3-4-5 milyara aldıgın aracın üstüne milyarlar harcayıp sonra hevesını alınca kaça satabılecegını zannediyosun ? boşa para harcamak seninkisi . paranın üstüne para koy adam gibi bir araç al yoksa paran çöpe gider ve başına bela olur.
Printable View
3-4-5 milyara aldıgın aracın üstüne milyarlar harcayıp sonra hevesını alınca kaça satabılecegını zannediyosun ? boşa para harcamak seninkisi . paranın üstüne para koy adam gibi bir araç al yoksa paran çöpe gider ve başına bela olur.
2.8 granadada bakılabilir....
bmw ve nissan markaları ilk aklıma gelenler
En uygun şahsi fikrim e30 3.25 olur, coupe 4 kapı senin bileceğin iş, nasılsa driftte kullanacaksın sağı solu yıpranacak çok temiz olmasına gerek yok bence, ama hatlarınında çok bozuk olmasına gerek yok olabildiği kadar temiz olmasında yarar var. İlk akla gelenler motorunun iyi durumda olması, çünkü kötü olması demek + para demek sana o para ile coilover alıp arabanı gergilerle sağlamlaştırıp drift spec e adım atman daha mantıklı olacaktır, motor kuleler senin için en önemli 2 etken. Turşu olmamış bulursanda senin için 10 numara hareket olur :)
japoncu olmasam tr şartlarinda ucuz kolay reçete bence aşagidaki gibidir :D
boş e30 kupa + v6 swap (ister turbo ister sc ilerde ) + kaynak + coil + içi full sökük.trafikten cekerim driftlik binerim :)
Amaç proje ise dediğini tüm araçlar olur.
Ama amaç drift ise en kolayı Bmw.Diğerleri daha çok hobi ve fantazi ağırlıklı.
Sierra ucuz , kolay ama drift yapması pek keyifli değil.Başlangıç arabası olur ama stage 2 ye geçerken sıkıntı büyük oluyor.
E21 senin için çok uygun.
uygun fıyatlı ve hakıkaten zevk veren tek araç nissan 200sx serisidir tercihim bu seri içinde s13 olur ;)
en ucuzu e30dur ama en uygunu 200sxdir.
drift yapmadım hiç ama edindiğim bilgiler bu iki aracı işaret ediyo.
sadece driftte kullanmak için 200sx alan var tanıdığım...
drift'ê daha önceden gelen bir e36 325 vardı kaporta olarak baya kötüydü ama iyi gidiyordu.
O şekilkde kaporda olarak kötü uygun fiyatlı bir araç bakılabilir
Ben yinede ön aksları sökülmüş bir GC8 den yanayım
la olum doğanı turbolayak bi de kaynak al sana drift car :D
İlk başlarda alıştırmalık olarak E21 bütce biraz daha artarsa E30 derim ben :)
Hem bmwle daha rahat oynayabilirsin öteki bahsedilen araçlar biraz sıkıntı gibi geldi bana :) Daha önce bu tür fantezilere giren abilerimiz kardeşlerimiz vardır illaki onlar konuyu görünce daha detaylı bilgi verirler :D