bir zaman lar bi eg kasa cıvıc ım vardı şimdiki sahibi arabayı apaçi yapmış ama yinede onu çok özlüyorum...
bir zaman lar bi eg kasa cıvıc ım vardı şimdiki sahibi arabayı apaçi yapmış ama yinede onu çok özlüyorum...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
106 gtı ımı sattım ama cok ozluyorum 7 sene bınmıstım nıye sattıgımıda bılmıyom kumes yaparım satmam dıyordum ama arkadasım da bır mah otede ondan ıcım rahat.
2 sene önce 42binde boyasız 2001 model 106'ım vardı.Hala özlerim.Hatta kullanması nasip olan Ömer de özler![]()
Lagunamın garajımda durmasını isterdim. TR deki en temiz tüp takılmamış ve en bakımlı Lagunasıydı.
Serkan çok şanslı adam ama arabamda şanslı Serkan gibi birine gittiği için.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
AK civic bazen özlüyorum polisaj yaptıgım zamanlar genellikle
ama en suan sattıgım aracı özlicem satmayı hiç istemiyorum ama baska sevdiğim arac için satmam gerekiyo
12 yil kullandigim e36 cabriomu ozluyorum. Bir anlik cilginlik ugruna sattim cok pismanim.
Birde 1998 model Silverado Vortec motorlu, pert olmasaydi iyiydi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben ilk aracımı unutmuyorum halada çok pişmanım sattığıma 99 şahin 1,4 55 binde almıştım emekli bir öğretmenden almıştım 1,4 olmasına rağmen 1,6 ları dikiz aynasında bırakıyordu ve çok rahat 200 km/h çıkıyordu youtube ye şahin 200 2 yazarsanız görürsünüz 8 yıl oldu satalı üzerinden bir çok araca sahip oldum ama onu unutamadım
![]()
ben bır turlu satamadım hepemen hemen hepsı pert oldu sadece vr6 yıı özluyourm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ae92 corollayı özlüyorum şimdi ki enjeksiyonlu ama onda ki atiklik şuan ki ae101 de yok![]()
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)