70 km hız çok az o yolda kağnı arabası gibi gidicez artık :D
Printable View
70 km hız çok az o yolda kağnı arabası gibi gidicez artık :D
geçenlerde arkadaşım kaza raporu almaya gittiginde polislerle bayağı muhabbet etmiş radarı genellikle araç yoğunluğu olduğu saatlerde çıkartıyorlarmış ne kadar doğru ne kadar güvenilir polisin bu söylemine ama yinede dikkatli olun şlak diye gelebilir ceza
şu hayalet plaka spreyleri var acep bi işe yarıormu??
Geçen bende 70le gidiyim dedim harbiden en sağda olmama rağmen millet üstümden geçicekti :D
Ürünümüz P<reklam>r'ın yüksek ve güçlü etkisi bu flashları geri yansıtarak plakanızın parlamasını sağlar.........
Normal çıplak gözle bakıldığında plakanızda hiç bir değişiklik farkedilmez p<reklam>r plakaya uygulansa dahi normal zamanda kameralarda aracınızın plakası görülür.Kameralar sizin aracınıza ne zaman ceza-i işlem uygulamak için flaşla fotoğraf çekerse o zaman plakanız parlak görünür ve tesbit edilemez.
Uygunlanma Şekli
...............
spreyde fos çıktı :/
Gece radar zaten yok gündüzde zaten trafik dur kalk 70 görmek mümkün değil haber saçma eğer sabit radar varsa o zaman üzülürüm hemen hemen her gece fenerbahçe beylikdüzü gidiyorum.
1inci vites 71 km kadran 69 km gerçek hızda kesici ile bitiyor. :) Herşey bir yana E5'te 70'mi. Sadece gülerim.
bence e-5 te hız limiti 120 otobanda 160 olması lazım
iett 110 km ile gidiyo araba 70, iett EDS den geçer, kırmızıda geçer sen geç 290 tl :) olcak iş degil
Hız sabitleyici araba şart oldu.
benzın fıyatları sureklı artıyor ya hız sınırını koyuyorlar yavas gıdelım de cok fazla benzın harcamayalım bızımde gozumuze batmasın dıye :)
radarı filan bilmem de, bence en büyük srun şu emniyet şeridi ihlalleri, veya 3 şerit yola 5 şerit sığmaya çalışıp yol ilerde daralınca oluşan şişmeler.
tüm emniyet şeritlerine eds yi yerleştirmeleri lazım.
cezaların hiç birini ödemedim en son afda 1500 ;TL yekın olanı silindi bir dahaki seçime kadar bir af daha çıkacak ve bu böyle gidecek...
durmak yola devam :D