ben neler yapmadım neler ne videolar hazırladım, kumsala seni seviyorum yazıp ateşe werip videoya çektim, noldu_? el elde baş başta oturuyoruz. Seversen itilirsin, itersen sevilirsin kardeşimüstüne düştükçe kaçıyorlar sen kaçtıkça kovalıyorlar...
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
4.yılımız doldugunda böyle bi video yapmstım nişanlımacok sevinmişti ondaki sevinci görmek paha biçilemezdi benim için. ben tanıdık çevremde sevdiğim arkadaşlarıma yaptırıp montajlamıstım aklına olan varsa yapsn pişman olmaz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Pilot Speed - Alright Lyrics
Bu şarkının sözlerinden yapıştırırsınız, ya da fon müziği yaparsınız
![]()
Instagram: mutusgarage
Bende arkadaşım için böyle bir çalışmada kameraman olmuştum.Biz hiçbir hazırlık yapmadan sadece kamerayı alıp çıktık.kadıköye gittik su satan kardeşimizi boğanın üstüne koyduk ona söylettik dönerci abimiz döneri keserken ona söyleetik iskelede vapura yetişmeye çalışırken depar atan amcaya söylettik.İett şöförüne söylettik.Burger king'e gidip orda bazı yaşıtlarımıza rica ettik.İdo kaptanına söylettik.Bir cafeye girdik orda herkes topluca bir anda kameraya dönüp söyledi.En sonada arkadaşı koyduk kendisi söyledi.
Bence öyle yapın.Sadece 1 günümüzü aldı.Kimsede olmaz yapamam demedi.
gecen gunde bı arkds ask ıle konu acmıstı, admınler burası otomobıl formu dıye fırcalamıstı
kolay gelsın walla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)