User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Eskişehir si sorgusu

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar simdi ben Anil'in kuzeniyim ve Eskisehir'de bu araba benim ikinci arabamdir, gonul rahatligiyla kullandigim bir arac, simdi suraya bakiyorumda kac kisi kotulemis araci, bilmeyenler gormeyenler bile gordum ettim diye yazmis, hatta sevkinin aracini bile onermisler, tamam sevkinin aracina laf yok ama ona gorede sevki fiyat vermis, ama oyle yada boyle bu arac ex fiyatina veriliyor arkadaslar is maddiyata bakar, gucun neye yetiyorsa ona bakarsin, arac oyle bir arac degil zaten alicisi kaporta sorunlarini bilerek gidiyor motor hakkinda bilgi vereyim.

Arac alindiginda motoru pek ic acici degildi ki kisa bir sure sonra yatak sardi, Ali ustanin tavsiyesi uzerine motor yapilmadi ve ikinci el civic sedan si motoru takildi, sonrasinda 5'e atayim derken 3'e atincada motoru kirdi, sonrasinda pistonlar ve kollar degisti Mobil Hondada Ali Usta ve ekibi tarafindan yapilmistir, Ali usta yaptigi ise garanti veren ozverili sirketine laf getirmeyecek biridirki parcalari siparisle getirtti oem olarak, zaten icine sinmeyen isi yapmaz, motor mayis basinda yapildi, arac 3000 - 4000 dd arasi rodajini yapti istanbula geldi gitti, Ali usta tekrar kontrol etti ve onay verdi, torku beygiri gercekten suan cok guzel hissettiriyor, motoru kendini belli ettiriyor ve bence yuruyor, dedigim gibi gelin gorun kullanin icinize sinmezse almayin.

Kapidaki jdm bayraga laf edenlere cevabim var bu forumda baska arkadaslarimizda bu bayrak folyosunu kapilarina tavanlarina cekti onlara neden bir cift laf edilmedi merak ediyorum dogrusu.

"Bu araci alacagina Sahin al" diyenede gidip gercekten sahin alsin diyorum, gercekten sacma bir kiyaslama olmus, sahinle giderken yanindan boyle stock motorlu guzel yuruyen bir civic si gecerse gercekten cok uzulur.

psycho
    Misafir
    aracın motoru keyfe keder rektefıye yapılmıstır keyfe keder boyayı duydumda bunu ilk defa duydum bence başka bir araç bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psycho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın motoru keyfe keder rektefıye yapılmıstır keyfe keder boyayı duydumda bunu ilk defa duydum bence başka bir araç bakın
    Onu yanlis yazmistir, herseyin ustune varma, acikladik iste yukarida incigini cincigini boncugunu, oda nazar boncugu olmustur

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psycho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki yazıyı okumadın galiba

Kasası ve kaportası kötü olabilir ama motor konusunda bildigim kadarıyla bakımlı bir arac bildiginiz cogu güzel iyi si'dan daha iyi toplandıgı konusundada emınım paradan kacılıarak toplanmadı d16ların en onemlısı yag pompasıda yamadadır

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bildiğim kadarıyla araç oem parçalarla toplandı mobil hondadaki ali ustamız yan sanayi ürüne karşı oldugu için oem kullanmıstır cünkü ben yaptıgım işe garanti veririm orjinal parça dışındakilere vermem diyodu ama gerçekten kasasına düzgün işlem yapılırsa güzel olur hayırlısı olsun
    len o kadar senin civic'in reklamını yaptık insan bi teşekkür eder samet ben

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar simdi ben Anil'in kuzeniyim ve Eskisehir'de bu araba benim ikinci arabamdir, gonul rahatligiyla kullandigim bir arac, simdi suraya bakiyorumda kac kisi kotulemis araci, bilmeyenler gormeyenler bile gordum ettim diye yazmis, hatta sevkinin aracini bile onermisler, tamam sevkinin aracina laf yok ama ona gorede sevki fiyat vermis, ama oyle yada boyle bu arac ex fiyatina veriliyor arkadaslar is maddiyata bakar, gucun neye yetiyorsa ona bakarsin, arac oyle bir arac degil zaten alicisi kaporta sorunlarini bilerek gidiyor motor hakkinda bilgi vereyim.

Arac alindiginda motoru pek ic acici degildi ki kisa bir sure sonra yatak sardi, Ali ustanin tavsiyesi uzerine motor yapilmadi ve ikinci el civic sedan si motoru takildi, sonrasinda 5'e atayim derken 3'e atincada motoru kirdi, sonrasinda pistonlar ve kollar degisti Mobil Hondada Ali Usta ve ekibi tarafindan yapilmistir, Ali usta yaptigi ise garanti veren ozverili sirketine laf getirmeyecek biridirki parcalari siparisle getirtti oem olarak, zaten icine sinmeyen isi yapmaz, motor mayis basinda yapildi, arac 3000 - 4000 dd arasi rodajini yapti istanbula geldi gitti, Ali usta tekrar kontrol etti ve onay verdi, torku beygiri gercekten suan cok guzel hissettiriyor, motoru kendini belli ettiriyor ve bence yuruyor, dedigim gibi gelin gorun kullanin icinize sinmezse almayin.

Kapidaki jdm bayraga laf edenlere cevabim var bu forumda baska arkadaslarimizda bu bayrak folyosunu kapilarina tavanlarina cekti onlara neden bir cift laf edilmedi merak ediyorum dogrusu.

"Bu araci alacagina Sahin al" diyenede gidip gercekten sahin alsin diyorum, gercekten sacma bir kiyaslama olmus, sahinle giderken yanindan boyle stock motorlu guzel yuruyen bir civic si gecerse gercekten cok uzulur.

Sıkılmadan yazdıgın ıcın tesekkur edıyorum kardesım.
    Bızım ıcın onemlı olan motoru ustayıda bu kadar öven cıktı o zman problem yok Anıl kardesımde sagolsun anlayıslı bır ınsan kısmetse ayın 15 ı gıbı gıdıp getırecez arabayı
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

Murat Özcan
    Misafir
    yaw arac sankı bıraz yorgun gıbı geldı bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frank07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkılmadan yazdıgın ıcın tesekkur edıyorum kardesım.
    Bızım ıcın onemlı olan motoru ustayıda bu kadar öven cıktı o zman problem yok Anıl kardesımde sagolsun anlayıslı bır ınsan kısmetse ayın 15 ı gıbı gıdıp getırecez arabayı
    Ne demek abicim ben sana aracin su zamana kadar gecirdigi sorunlari ve suanki halini apacik yazdim sana ortada cekinmeden anlattiklarimin hepsi sonuna kadarda dogrudur araba bize 17.000 TL'yi gecmistir maliyeti ama motor ciddi harika oldu gozun arkada kalmasin

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşimm saolsın teşekkür ederim ama benim aracımın satışı değil anıl kardeşimizin ama genede saolsın D:

Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arac sankı bıraz yorgun gıbı geldı bana
    araç kaporta olarak yorgundur zaten bunu herkes kabul ediyo motoru yeni uzatmanın veya yorum yapmanın anlamı yok

Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek abicim ben sana aracin su zamana kadar gecirdigi sorunlari ve suanki halini apacik yazdim sana ortada cekinmeden anlattiklarimin hepsi sonuna kadarda dogrudur araba bize 17.000 TL'yi gecmistir maliyeti ama motor ciddi harika oldu gozun arkada kalmasin
    samet sana katılıyorum aracın motoru su anda güzel + ali usta harbiden cok titiz bi adam her araçla uğraşmaz normalde ben anılada söyledim kaportasını yaptır boyat die abi satcam dedi o yüzden kaportasında biraz sıkıntı ama giderilmyecek bişey değil motoru sağlam oldukdan sonra kaportasına gerek yok
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reklam yaparken birilerinin onunu kapama kardesim satmak istiyorsan acarsin ilanini satarsin aracini, ki sevkinin aracini hepimiz satmak isteriz bende isterim ama bunun yeri burasi olmamali birilerinin onunu kapatarak olmamali

Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samet sana katılıyorum aracın motoru su anda güzel + ali usta harbiden cok titiz bi adam her araçla uğraşmaz normalde ben anılada söyledim kaportasını yaptır boyat die abi satcam dedi o yüzden kaportasında biraz sıkıntı ama giderilmyecek bişey değil motoru sağlam oldukdan sonra kaportasına gerek yok
    Eskisehir'in en iyi ustasi Ali Usta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)