Murat Nickli Üyeden Alıntı
yazmiyim yazmiyim diyorum ama...
koy ortaya bi dyno, ne bilim bi belge. kardeş aha bu 106 böle idi. kelebek yaptım böle oldu die. ondan sora bana belgeli konuşuyorum de. sen kaç yıldır bu işi yapıyorsun da kalkıp laflarını belge niteliğinde ortaya atıyorsun. hani kağıt verileri nerede? senin lafının belgelik yanı nedir?
hadi olmaz ya oldu diyelim. bir kelebek ile varsayalım ki gelen 3-5 hp yi hangi dynoda ölçtün?bu gün 10dk ara ile ölçülen araba bile farklı çıkarken o nası bir dyno öyle. ya da ne bileyim, nereden anladın bu getiriyi. Psişik güçlere mi sahipsin? o nasıl bir his kabiliyetidir ki 3-5 hp yi fark edebiliyor ve iddia ile kardeş bu iş arabana güç getirir diyebiliyorsun? bunu diyebilmen için bir kanıt olmalı değilmi? yoksa bilmeden konuşmuş olursun değilmi? şimdi senin dediklerin mi desteksiz bol keseden atmak, yoksa benimkilermi? sağa sola sıkma kaan.
ayrıca kaan senin benimle sıkıntın ne? hayırdır bir derdin mi var? bilirsin sanırım sanal meydanda sevmem böyle atışmaları. bir ara görüşünce tartışırız yüz yüze.
geçme geçilme konusunda da daha önce ve şimdi yaptığın yorumlardan ötürü sana sadece "adammışsın diyorum" :)
senin ısrarların nedeni ile değil, ben istedim diye, süper ayarlı arabamla gelmiştim evet. haklsıın. adamsın...