Muhtemelen firma araci ama yinede bakmakta yarar var.. Stikerleri belaltinda kaliyodu o ttlerin![]()
genelde duzgun arac satar can auto 3-4 kez ticaretimiz oldu solenenın dısında baska bişe cıkmadı araçlarda ii esnaf pazarlıkı cok ıı yapın acaıp dusuolar rakamlarda...
Ozan JTI'ın beyaz mavi renkleri arkadaşların dedikleri gibi bel altında kalıyor. Şirket aracı olduğunu düşünüyorum ben de %95 oranla...Geçen yıl Berk'te TT vardı zaten. Bana sardıydı yolda bi kere oradan biliyorum. Bu arada plakası TRE demişsin. TRE İzmir'de Torbalı plakadır. Ve JTI fabrikası Torbalı'da bulunuyor. Bu yüzden düşündüğüm ihtimali %99'a çıkartıyorum![]()
bizim forumda hastayız boş muhabbete yaa,araba şirket arabası olmuş,galericiden araba alınmaz olmuş nerden nereye gelmişiz neyse arkadaşım şimdi konuştum ortaklarından birisi ile derki;
"hüseyin araba 3.sahibinden satılık yani şirketmiş jti'mış alakası yok,arabada benim gördüğüm darbe ve değişen yok,sadece boyaları var oda koyu renk oldugundan çizik kapama vs vs gibi işlemi gibi duruyor yani macunlu ve fletoları bozulmamış durumda,arabaya sahibi daha yeni 6000 tl kaskodan masraf yapmış,2 far tampon ve ızgarası değişmiş önden küçük bir tıkı var ama panelinde işlem yok,içi yıpranmamış üzülmemiş gayet canlı eşe dosta gelir aracı olanı arada bırakmaz,hatta geçen gün satıldı ve özel vw servisi gaziye ekspertize gitti araba için dediklerimizin aynısı denmiş sadece aracın karter contasından yağ sızıntısı oldugunu ve değişmesi gerektiğini sölemişler,fakat alan kişinin kredisi çıkmayınca iptal oldu"
bak bakalım kafana yatarsa gözün keserse gelir bakarsın
seni unutmuycaz ALİDAN
Şirket arabalarının nasıl kullanıldığını biliyoruz. Muhakkak istisnalar var yok değil. Elini sallayan araç alım satım işi yapıyor kardeşim bu aralar. Sahibinden satılık olmayınca insanlar hem pahalıya almış gibi düşünüyor hem de güvenemiyor. Sen de araç alım satım işi yapıyorsun seni tenzih ediyorum ama bence bu düşüncelerde haklılar...
Bu arada benim bulunduğum sanayide Vw-Audi servisi kral bir arkadaşımız var. Rica ederiz ona da yerinde baktırırız araca
Zaten jti araci olabilir dedik kesin öledir demedik höso.. Bide jti 2yil önce elinden cikardi eski kasa ttleri.. Belki ilk sahibi jti dirama yine söylüyorum arac güzel duruyor en güzeli serkanin dedigi gibi servise göstermek.. İcinede sinerse alir gidersin arabayi..
Ben gidip bakabilirim de pek anlamam bu tür araclardan.Bir kaportasına birde iç döşeme vs yıpranıklığından anlarım biraz.![]()
tekrar yaptığım bir görüşme daha var "hüseyin senden sonra arkadaşlarına mahçup olma diye tekrar baktım arabaya arabada kesinlikle değişen veya darbe yok,sadece lastikleri biraz zayıf ama onlarda çok acil deil bence" dedi
birde şirket aracı tada jti aracı olsa bence bu km'de olmaz arkadaşlar,ben çok jti aracı aldım hepsinin km'si 2 yaşlarında olmalarına rağman 100.000+ şeklindeydi şimdi km düşürülmüş olmasın diyenler olur,jti vs vs tarzı firmalar araçlarının en küçük işlemini bile yetkili servislerinde yaparlar aracın şase nosu ile yetkili servis kayıtlarından km kontrolü yapılabilir.
seni unutmuycaz ALİDAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)