1 ay kadar önce havuzdan sıkınıt olmustu bende gittim ozelde 15 dk süren işlemle yıkattım
daha dorusu vakumla buson temizliği yaptılar sonra sıknıtısını cekmedim bidaha hiç ama doktor o kulak temızleme soparındn kullanmamı soyledi
1 ay kadar önce havuzdan sıkınıt olmustu bende gittim ozelde 15 dk süren işlemle yıkattım
daha dorusu vakumla buson temizliği yaptılar sonra sıknıtısını cekmedim bidaha hiç ama doktor o kulak temızleme soparındn kullanmamı soyledi
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
6-7 ayda bir düzenli olarak temizlemiyorum..kulaklarimdaki bir rahatsızlıktan dolayı..
İhtiyac olmaması durumunda temizletilmemeli bence.
benımde bellı zamanlarda (uzun vadede) tıkanıyor yıkattırıyorum ve cok rahatlıyorum bır sıkıntıyla karsılasmadım.
sıcak suyla duş alıp sonra serçe parmakla hafif içe doğru temizleyin çıkıyor ne varsa
benimde kulak problemim var o yüzden çok dikkat ediyorum böyle şeylere çok sık temizletmeyin zaten zamanla kendiside dökülüyor
2000 A3 8L
yıkattıktan sonra moralim bozulmuştu benim...arabada daha önceden duymadığım sesleri duymaya başlamıştım,tüm kapılar gıcırdıyordutüm koltuklardan yay sesi geliyordu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)