Totonda plaka olmadığına göre sıkıntı yok :D
Printable View
sağdan sağdan gelip şeridi daraltanlara 1000 tl ceza gelsin, evlerine incir ocağı dikilsin
Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar o keşmekeşlikten tam 29 yıldır yaşadığım istanbuldan 3 ay önce kaçtım. İzmire taşındım , burada aynı uygulama çok uzun zamandır varmış çoğu yerde radar ve mobil radarlar belirli saatlerde çıkıyorlar. İzmirli de alışmış bende alışıyorum yavaş yavaş. İstanbul da E-5 ve TEM karayolunda radar olması çok saçma birşey meskun mahal değil ki E-5 insan girmesi yasak, 70 km limit neymiş. 90km + %10 = 99 km üst limit E-5 için ideal sürattir. Otoban 120 + %10 tölerans = 132 km üst limit en doğrusu olacaktır. Allah yardımcınız olsun mesafeler uzak olunca çekilmez . İzmir de mesafeler kısa herkes uyuyor kurallar burada yaşamak daha kolaymış :D
Bu lanet trafik düzenine alıştıgım için geçen hafta Adana'da trafik terörü estirdim resmen :) neyse ki vukuatsız atlattık olayı.. Bende sahil yolunda yedim ceza geçen sene hala da ödemedim..
geçen 2 ay içerisinde indirimli hali ile tam 1100 tl ceza yatırdım, arabayı sattım kafamı bi süre dinliycem çok sinir bozucu bişi 70 le gidemem arkadaş ben,her arabaya her markaya ayrı, yoluna göre hız sınırlamaları düzenlemeleri gerekiyor 5. vites 2500 devir de giden araba 135 km ye tekabül ediyorsa bu adam hiç mi atmayacak 5. vitese radar konularına çok tepkiliyim :mad: toplanıp miting yapılsa başı ben çekerim heralde :D
VAlla genelde 5.vıtes 70le gıdıyorum acelem yoksa(ortalama 1.4 lt :D) :hehe:
acelem varsa yapıstır gıt ama cruıse gıbısı yok,atıyorum kendımı orta serıde oooh devam onum bombos yayla gıbı sagımdan solumdan gecıp duruyolar,sellektor atıp darlayanında bogazına kara dumanı yapıstırıyorum sonra gene devam 70le :D