bir tuhaflık var
değiştirdiler ilanı
anlamadım, babama arattırdım yok bizdeTT filan demiş adam..
vazgeçtim o araçtan
Built to fall....
İlana baktım, ilan yoktu dün. İçeri baktım aracı göremedim orada, bilmiyorum satıldı mı içeri mi aldılar başka bir şey için.
arkadaşlar bu araba 250.000'de firma aracı. süslenmiş ve 82000 e düşürmüşler, boşuna arabaya bakmaya gitmeyin, zamanınızı ve paranızı harcamayın. maalesef ben harcadım.
arabadaki problemleri yazmakla bitmez. bir ikisini yazacak olursam, ön far tampon değişmiş, komple boyalı, lastiklerde balon var değişmesi gerekiyo, ön camda çatlak var, motor yağ atıyo, vs....
vay bea bırde ıyı bı arac dıyenler vardı![]()
www.honda-tech.com
valla ben yaşadığımı yazdım inanmak veya inanmamak sizin elinizde, ben izmir'e TT yi almaya gittim bakmaya deil, araba söylenen özelliklerine sahip olsaydı zaten almış olacaktım ve buraya yazmayacaktım.
o arabayla ilgilenenler gerçek bilgileri öğrensinler diye foruma üye oldum. çünkü başka arabaları da forumlardan çok araştırdım, burda insanların doğru konuşmadığını zannetmiyorum.
bu arada aracın expertizi dod'da yapıldı. isteyen dod'a gider yaptırır...
bu arada yazmayı unutttuğum bişeyi ekleyim.
dod dan çıktıktan sonra galeriye geri döndük ve adamlar biz böyle olduğunu bilmiyoduk diye baya ayak yaptılar.. hatta sanırım patronlarından bi tanesi ya da orda sorumlu biri hava attı "madem araba 250.000de kimseyi kandıracağımız yok ilanda km sini değiştiririz." dedi.. ama gördüğünüz gibi ilanda hala 82.000 yazıyo)
adam bana en son 40 bin'e indi ve bütün arızaları giderme sözü verdi. ben de adama 30 teklif ettim))
zaten arabayı alın satabileceğiniz fiyat 32bini geçmez o da alıcı bulabilirseniz.
abi kazıklayacak adam arıyolar... boşverin bu arabayı, düzgün araba bulun, piyasasının üstünde para verin daha iyi...
ben de şüphelenip elemiştim zaten arabayı,
spor araba almak gerçekten riskli bir iş
Built to fall....
Ranthor, spor araba almak dediğin gibi gerçekten çok zor hele de bütçeni zorlayarak alıyosan çok dikkatli olmak gerekli. hocam bi de şu aşağıdaki linke bak.
Audi TT 1.8 T Quattro 2005 Model 51.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55354552
ben bu arabayı gördüm, çok diri duruyo, ama fiyatı yüksek geldiği için düşünmedim servise falan da gitmedim.
bütçen yetiyosa ve tabi servisten de aksi bişi çıkmazsa bence çok güzel..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)