her ne kadar içim kararsada gerçeği bilmek lazım...
crx al bence.del sol çok tipsiz bence.2. bir araba olarak crx daha mantıklı güzelce yapar binersin.şaka makinesi olur 900 kg araba.
arkdslar 1.4 u elden cıkarıp crx almak ıstemıyorum.
acıkcası ben aracımı sevıyorum, kırmıızı renk manuel vites,klima,orj sunroof vs vs ..boyle bı aractan crx ıcın vazgecmk ıstemyrm.
he belkı daha guzeldır ama EK kasa bana daha hos gelıyo.
ama delsol bıraz daha agır basıyo bnde crx e göre.
Gariban S2000 i işte kolay yoldan söylüyecek olursak bunun tabiri bu![]()
![]()
Ayrıca hoşta gözüküyor ancak araç hakkında söylenenler biraz kötü
ardslar alıpta sureklı kullanıp bıncegım bı arac olmycak zaten.
boya takıntım yok, cok cok agır bı kazası olmadıkca o da sorun degıl, alıp bızde bı tadına bakıcaz
15bın cıvarı bsey bulursam yazılmak ıstıyorumhee cokta dökük olmasın tabi.
zaten alıp bıraz keyfını cıkarttktan sonra 6-7 ay sonra en kptu 1 seneey satarım gene.
15 i gözden çıkardıktan sonra temiz düzgün olanları vardı , yeşil vardı ankarada herhalde çok orginal duruyordu sahibi iyi bakmış ilanı vardı burda
Bİ tane aslında sıtede bı arkdsta war cok temız orj.bsey ama aradgm fıyattan cok azcık yuksek fıyatıaslında kassam o arac olabılır ama, dedıgım gıbı kısa surelık dusundugm ıcın cepten fazla para cıkarmak ıstemıyorum.
parana yazık uzak dur. Vti del sol alacağına CRX al. gerçekten on kat daha hızlı satılır.
Şimdi dersin ben satmaya almıyorum... Evladiyelik saklayacak halin yok.Alınabilir diyen arkadaşlara da sadece şaşkınlıkla bakıyorum.
bu da benim yorumum...
Delsol çok güzel şekli olan bir araba. motor modifiyesinede çok açık.. spoon jant + coilover ile mükemmel bir görünümün de olur . ben olsam 1994 sonrasını tercih ederim .
Bize Her Yer Trabzon
92 yılında üretime başlayıp 93 yılından sonra avrupaya satışı durdurulması(95 abd de var) aracın tasarım başarısını anlatıyor,
Toyota Celica da kullandım, iyi bir seçenektir. 1.6 olanlarında corolla motoru var ebayda zibil parçası var hiç sorunsuz kullanırsın
Abd deki 94 model ve yukarısı otomatik hard toplu ve bizim şu öndeki uzun farlar olmayan şekilde satılmış, bizdekilerin hepsini 93 biliyorum yanlışsam düzeltirsin
ewt bazı yabancı sıtelerde gordum bagaj yukarı dogru otomatık acılıyo tavan ıceırı gırıyo,
bu sonradan yapılan bseymı, yoksa bazı modellerdemı war
gercı cok onemlı bsey degıl ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)