80 limit 88-89 tolerans olmalı hususuna katılıyorum.
Printable View
80 limit 88-89 tolerans olmalı hususuna katılıyorum.
ya bu ön plakayı bir şekilde radar kamerasnın görememesi için bir çare bulmak lazım.. "EVLENİYORUZ" yazısı mı yapıştırsak napsak? :D :D
adamlar metrobüs yaptı... metrobüs sizden hızlı varıyor demeye getirmek için normal vatandaşa limiti dahada düşürüyorlar gün geçtikce :D
arkadaş metrobüsünde sayısını arttırsalar binecem. geçen gün bineyim dedim balıkistifi yaptı şöför gene. sanki minibüs ne alıyorsun doluyken dicemde inenlerin kapısından dalıyor millet.
Ankara alıştı kaymak gibi yollarda 70le gitmeye sizde alışırsınız :)
adamlar hız limitsiz otoyollar yapıyor biz hala 60 ı 70 i tartısıyoruz :))
70 iyi 10 numara yaa=) metrobüsle 2 de gazlarız işte:D
tolga ne 70 i allah aşkına? adamlar 40-50 ile gidiyorlar.. "vur deyince öldürüyor" bizim acemi şöförler.. 70 le gitseler eyvallah.. bende cruise control var.. 72 ye ayarlıyorum çoğu zaman önümdeki dangalaklar yüzünden frene basmak zorunda kalıyorum çünkü herifler 50 ile seyrediyor..
80-90 da e5 gibi biyerde çözüm değil ;) trafik zaten kilit vaziyette bide herkez kurala uysa eve gitmeden işe tekrar gideriz yoldan :D
neresi kaymak gibi 4 senedir golbasindan umitkoye gidiyorum konya yolu ve eskisehir yolundan geciyorum eski hali berbatti simdiki halide pek iyi sayilmaz yapildiginda tamam kaymak gibiydi ama simdi konya yolunda araba hafif hafif sekmeye basladi eskisehir yolunda zaten bir muamma 2 serit yapilmis 2 serit alcakta bi yerde yol yukseliyo sacma cukurlar falan cabasi sol serit zaten cukurlardan gecilmiyo
Günde 250 300 km yapıyorum istanbul içinde belli bir km sonra taksici minibüscü gibi kullanıyosun psikolojin değişiyo kolaysa git 70 ile
Ciddi birşey sorucam.acıbadem ışıklardan geçerken yayalara kırmızı yanan yerde ben yolun boş olması dolayısıyla karşıya geçtim ve eds flaşı çaktışipşak foto hesabı.Ciddi soruyorum birşekilde bana ceza yollarlar mı? :D
Eds sensörü manyetik çalışiyo metal gecince üzerinden çekiyo ondan çekmiş seni