asmalıda kafe pi de akşam hareketlidir ama kız arkadaşınızla gitmeyin moraliniz bozulur![]()
asmalıda kafe pi de akşam hareketlidir ama kız arkadaşınızla gitmeyin moraliniz bozulur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bi ara tırstım yanlıs mı yazdık diyemekan lebronmus abi bırak jpegkingliği
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Leblon olmasın?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yav bi harfin lafını etmeyin![]()
bilen yazsın
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Leb-i Derya Richmond'a gitmeni tavsiye ederim çok başarılı ama romantik bi yemek için. Onun dışında eğlenmek için NuTeras olabilir içeriye girmek zaten oldukça zor kesinlikle apaçi alınmaz.
Aynı şekilde Restaurant X iksv'nin en üst katında manzara enfes![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
nevizade daha ucuzdur gelen kesimde ona gore daha bir erkek yogunlugu olabilir
kücükbeyoglu daha cok alternatif tiplerin ugradıgı yerdir rahattır ozellikle pendor cornerin ickileri cok guzeldir
asmali ise diger saydıgım iki yere gore daha pahalı kaçar gelen kesimde farklıdır dogal olarak vida pera - kafepi - house cafe - 360 - eelence - akbabalı meyhanenin oldugu kısım kız arkadasınla rahat rahat gidebilirsin
1881 - 193∞
abi benim bildiğim kadarıyla nu teras için rezervasyon bir tek localara yapılıyor onlar da 2bin TL. Loca dışında revervasyon yapılmıyor diye duydum. Girişte de revervasyonsuz almıyorlar? burada bir yanlışlık var ama çözemedim.2 kez gittim, hep arkadaşlarım ayarladı ama nasıl ayarladılar bilmiyorum. Bir bilgin var mı?
REKLAM YASAK 1 mesaj 1 reklam oh ne ala mualla ...
Muratsoydal
daha oncede konu actin simdide ayni seyi yapiyorsun . Forum reklam forumu degil anla artik ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hayirdir insallah bide orta halli yemek 300TL ne ye danaya mi giriyoruz o ne öyle...b.kmuzda boncuk mu bulucaz
edit:Evet biliyorum belkide pintiyim ama kız arkadaşıma yedirmem o parayı eşim olsa tamam da...yarın çekip giderse ayy çoook sıkıldıııııımmm diyip o paralar gelip beni tırmalar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)