User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: avşa ve kumbag hakkında yardım ?

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avsa gercekten guzel bı yer. kumbag gıtmedım gıtmekte ıstemem. fıyat konusundada konaklama, yeme ıcme falan cok uygun. arkadasların dedıgı gıbı denızı derındır ama adanın arka taraflarında baska plajlarda varmıs gıtmedım ama oralarda cok guzelmıs hani derin falan degil. eglencesıne gelınce ***** oranın populer clubu tanz var, gecen sene avsa arena acıldı yenı bır mekan. tercihim avsa olur.

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avşanın o eski havası kalmadı bana göre tanz açıldıktan sonra,apaçi tarzı olmaya başladı biraz sanki uzun zamandır'da gitmiyorum.ama denizi gerçekten güzeldir o bakımdan tavsiye ederim.ama ben şahsen kız arkadaşımla gitmeyi tercih etmem... kumbağ hakkında pek fazla bilgim yok ama en azından şuan avşa'dan daha sakin olduğunu tahmin edebiliyorum...

kyhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kalırsa avşanın denizi kötü, eğlence yeri olarak 2,3 mekan olması lazım.. TANZ otelde kalırsanız otel anahtarıyla discoya ücretsiz giriliyordu eskiden.. Fakat deniz,yosunlu,girerken taşlık daha sonra kuma dönüyor. Çok pahalı değildir avşaya kız arkadaşımla gitmiştim ama denizini beğenmemiştim.

Eğer en yakın en güzel denizi tavsiye edin diyorsanız, erikli, sultanice vs. yerleri öneririm. Marmara bölgesinde marmaris denizi kadar güzel tek yer orasıdır. Gece hayatını pek bilmem bir araştır istersen. Benim canım denize girmek istediğinde 20km gidip kumbağ,tekirdağda vs. yerlerde girmek yerine erikliye gidiyorum. Çorludan 240km siz hesap edin. Kumbağında denizini tavsiye etmiyorum bu arada.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marmarada deniz mi kaldı girilecek yaw. Bozcaada çok güzel yer ama gerçekten kazık. Ben zaten soğuk deniz severim ama kızlar oranın denizinde donar.
    IN BOOST WE TRUST

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maramara da suya girilebilecek tek yerdir heralde adalar ama avşaya bir daha adımımı atmam.Bence istanbula yakın tekirdağ edirne çanakkale gibi ege ye yıkısı olan bir yer düşünün.

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumbag yı kesınlıkle tavsıye etmem kumsalda 700 800 kısının arasında 3 yada bılemedınız 4 bayan olabılyor denıze değil yosuna gırıyorsunuz ve gercekten cok pis avşa kumbağa göre daha ıyıdır erikliyi yada şarköyu tercıh etsenız daha mantıklı olur daha sakın ve temız enazından

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Çorluda yaşayan ve kumbağ ile avşa ya her yaz 20-25 kere günübirlik denize giden biri olarak 2 sinide önermem.Gideceksen Erikliye git deniz cam gibi kumsal altın gibi herşey ucuz konaklama bol oğlu bol hava mis.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erıklı enez tarafları guzel dıyorlar bır kac kısıden duymustum avsayda gecen yıl gıttım kız arkdasımla acıkcası ben memnun kaldım gıttıgım donemdede 2 temmuz falandı sanırsam erkek yok denılcek kadar azdı sakındı ortalık ben memnun kaldım yanı denızı falanda hosuma gıttı . eglence olarak 3-5 bar var kız arkdasınla gıtcegın ıcın cok onemlı oldgunu dusunmuyorum yanı ekonomık sartlarda para olarak normal sevıyede bır yer ....

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...l-tavsiye.html

şu konu ve tavsiyeler sonrası kız arkadaşımla bozcaada ya gittik geçen sene , ne bi tanıdık ne bildiğimiz biyer vardı ama diyebilirimki 10 tatil imkanım olsa 10 unda yine giderim.Ki bu yaz yine gidicem allahın izniyle.

başbaşa kalalım , kafamıza göre takılalım , çok kalabalık olmasın , piyasa yapmaya gelmiş apaçi olmasın diyorsanız kesinlikle bozcaada.

Olayı şöyle özetliyim , çanakkaleye gidiyorsunuz , ordan geyikli , geyikli sahilden kalkan arabalı feribota binip ilerde bozcaadayı görür görmez değişiyo hava.Mutlak surette klimalı odası olan bi yer tercih edin (burası zaten esiyor , klimaya gerek yok diyen pansiyon sahiplerini kaale almayın , tamam hava çanakkaleye göre bile daha serin ama yinede hap kadar odada cam açmayla durulmaz yaz sıcağında) ,

adadaki evimiz diye bi pansiyon var odalar klimalı ve bomboş diyebilirim , hem limana çok yakın , meydanın içinde , hem temiz , hemde sabah kahvaltısını adanın bikaç km yukarısındaki bahçe içi kamping de veriyor...

İmkan varsa arabayla gitmenizi tavsiye ederim , hatırladığım kadarıyla 5 tane falan koyu olması lazım.Bi tanesi sıralı şezlong şemsiye vss normal plaj havasında , yol karşısında bar tarzı bi yeri var , bi tanesi akvaryum adında , nedendir bilmiyorum bayaa bi rabet görüyor (emin olmamakla beraber gemi batığı mı ne varmış ,, hepimiz de prof dalgıçız ya , kartalının arkasında piknik tüpü olan aile babası amcalar bile orda), ama diğerlerinde neredeyse sizden başka kimse olmuyor ve deniz hem temiz hem zemin komple kum.Yol üzeri geze geze hangi koya gireceğinizi seçmek bile keyifli.

Akşam ya limanda bi balıkçıya , yada rum mahallesinde sokak araısnda biyere oturabilirsiniz.Biz ilk bikaç gün ya çok dandik , yak çok kazık yerleri gezsekte son günler düzene girip gayet güzel yerler bulmuştuk yemek için. , Feribotların tenkelerin yanaştığı limanın bile tertemiz olduğu , hatta arabalı vapurun üst katından denize baktığımda kayaları , zeminin kumunu , balıkları görebildiğim nadir temizlikte bi denizi vardı.Dönüşte bayaa bi tribe girmiştik

tur rehberi gibi anlatmışım biraz kusura bakmayın ama çok güzeldi bayaa etkilenmişim demek.
    öle güzel anlatmışın ki gidesim geldi 3 sap gitmeyi düşünüyoruz bu sene bizede öle sakin temiz bi yer lazım 1 hafta kalmak yemek vs. derken neye patlar sence
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmara adasında ki yaşam durmuş ve kimse sen öldün demediği içinde insanlar zombi modunda dolanıyor, Avşa daha canlı ve güzel bir Ada, fiyatları uygun, merkezde konaklamanızı fakat denize Çınar koyunda girmenizi tavsiye ederim"geçen sene merkezde deniz anası istilası vardı", geceleri de canlı olur.
    Ailece her sene 1 hafta Ayvalık, 1 hafta da Avşa da tatil yaparız, hem ben hemde ailem ziyadesi ile memnunuz.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erıklı enez tarafları guzel dıyorlar bır kac kısıden duymustum avsayda gecen yıl gıttım kız arkdasımla acıkcası ben memnun kaldım gıttıgım donemdede 2 temmuz falandı sanırsam erkek yok denılcek kadar azdı sakındı ortalık ben memnun kaldım yanı denızı falanda hosuma gıttı . eglence olarak 3-5 bar var kız arkdasınla gıtcegın ıcın cok onemlı oldgunu dusunmuyorum yanı ekonomık sartlarda para olarak normal sevıyede bır yer ....
    Gittiğin yerin ismini alabilirmiyim arkadaşım nasıldı bende kız arkadaşımla gidicem zaten senede 1 haftamız var iyi bir yer olması lazım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...l-tavsiye.html

şu konu ve tavsiyeler sonrası kız arkadaşımla bozcaada ya gittik geçen sene , ne bi tanıdık ne bildiğimiz biyer vardı ama diyebilirimki 10 tatil imkanım olsa 10 unda yine giderim.Ki bu yaz yine gidicem allahın izniyle.

başbaşa kalalım , kafamıza göre takılalım , çok kalabalık olmasın , piyasa yapmaya gelmiş apaçi olmasın diyorsanız kesinlikle bozcaada.

Olayı şöyle özetliyim , çanakkaleye gidiyorsunuz , ordan geyikli , geyikli sahilden kalkan arabalı feribota binip ilerde bozcaadayı görür görmez değişiyo hava.Mutlak surette klimalı odası olan bi yer tercih edin (burası zaten esiyor , klimaya gerek yok diyen pansiyon sahiplerini kaale almayın , tamam hava çanakkaleye göre bile daha serin ama yinede hap kadar odada cam açmayla durulmaz yaz sıcağında) ,

adadaki evimiz diye bi pansiyon var odalar klimalı ve bomboş diyebilirim , hem limana çok yakın , meydanın içinde , hem temiz , hemde sabah kahvaltısını adanın bikaç km yukarısındaki bahçe içi kamping de veriyor...

İmkan varsa arabayla gitmenizi tavsiye ederim , hatırladığım kadarıyla 5 tane falan koyu olması lazım.Bi tanesi sıralı şezlong şemsiye vss normal plaj havasında , yol karşısında bar tarzı bi yeri var , bi tanesi akvaryum adında , nedendir bilmiyorum bayaa bi rabet görüyor (emin olmamakla beraber gemi batığı mı ne varmış ,, hepimiz de prof dalgıçız ya , kartalının arkasında piknik tüpü olan aile babası amcalar bile orda), ama diğerlerinde neredeyse sizden başka kimse olmuyor ve deniz hem temiz hem zemin komple kum.Yol üzeri geze geze hangi koya gireceğinizi seçmek bile keyifli.

Akşam ya limanda bi balıkçıya , yada rum mahallesinde sokak araısnda biyere oturabilirsiniz.Biz ilk bikaç gün ya çok dandik , yak çok kazık yerleri gezsekte son günler düzene girip gayet güzel yerler bulmuştuk yemek için. , Feribotların tenkelerin yanaştığı limanın bile tertemiz olduğu , hatta arabalı vapurun üst katından denize baktığımda kayaları , zeminin kumunu , balıkları görebildiğim nadir temizlikte bi denizi vardı.Dönüşte bayaa bi tribe girmiştik

tur rehberi gibi anlatmışım biraz kusura bakmayın ama çok güzeldi bayaa etkilenmişim demek.
    abi benim tavsiyem, bozcaada ya geçerseniz scooter kiralayın... hem uygun fiyata hemde rüzgarla birlikte muhteşem oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)