o arabaların içinde rs alandan çıkarıp, otoparka çekti![]()
rcz yı bırı hedıye etmıs yola cıkıp yarısı tamamlasın dıe ole bı muhabbet donuou o neydı bılgın varmı.bıde rs guzeldı be damalarını ben begendım veyrona ayırdıgım 10 snlık vıdeomda 10 sanıye rs ede ayırdım ayıp etmıs o adam o yola cıkıosa arabasıda orda durucak .o deılde bu arabalar kac bınde 1 bakıma gırıo .
kanka aston martin one-77 sadece 77 adet üretildiğinden veyrondan daha özel =))
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
evet izlemiştim onu.
buğranın video yüklenmedi mi daha merak ettim uykum da geldi uyumuyorum sırf onun için![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Coupe tek kapı
parti var demişler gelmişler
Just got to the party...the Turks are rocking on a Wednesday ... on Twitpic
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
rcz yi bende gumball görevlisi kadın konuşurken duydum, ne sorsak bildiğini anlattı mubarek
en son dolaşırken lotus, supra, skylıne bırkac ferro'nun lastikleri oldukça kötü durumdaydı, bakımları nasıl çözdüler bilmiyorum.
rs, rcz,x6 ve en son gelen 3 standart range'ler dahil olmamalıydı, sönük kaldılar...
supra lastık yaka yaka geldı eleman zaten gecen senede soarer le katılmıs yarıs adrıftle ugrasıo ondan o hareketler beklenmelıymıs zatende lotusta lastık yaktı slr da normaldır lastıklerın bıtık olması burdanda ucakla gıderler zaten gıdıncede degısırler lastıklerı o skıntı deılde bakımlar noluo bn onu bılmıyorum.
sımdı faceden sayfalara bakarken bıraz bılgıye ulastım mesela murceılago parıste bakıma gırmıs o arada sahıbı gtr r35 le devam etmıs fln fılan 2 araba cıkmıs adam yola yanıbırı bakımdayken dıerıyle gıdıyım hesabı. toplamda 2800 mil yol gelmısler .
bıde bugra sonralara dogru totoslar geldı dedı muhtemelşen supranın sahıbıde totos facede totosunun cıplak fotosunu fln koymus![]()
buda yolda gelırken
bunu bızımde yapmamız lazımdı sanırım adamlar kgs almak zorunda kaldılar
![]()
1.2.4ncu arabaları taksımde gordum...
buda yarısmacılar tarafından cekılmıs fınıse 320 km
bu hatundan haber alınamıyor en son türkiye sınırına yaklasıodu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)