bekliyorum gelişmeleri :D
Printable View
Biber gazı acayip etkili bi yöntem tavsiye ediyorum şiddetle :D
Araçlarınızda bulunsun mutlaka :D
geçen gün benimde başıma geldi abimle birlikte gidiyoruz abim kullanıyor aracı.önde bi audi a3 var zonguldak çarşı içini bilen bilir 2 şerittir.soldan gidiyor yavaş yavaş önüde dolu bizde sağa geçtik sağ boş oldugu için,ileride araçlar park etmiş mecburen sola geçmek zorunda kaldık audici arkadaş yediremedi sanırım durdu durdu az ilerde geldi tampona değdirdi.Geldi ondan sonra sağa kusura bakma yaa falan dedi ben indim baktım tampona bişey yoktu adam büyük ihtimal hap almıştı.
Heryerde var bu sorun malesef.
1 kezde toyota corolla gene 2 şeritli yol ama trafik acayip.onun yolu sıkışıyor aile var aracında adam camı açtı bağırmaya başladı bizim önümüze kırıp
bende baktım ama hiçbişey demedim.gene sağdan sağdan geliyor önümüze geçmeye çalışıyor ki trafik acayip araçların arasında 15 cm ara bile yok oraya girmeye çalışıyor girer girmesinede ya bize değdirir yada herhangi bi aksilik olur.adamın aracında bayanlar bebek bide adam var ama ağza alınmıcak küfürler ediyo,camdan çıktım bende ne diyosun lan sen falan dedim plakasıda 11 di herhalde.
Camdan çıktım bağırdım bu sesini kesti tekrar öne kırmaya başladı arabadan inip dövmek vardı ama...
heryerde denk geliyo böyleleri yapacak bişey yok.
hiçbişey gerekmiyor tanıdık av malzemesi satan yer yok mu ?
hiç bir sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum
Ben bu konuda tam donanımlı olduğumu düşünüyorum :D Allah kullanırmak durumunda bıraktırmasında...
Balığa filan gittiğim için ( Bu bahane son 1 senedir gitmedim ) Her zaman komando bıçağı gibi bir bıçağım var... Biber gazıda var...
Ki arkadaşımda bende denedim çok işe yarıyor :) E bi de haliyle haydar'ımız var :D
Ha trafikte inatlaşmak yerine Karşımdakine Kralsın diyenlerdenim... Hiç uğruna adam öldürüp hayatımı mahvedemem...
Yahu diyorsunuz adamda sopa vardı o vardı bu vardı siz niye boş çıkıyorsunuz?
Delikanlılık yapıp elinde işe yarayacak birşeyler olmadan kavgaya gircem diye canınnızdan olmayın.
Şahsen benim karşıma (daha doğrsusu babamın) karşısına çıkarlarsa doluyum/doluyuz.
He istermiyim kullanmayı tabiki istemem.
Zor durumda kalırsanız bagajdaki kriko iş görüyor.
bu arada bu mesajıma bir sürü sosyal mesaj gelecektir.Ama ben hayatta boş çıkmam.Yahu geçen avm'ye girişte herifin teki güvenlik makinesinde ötüyor.(ki gayet şık giyimli eli yüzü düzgün adam) üstünü bir aradılar 2 tane bıçak çıktı.Yani artık herkes dolu.Önemli olan artık yanında taşımak değil kullanmayı bilmek.
Genç kardeşim malesef dediğin gibi olmuyor o işler. Silahla korunanın sonu yine silahla ölümdür. Çözüm o olsa silah bizde de çok var zaten sürmeneliyiz köyde ne kadar hasım hısım varsa hep eski silah kaçakcısı :)
Bu arada biber gazının herşeyde olduğu gibi satışı Tr de serbest fakat arabada bulundurmak veya yanında taşımak yasak arkadaşlar. Polis arabada görünce alıyor bilginize. İyi biyere soteleyin.
en güzeli açıcaksın slow müziğini en sağdan bakıcaksın keyfine.Tampona mı yanaştı geç emiyete geçsin gitsin :)
Bunu yazdıktan sonra 2 sene öncesi geldi aklıma :) Maltepe içindeyiz 3 araba geziyoruz en sağdan.En arkadaki arkadaş sellektör yaptı.Baktım aynaya elemanlar çocukları sıkıştırıyor.Accenti eski kasa.öndeki 2 araçla yolu kapatınca afalladı elemanlar özür dileyip devam ettiler.Ama şöyle bi durumda var.Hap atmış olsa çıkartıp vursa hepimizi *** yoluna gidicez.Dediğim gibi bu devirde kimseye bakmıycaksın bile.
Biber gazının yasak oldugunu sanmıyorum..Arabadaki sopa neyse biber gazıda odur bence.Şöyle birsey buldum.
Ayrıca bu zamana kadar arabada bulunan bıcaktan kac kişi sorun yaşadıda bundan yaşasın.
Alıntı:
Biber gazı adıyla bilinen ve bulunduğumuz ortamlarda kolaylıkla satın alabileceğimiz bu kimyasal maddeler 'Öldürücü olmayan kimyasal silahlar' sınıfına girer. Kullanımı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulamasına İlişkin Yönetmelikte, yasal olarak kabul edilmektedir. Ayrıca 2559 sayılı vazife ve selahiyet kanunu madde 16 ya göre 'Polis, görevini yaparken direnişle karşılaşması halinde, bu direnişi kırmak amacıyla ve kıracak ölçüde zor kullanmaya yetkilidir. Polisin direnen kişilere karşı veya eşya üzerinde bedenî kuvvetin dışında kullandığı kelepçe, cop, basınçlı su, göz yaşartıcı gazlar veya tozlar, fizikî engeller, polis köpekleri ve atları ile sair hizmet araçlarını kullanabilir. (md.16/b)' Bu bilgilerin yanı sıra 5188 sayılı ateşli silahlar başlığını taşıyan kanunun 24. maddesinde orantılılık ilkesi üzerinde durulmuştur. Maddeye göre 'Komisyon, orantılılık ilkesine uygun olarak canlılar üzerinde kalıcı etkisi olmayan kimyasalların kullanılmasına izin verebilir' denilmektedir.
Sivil vatandaşlarımız için kanunda bu konuda açıkça bir hüküm yer almamaktadır. Fakat 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun ve Yönetmeliğe dayanarak, bu Malzemelerin taşınması yasaktır fakat tek başına suç değildir. Gereksiz yere kullanımı ve insana zarar vermesi suçtur. Kullanmak durumun meşru müdafaa olup olmadığına göre değişir. Meşru müdafaa durumunda sadece 6136 sayılı yasa yani Ateşli Silahlar ve Bıçaklar savunma gerecinizin haklılığına değil (diğer bazı koşullar ile birlikte) saldırı ile orantılılığına bakılır
Ben yarın bi Kadıköy deki av malzeme satanları bi dolaşayım, yekta kolla kendini :D
özellikle gündüz trafiğinde yol vermeyip park edemeyen ve arkasına birsürü araç takıp bekleten kadınlara birde her sonradan görmenin kullandığı range roverla bebek gezdiren kadınlara ayar oluyorum sanki o ufacık bebeği sığdramıyolar normal bi insan arabasına
Toptan Biber gazı işine girelim :D california scent bubble gum ile bırlıkte satılır :D
Ayrıca site olarak öfke kontrol kursu fln varsa ona gıdelım.mazeretimiz çok asabiyiz.biz :D
Biber gazı yasal değil dediğiniz gibi polis yakalarsa yaptığı el koymak. Eğer güvenliğim için vs. derseniz o zaman da dokunmuyor :)
Biber gazı çok güzel bi yöntem , bi ara sırf şakalaşmak için birbirimize sıkıyoduk :D
İlk 1. dakikasında yakın mesafeden sıkıldığı zaman karşınızdaki kişi gözlerini açamaz , etkisi sıkılma mesafesi ve sıkılan kişiye göre 5 - 10 dk arasında değişir .
Olaki biber gazı sıkıldığı zaman kesinlikle ve kesinlikle ellerinizi yüzünüze götürmeyin , suyla yıkamayın kendinizi rahat bırakın mümkünse karşınızdaki kişi suratınıza üflesin , elinizle temas veya suyla yıkama durumunda her ne kadar rahatlatır zannetsenizde etkisi dahada uzun sürecektir :D
Alerjisi olan için sıkıntı yaratabilir , bi arkadaşımızı acil ' e götürmek zorunda kalmıştık , gözlerinin altı kıpkırmızı oldu ve şişti sürekli yaş geliyodu gözünden doktor noldu buna diye sorduğunda , maskesiz kaynak yaptı demiştik esprisine :hahaha::hahaha:
Kullanırken rüzgarı arkanıza almayı unutmayın , temin edebileceğiniz yerlerde ankarada iseniz maltepe pazarı , bazı tekel büfeleri , av malzemeleri satan yerlerde bolca bulabilirsiniz 5 - 10 tl arası bi fiyatı vardı ;)
biber gazı isteyenler tahtakalede av malzemesi satan dükkanların hepsinde var :)
sırf bu magandalara uymamak için trafikte ilahi dinliyorum.
O tipler banada çok denk geliyor alıyorlar yanlarına kızı sol şeritte 20 30 devam ediyolar
banada geçen kadının biri sol şeritteyim buda yanımdaki orta şeritte güneşlikteki aynadan dudaklarına filan bakıyordu baktım arac bana doğru kayıyor kornaya bastım ne var dedi ne kornaya basıyorsun dedim birşey yok çalışıyormu diye kontrol ettim sadece kadın güldü ama çarpsaydı o zaman daha çok gülecekti haberi yok manyağın...
deli çok tek kanun yol verilmez yol alınır istanbulda aynen kural bu alana saygı gösterilmeli :D
Biber gazı nette satılıyor. Temini çok kolay. Ama sıkmadan önce rüzgar varsa arkanıza almaya çalışın :). Arabamda elbette mevcut, yatak odam başucumda da var, hanımın çantasında da var.
Birde elektrik şoku veren teaser cihazı var. Belki bundan da alırım. 9V pil ile çalışıyor galiba, karşı tarafa dokundurdun mu herif şoka girip, yere düşüyor.
http://www.guvenlik112.com/?gclid=CM...FYUXzQodKn_tcQ
millet manyak takma kafana kardesım ben trafıkte 1 gun gecırıyım sınırsel yaralar cıkıyo
Bende nato var.3yıldır duruyor ama sizce bozulmuşmudur?
benım arabamda ne bıcak bıber gazı hıc bırsey yok trafıkte cok kavga ettım o dedıklerınız sadece sıze guven verır normal adamla karsılasırsanız:) ben cok biber gazını elınde tutan levyesı elınde olan adama dünyasnı kararttım bunların yerıne spor yapmaya yonelelim hem daha sabırlı oluyorsunuz:)
Ahahahah aslında güzel bir öneri:):) İlkokulda tekvando kursuna gidiyodum,gece yatakta kalkıp oraya buraya tekme sallıyomuşum haaayyyy huuuyyy diye bagrıyomusum etkisinde kalıp.. hiç unutmam bunu:D:D:D:D
10 km lik ev - iş yolculuğunda hiç olmadığı gün en az 2-3 kere karşılaşıyorum böyle aptalca olaylarla :S
İstanbul'da sürekli oluyo böyle sıkıntılar. Herkes gergin, herkes heycanlı malesef..
Geçen hafta yanında kız arkadaşı olan "beyaz makyajlı cupra" önümüze kırdı saçma sapan hareketler vs. ... Selektör korna falan derken başladı kaçmaya. Öyle böyle derken yanına geldiğimizde sinirden öldürücektik ama kızın yüzündeki korkuyu görünce ben arkadaşımı sakinleştirdim , yine yanındakine dua etsin. Kızın yanında bozmak istemedik ama yiyemeyeceğin şeyin altına girme diye bi söz vardır.. Kardeşim madem " abi ben bişey yapmadım valla yolumda gidiyorum" falan diyeceksin , ne diye yanindakilere artislik yapıyosun önümüze falan kırıyosun..
Ben bu sıkıştırmaya çalışmalar, akraksiyon yapmalar,madem arabana bu kadar özenmişsin bak şimdi seni ne hallere sokucam düşünceleri ile yolda aracıma yapılan garip hal ve hareketler..Ben bu yüzden arabayı satılığa çıkardım düşünün artık.Çünkü kaskom yok,çünkü arabamı koyduğum yerde aynı şekilde bulamamaktan korkuyorum..Sizi çok iyi anlıyorum emin olun..
bir seferde benim başıma farklı bir olay gelmişti. ışıklarda Mercedes'li bi eleman benim tamponuma kadar yapışmış sellektör yapmalar kornaya basmalar felan ben otobana çıkınca baya takip etti tamponumda yaklaşık 5-10 km kadar sonra ben sıkıldım başladım makas atmaya oda baya makas attı ondan sonra ben en sola geçip bi anda sağa atlayıp yan yola girdim oda mecburen dümdüz gitmek zorunda kaldı..
neyin kafasını yaşıyorlar öğrenirseniz bizede söyleyin bizde bilelim :D
ortalıkda anlaşılmış bı yarış yoksa ondekı arabayı dur geçeyım dur ezeyım mantığını anlamış değilim ne geçiyorkı ınsanın elıne ??
Geçmiş olsun. Cahil adam çok trafikte her biriyle uğraşmaya kalksak ömürmüz yetmez.
Dün bende şerit değiştirmek için sinyal verdim azıcık kafa çıkarınca arkamdan koca transporter
verdi gazı sokmadı şeride beni birde kesintisiz 4-5 saniye korna çalarak geldi tam yanımda kaldı
camı da açık baktım içeri bana bakıyor ama adamdan önce yanında iki tan bayan var yanyana oturmuş
ne diyeceksin bu durumda mal mal yüzüme bakıyor. "Ne oldu?" dedim, "başın göğe mi erdi?" döt gibi kaldı öyle
bende jetkentin biraz aşşağısında oturuyorum. Gecenlerde büyük cekmeceye iniyorum yan yoldan birisi girdi yola belliki sıkışıcam sol şeride kayamya başaldım arkamdan gelen okul otobüsüde gaza bastı ben arada kaldım 5ten 4 e cektim yemedi 3 yaptım anca sıyrıldım... Hadi yan yoldan gelen salak üstüme kırıyor minibüs şöförü arkamdan görüyor bide gaza basıyor zaten virajlı yoll :S
onların arabası büyük kalıyor olan sana olacak adam niye gaz kessin hızlanmıs o kadar :D ya saka bıyana gercekten trafikte hem kendını hemde baskasını kollucan ya gecen adam makas atıyor gırdı en sağ şeride onunde araba duruyor bende yanındayım frene bastımda oyle gectı hemen sola dogru kımısı frene basmıyor yazık gunah bırbırımızı kollamayı ogrenemedı bazı soforler hala heleki büyüksehirlerde allah sabır versın istanbul ankara izmir vb cok zor yani sureklı karsılasılan durum
ankaradaki dolmuşcuların hepsi kasap adam köprü altgeçite giriyor köprünün dışındaki yolcu el salladı diye durup tek şeritli yolda yolcuyu bekliyor şerefsiz itler ulaşımı rahatlatmak bi yana ankara trafiğinin içine sıçıyolar resmen
Şu yolda gitmeyenlere elimden geldiğince kaza yaptırmak istiyorum ancak işte kendimi niye riske atim. Hoş ya telefonlakonuşuyorlar yada o an hayatla bağlantıları yok o esnada. Sellektörü zaten gören yok kim aynasına bakıyorki. Millet kormaya bile aldırış etmiyor. Yahu bu telefonla konuşurken nıye ınsan hayattan kopar ki. Ben telefonla konuşurken gerekirse son sürat yanlış olsa da makasa bile girerim, gözümde hem yolda hem aynalarımda olur. Neyse deli çıkıcam bir gün zaten bu sol şerit sevdası ve yol vermemezlıkten.