dogum gunu kutlamak ıcın yer tavsıyesı edıncek varmı ıstanbulda
www.honda-tech.com
kanka gıtcez hatunun dogum gununu kutlıcaz cafe tarzı ıstemıyz oyle boyle muzıkde olsun pasta felan keselım 7 kısı felanız oyle bıyer apaçi işi olmasın yardım et olum daraldım gece gece pof
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
midpoint ve küçükbeyoğlu pendor güzel bence..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
www.honda-tech.com
surekli giderim marantaya mekan olarak guzel yerdi.localarda var ancak dogum gunu kutlamasina cok kez sahit oldum masa etrafina yada istege gore baska yerlerede yerden havaya boyle kivilcim cikartan mesale tarzi seylerden yerlestiriyorlar pasta gelirkende butun kafede arka fonda yuksek sesle hepiide borttey tuu yuu gibi turkce bisi caliyo cok itici geneldede arkasinda hemen hayde gidelum yada daha romantik bisilerbutun kafe size bakiyo falan sahsen kiz arkadasima dogum gunu kutlicak olsam tercih etmeyi BEN dusunmezdim yinede gidin bi bakin
yeni konu açmadan bunu bir hortlatalım.
2 ecnebi arkadaşım eşleri ile birlikte istanbulu ziyaret edecekler. otelleri taksim de. taksim ve çevresinde önerebileceğiniz club var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)