en ucuz e21 demişti mustafa bi ara ama en kötü 10-15 arası seyreder onun yerıne 20 ve civarlarına satılık drift aracı olarak sierra var yada canın s13 var 300 beygırlık.
Printable View
en ucuz e21 demişti mustafa bi ara ama en kötü 10-15 arası seyreder onun yerıne 20 ve civarlarına satılık drift aracı olarak sierra var yada canın s13 var 300 beygırlık.
şahin doğan alıp turbolayıp zevkini alabilirsin..bizim eyvaz yapardı :D parçasıda ucuz hem.
doğanımız var bitane :D 93 .. hemde acayip ciğerli :D turbo civiğimden kalma coolerdan tut turbosuna blow off una kadar kit de var :D ama ona girmek istemiyoruz .. çok yakın bi arkadaşımın beraber onu yapmayı düşündük ama çocuğun da başını yakmak istemiyorum :D neyse bakıcaz artık kafa patlatıcaz .. maddi durum neye el verirse onu yapıcaz :D
valla elinizde arabada varmış ne güzel parçalarda var..veya ucuz kendin alıp yapabilirsin..tabiki karar senin ama yap doğanı farkın olsun derim:D
hocam sierra al 91-93 arasını tavsıye ederım enjeksıyonlu ve makyajlıdır.2.0 doch 8 valve 125 ps . acayıp torklu makınadır . 180 e yakın torku var ve şaka gibi bi devırde veriyo 2500 devirde max tork . 1150 kg . 5-6 lara güzel ve topluları var.
dife kaynak atarsın %100 kitli olur bircok kısı ole kullanıyo duzgun yaparsan problem cıkarmaz. içini boşaltırsan 1 ton falan olurki o kilo güçle çok güzel yan verir. yavaş yavaş atmosferık oalrak yuklersın yetmedıgı yerde turbo spec :)
knka ilk başlangıç için en uygun araç sierra olur bence, diğer alternatiflere göre(fiyatına göre) güçlü bi motoru var...
sierraları araştırmaya başladım .. en azından temiz görünen bi kaçtane var ilk etapta.. ancak enjeksiyonlumu bakmak lazım karbüratörlümü..
Ford Sierra XR4i 1984 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
ataşehir kavacık ful yan gidersin bunla knka :D:D:D:D
90 lar karbüratorlu 91-93 enjeksıyonlu 8 valve doch . hocam benımde aklımda driftspec var arastırmaya devam bende yakın zamanda sıerra alıcam ıns.. baya bı arastırdım aklında sierrayla ılgılı bısey varsa burda sor ben arastrdıdığımn kadar ızah edeyım .
Tanus da olabılır hem degısık olur
2.0 gls modelleri enjeksiyonludur
buda turbo teaserı olsun:)
YouTube - ‪Ford Sierra with Holset turbo: Testing drifting capacity‬‏
drift spec e30 2.3 litre turbo 14bin tl 250hp
drift spec e21 3.5 litre N/A 11bin tl 218hp
2side yürür halde teslim satışı hemen verilir...
araç alınır coil yaplır zor bısey değil ki
Ford Capri 2.0 V6 1971 Model 3.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
çok uğraştırır toplamak için ama güzel bişey çıkar ortaya :)