kme nedir :)
birde adamlar 1500 relatore gerek yok cekiyorlar nedendri çzemedm onlar turbo araç işi diyo sende turbo yok dediler dedim illa turbo laguna mı yapcaz arkadaaas :D
Printable View
kme nedir :)
birde adamlar 1500 relatore gerek yok cekiyorlar nedendri çzemedm onlar turbo araç işi diyo sende turbo yok dediler dedim illa turbo laguna mı yapcaz arkadaaas :D
kme güzeldir, motorlara bile tüp takıyor adamlar:)
tek eksiği adı duyulmamış, ben çok memnunum arabamda lpg sistemi olduğunu unutuyorum her konuda..
ya valla herkes memnun olur bende patlar bişeyleri o yüzden bilindik bişi olsn istiyorum :)
atiker var tanıdık ben taktrıdım gayet başarılı tavsye ederim özelden adresi falanda verenlirim istersen
Gel Ankara'ya, istediğin yetkili BRC servisinde 1500tl nakite 1500mb regülatör + 8mmlik tesisatla yaptırırsın. İstanbuldakiler gerçekten abartmaya başlamışlar. Buradan bu anlaşılıyor.
140 hp sınır değerdir. 1200mb'lık regülatör de efendi kullanımda aracı yürütür. Ama yüklendiğin zaman basıncı koruyamaz. Bu da özellikle üst devir ve yüklerde fakire düşürür. Benzine atmayabilir ama openloop'ta fakirde kalırsın haberin bile olmaz. Hem sonradan regülatör yetmez de ayrıca değiştirmeye kalkarsan bi dünya para isterler. Bu sebeplerle +100~150 tl civarı fazladan verip 1500mb'lık kit taktırmanı tavsiye ederim.
Mucib'e takılı kalma. Diğerlerinden de fiyat sor. BRC yetkili servisi olsun yeter. Başına bir talihsizlik bile gelse gider 2A'nın başına ekşirsin. Sorunun bir şekilde muhakkak çözülür.
simdi 2amühendisliği aradım çağlayandaki yeri... murat beyle görüstüm kendisinde 150 beygir bir arac varmıs oda aynısını kullanıyorms falan filan dedi... ben parayı abartmazlarsa 1500 reglatör isticem sizin yazdıgınız güzel bilgilere dayanarak...
ankaraya gelirim gelmesinede sıkıntım şu hem yakıt... hemde ayar v.b. durumda tekrar ankaraya git gel yada isytanulda muhattap bulamama durumları olur diye cekiniyorum birde çalısan adamız her gidicez dediğimizde izin alamayabiliriz.
sizce mak 100 -150 fark vermem kafii dimi daha fazlasını vermekde istemiyorm işin acıkcası
Regülatördeki fark 50tl-75 tl civarında. 6mm'lik - 8mm'lik bakır boru farkı 20 tl civarında. 8'lik kesici farkı da cüzi birşey. Bence hakkı 100 tl'dir. Hadi consumer surplus'a göz dikmiş olsunlar, 150tl olsun. 200 bence çok. Fırsatçılığa girer.
Ankara'ya gel derken örnek verdim. Yoksa tabi ki karlı ve mantıklı değil. 100tl fark hadi neyse de 300tl fark çıkarmaları çok garip. Başka bayiilerle de pazarlık yapın.
pazarlıgı konusacağm tekarradan ama cok sabit konusuyorlar alırsan al almazsan alma tarzı buda gıcık edici..
serkan evine yakın yada işine yakın brc , lavato veya landirenzo servisi varsa orda taktır. atiker tutiker tatarsamiker gibi markalarla hiç ugraşma gözlerin yaşarmasın hiç :) paranla rezil olma derim ben. tecrübe ile sabitlenmiştir bknz voltran sgı sistemleri. arabada sıralı gaz ile voltranı oluşturduk direksiyona binsemde hep götü ben oldum :)
haluk abi yorumlarına hastayım :D :D karar brc de kıldım taktırıcam
hadi bakalım hayırlsısı olsun diyelim tatlısını yerik artık arabanında tüpünde ayrı ayrı :)
benimde volvo motorlu lagunam olsa sıkıntı olmaz sanırsam :)
koca sene geçti civic olsun beyaz olsun diye :) kısmette lagunaymış hayırlı ugurlu olsun tekrar ;)
tüp işi içinde sakın aklını celmesinler ucuz etin yahnisi ofsetli olur :)
teşekkür ederim murat :)
kanka msndeyim gel çabuk çözelim
telefon ver iş teyim msn malesef yok :D