User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: arabama çarptılar

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen garanti onun yaptığına eminsen ve o hala inkar edecek kadar haysiyetsizse bırak hiç bişey yapma değmez bence
    her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 allahından bul derim
    2 başka zaman arabanın yanından geçerken denk gelirse arabaya küfür eder gibi ona küfür et
    3 hıncını alamazsan hidrolik
    4 çağır exper bu kadar eminsin zaten yaptırsın
    exper kesin ispatlayabilirmi onun vurduğunu sadece gözle bakıp adama bu yapmış derse benim dememle onun demesi arasında bi fark olmaz boşa zaman kaybım olur..kesin ispatlayabilir derseniz arıcam yarın experi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla tek derdim ne biliyomusun kendide biliyo arabam konusunda ne kadar hassas titiz olduğumu ona rağmen böyle bi durum olup gelip bana söylememesi ve inkar etmesi canımı sıkıyo..çarptığı gibi kardeşim ufak bi kaza oldu ne yapmamız gerekiyosa yapalım dese abi canın sağolsun kaskodan hallederiz der geçerdim ama inkar etmesi bide bana belki sen çaptın nerden bilcem demesi tilt oldum anlıcağınız
    komşun anladım ki iyi niyetli biri değil..suçunu bastırmaya falan çalışmış..tek kelime denir böylelerine..karaktersiz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin basina gelenin cok benzerini 2 ay önce yasadim m3 un ön tamponuna surttuler ki 2 hafta önce boyatmistim tamponu, aradim buldum 16 numaradaki kadindi ki bu kadin subarumada vurmsutu o sinirle babamin arabasini alip kadinin tamponuna bi gecirdim sol köseden catladi cok fena rahatlamistim 3 gun sonra 6 numarada oturan adam geldi senin m3 un ön tamponuna surttum yeni tampon al adima fatura kestir hemen ödiyim dedi ayaklarim yerden kesildi yok canin sagolsun abi dedim

Cok cok buyuk bir sey yoksa dert etme fani dunya...
    derdim salak yerine konmam..diğer komşularda geldi baktılar görünen o çarpmış gibi diyolar ama adam hala salakta..içim rahat değil şimdi arabasına bişey yapsam gelcek dicek sen yaptın ben yapmadım desem onun yaptığı şerefsizliği yapmış olcam..yok ben yaptım desem incek arabama bidaha zarar vermeye kalkıcak sonra vericem haydarı karakol mahkeme uğraş bide apartmana komşulara reklam ol...kafam çok bulanık ama içimde çok sıkkın nasıl rahatlıcam ben yardım edin Allah aşkına

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bence telefonda durumu anlat böyle bir olay oldu diye zaten çarpılan kısımlar boyadan darbe alan kısım diğer araçla karşılaştırılır en güzeli ara exper gelsin hiç kafanı yorma
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komşun anladım ki iyi niyetli biri değil..suçunu bastırmaya falan çalışmış..tek kelime denir böylelerine..karaktersiz....
    ya birde şöyle durum var karısıda kullanıyo arabayı belki karısı sürttü kocasına söylemiyo yada oğlu kaçırdı arabayı söylemiyolar adama ama oğlum arabayı kullanmayı bilmiyo karımda kullanmadı bana yalan söylemez diyo..arabadan eminim ama karısımı adammı kim vurdu o muamma ama arabadan eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bence telefonda durumu anlat böyle bir olay oldu diye zaten çarpılan kısımlar boyadan darbe alan kısım diğer araçla karşılaştırılır en güzeli ara exper gelsin hiç kafanı yorma
    bencede abi ben yarın arayım experi anlatayım durumu dahada takmıcam artık kafama saçlarım beyazladı walla

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne dersin bu duruma şimdi iki ucu boklu deynek..Anlaşma yoluna gidicenız mecburen
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne dersin bu duruma şimdi iki ucu boklu deynek..Anlaşma yoluna gidicenız mecburen
    abi Allah büyük verir cezasını mutlaka..

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede abi ben yarın arayım experi anlatayım durumu dahada takmıcam artık kafama saçlarım beyazladı walla
    kardeşim benden sana nasihat araba için hiç kafanı yorma hepsi fani şeyler seni çook iyi anlıyorum benimde arabama taşla vurdular polis çağırdım bana diyo bunları sen yapmışın bunlar eski dedi böyle bir memlekette yaşıyoruz
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

_SeLim_07_
    Misafir
    Düşünsenize komşu da bu siteye üyeymiş ve o da okuyormuş bunları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünsenize komşu da bu siteye üyeymiş ve o da okuyormuş bunları
    kendisine sevgilerimi gönderiyorum

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın aynı durum bizimde başımıza gelmişti.Otopark zaten ufak 5 tane araba var.Bizim arabanın boyası adamın arabasında duruyor.adam inkar ediyor.Hiçbir şekilde ödemedi parasını bende önünde metal bar olan eski mazda pick-up ile hafifçe kaput ezme eyleminde bulundurtmuştum.Adam bi ot anlamadı.gitti paşa paşa kaput-tampon ikilisini boyattı.Yada anahtarla boydan boya.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısının tıpkısı benim başıma geldi. sadece pazar günleri bindiğim için pazar günü farkına vardım. yanıma başka araç yanaşmadığı için gittim sordum haberin varmı diye evet görmedin jant sürttü dedi. pek samimi değiliz tanımam etmem ama cama kart yazdığını söyledi sanırım rüzgardan düşmüş neyse yaptıralım diyince kalsın sağlık olsun dedim nazarlık kaldı öyle. niyet önemli dedik kapattık.

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende onun arabasina zarar ver sonra inkar et=)
    olay budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısının tıpkısı benim başıma geldi. sadece pazar günleri bindiğim için pazar günü farkına vardım. yanıma başka araç yanaşmadığı için gittim sordum haberin varmı diye evet görmedin jant sürttü dedi. pek samimi değiliz tanımam etmem ama cama kart yazdığını söyledi sanırım rüzgardan düşmüş neyse yaptıralım diyince kalsın sağlık olsun dedim nazarlık kaldı öyle. niyet önemli dedik kapattık.
    bende bunun olmasını beklerdim söyledimde zaten adama ama adam nuh diyo peygamber demiyo

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bunun olmasını beklerdim söyledimde zaten adama ama adam nuh diyo peygamber demiyo
    geçen gün adamın birisi ters yöne girdi kartal ile bmw ye çarptı. adamlar indi genç çocuğun üzerine yürüdü etraftakiler ayırmasa hem suçlu hem güçlü olacaklardı. devir öyle bir devir ki siyneye çeksen için huzursuz haddini bildireyim desen başın belaya girer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 sene önce komşum..yaz günü kirli olan ön cama buz gibi bahçe suyunu tuttu ve cam çatladı sağlık olsun dedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün adamın birisi ters yöne girdi kartal ile bmw ye çarptı. adamlar indi genç çocuğun üzerine yürüdü etraftakiler ayırmasa hem suçlu hem güçlü olacaklardı. devir öyle bir devir ki siyneye çeksen için huzursuz haddini bildireyim desen başın belaya girer.
    aynen öyle abi bu aralar üzerimde karabulutlar var aynı gün jantlarıda sürttüm zaten herşey üst üste geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)