Şikayetinden vazgeçme cezası neyse çeksinler aglama agıt yakma işlerinde hemen aldanma belki ailecek bu işi yapıyorlar bilemezsin.
Şikayetinden vazgeçme cezası neyse çeksinler aglama agıt yakma işlerinde hemen aldanma belki ailecek bu işi yapıyorlar bilemezsin.
Şikayet falan çekme sakın. Babasının üzerine, anasının üzerine farketmez. Bi *** yediyse cezasını çekecek. Ona o terbiyeyi vermemiş anası babasının aklına şimdi mi gelmiş, böyle bir durum olduğu!
cekme cezani baskasinin canini yakamasin ....
paranida malinida tazmin etmek zorunda zaten ayrica sen sikayetini ceksende cekmesende zaten ceza almiyormu nitelikli dolandiricilik dedikleri sey bu degilmi ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
2 yıllık yasal faiz ile 1750 TL'yi geçer o para.
5000 TL sende kalacak şekilde (avukat parasını falan düşünce) iste en az bence. Ayağına gelip verirlerse şikayetini de davaya 1 hafta kalana kadar da geri alma bence, sonra alırsın. Akıllansınlar......
Gerçi bu lavuklar adresine gelip senin canını sıkması da var sonra.....
Okumadan imzalamam.....
parayı zaten alıcam ama cem ınde dedıgı gıbı izmire savcılıgın önüne cagırttırcam sız bı gelin yüz yüze konusalım die zaten o yoldakı stres sıkıntı ona yeter
kimsenin günahını almak bana düşmez ama bence al paranı babasınada olanları olduğu gibi anlat derim,ya ailesi suçsuzsa...
Hakkın neyse al mustafa sakın geri dönme birde silivriden kimmiş merak ettim pm atıyorum.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
suclu ya da sucsuz.
bundan tam 1 sene evvel benim aracı tekmelyerek bi kac yerinı mındar etmislerdi. bu bölümde konusu var bulabilirsiniz silinmediyse.
karakola gittiğimizde adamın annesi gelip bana yalvardı, benim aracı veriyim diye. 89 şahin'i varmıs onu satıcak ya da bana vericekti.
bu arkadasda parasını alsın, davayıda devam ettirsin. Olur mu öyle sey. bu kaza deil bişey degil. adam 3kagıtcılık yaparsa cezanı ne ise ceker
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
ben olsam şikayeti geri cekmem ailesinin de biraz acı cekmesi lazmmki hayırlı akıllı bi evlat yetiştirsinler cocuk yapsın anne aglasın dava bitsin o kadar kolay değil sonuna kadar hakkınızı arayın
Davanızı geri çekmeyin
Anlık hata olsa biz ettik sen etme denilirde
Aldım paranı yedim sayende çok karı kız kaldırdım dedikten sonra üstünden 2 sene geçtikten sonra yok öyle yağma
Sakın ama sakın davayı geri çekmeyin
Buna pişmanlık denmez tutuşma denir..
Cezası mahkeme tarafından verilir sizin derdiniz değil boşverin..
bende bugun saf gibi kadın ağlayıp sızlayınca tmm teyze yarın konusuruz suan musayt deılım dedım allah benım oğlumun belasını versın terbıyesızllık etmıs sana bosver falan dıo bende kadına ben 1500 tl ye o telefonu alayım dıe 2 ay calısmıstım parasnı gectım bırdaha kımseye guvenm kalmadı oglunuz yuzunden dedım kadın sole bı para ortasını bulalım dıo ama ole bır konusyrkı sankı bana 1000 tl gondereymm dermıs gıbı zatn olurda bana ole 500 1000 gondereyıp gıt sıkayetını gerı al derse gerekırse ben 1500 daha harcar avukata soler uzattıgım kadar uzatırım
cocuğun babası bilişim sucları dolandırılıcıgından yargılancak herhalde eger aranızda bu kanunlardan anlayan varsa sanırım ciddi bır suc benım pek bır bılgım yok cunku
davaya devam edecekseniz para almamanızı öneririm.
iyi niyetlidir paramı alayım daha çok vardır benim gibi derseniz de diyecek bir şey yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)