genemi bi yarış sonrası forumda kavga çıkacak yaw?
Printable View
genemi bi yarış sonrası forumda kavga çıkacak yaw?
vay arkadaş çok şey kaçırmışım :D
ben selahattin yılmaz bu yazdıklarına kıcımla gülüyorum . seni 100 metre salıpta arkadan yakalayıp gectiğimi göremicek kadar körsen kendine bi gözlük al ayrıca hangi sl55 v12 motara sahipmiş onuda iyi arastır yanlıs arastırmıssın v24 beninki:))) ykepezin üstünde yokus yukarı neresi varmış ayrıca cocuklugumdan beri herkez orda yarısıyor türkiye bilir kepezin üstündeki ucak pistini. 4 silindirle 8 silindir kaldırdık unuttugun bişey daha var benim arac 2200 kilo aramızdaki 1000 den fazla kilonunda kac beygire tekamul ettiğine de bak nos deyil sen ekstradan koltugun altına boru cek osuruk gazı bas:)))))))))
Öncelikle aracınız 2200kg değil 1960kg. 240kg önemlidir. M3 1200kgdir. Ayrıca v24 diye bir motor şekli yoktur. 24 valfli motor vardır. Sizin aracınız 8 silindir 24 valf.
Bu kadar problem olacaksa çıkın tekrar resmi bir deneme yapın kameralı kayıtlı. iki taraf içinde dert olmayacaktır.
sierra 2.0i turbo 8V (LPG) de ve e30 m3 video (COSWÖRTH DEĞİLDİR)
öncelikle bu videoyu utanmadan nası koydun çok merak ediyorum önüme motorlu çıktı gaz kestim yoksa 5 boyum var ki bendeki videoda bu araca 5+ boy atıyorum koyunca kızarma sakın diğerlerine cvp yazıcam hemen
sayın selehattin yılmaz önce teknik bilgileri öğren ondan sonra bişeyler yazmaya çabala burda kendini millete güldürme sen beni geçtin geçmedin demiyorum ama böle çirkefliklere gerek yok daha arabanın kaç silindir oldugunu bilmiyosun biz senle geyiğine kaldırdık bitti gaza gelmene gerek yok eğer gaza gelirim diyosan çok zenginsin ya AKHİSAR DRAG larına gel sl55amg ile orda paylaşalım kozlarımızı çok hızlıya AMG gel görelim.
kardeşim sen gerçekten çok alınganmışsın kbakma alındıysan işin geyiğindeyim ben senin o samimiyetine dayanarak bu şekilde uykusu geldi falan yazdım kbakma ben senle deneme yapmadım sen 3 kişi oldugun için ben 4.viteste sen 2.viteste bastın eğlendik bitti bir allah ın kulunada geçtim demedim dediysem namerdim. senle de denemek için can atıcam akhisar a beklerim.
sendeki problem motorlu ise motour yanına kadar kafa kafaya giderken daha sonraki kalkışta diğer arabadaki problem olmuyomu sende biraz utan kafa kafaya giden lpgli arabaya 5 boy nasıl atabilirsin anlamadım sız kızarmışınız biraz konudan uzaktım ben zaten böle bi video cekmişler sizde koyun videoyu görelim:D selattin geldi benden yazdı bunları ayrıcada aracının maşallahı var N/A güzel yürüyen bi S14.
herkez gerçekleri gördü kardeşim yapcak bişey yok acı ama gerçek :) ayriyetten ben ilk kalkışta sağda kalktım çakalsınız ya çok saran yere attınız beni yinede geçiyodum anladın motor çıkmasaydı diğer kalkışta soldan kalktım fark belli oldu ;)
ERAY senı tanımam muhabbbetımde yok. arabanla kaza yaptın dıye duydum yaptıysan geçmiş olsun.
ama kaza yapmadıysan yarın akşama hv type-r laa senı role davet ediyorumm. hızlı araba yok diyosun yaa oo açıdan....