hiç bana göre bişey değil ya neyse zorluyolar![]()
hiç bana göre bişey değil ya neyse zorluyolar![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
esnaf gelırım ama param yok![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
efecım yaz numaranıda ararım gelince![]()
Dr. Ecu
antalya da ilk yarışımızı yaptık kepezüstünde SL55 AMG (çıtır modlu) ile drag yaptık yarında inşallah çeşitli araçlar gelicek bol bol denicez videolar kamink sonn![]()
Dr. Ecu
yarın aricam olm bulutuda senide aklımdasınızben sen gelirsin sanıyodum la selahattin le
![]()
Dr. Ecu
yarın akşama şenlik var kaçırma nekadar honda varsa süzgeçe çevircem antalya da![]()
Dr. Ecu
antalya turnesi, eray 0 antalya 1 ahahahahahahah
typer larla bu gün akşammı deniceksin
Dr.Ecu AntaLya
Ahhh ahh param gelmedi kaçırdık biz bu LahMaCun'u... Yeni sahibine hayırlar olsun.. Başkan bak yakana yapışıcam ramazanlıkdan sonra 3.25 içinbu arada turneye çıkmışsın başarılar allah gazına zeval vermesin
![]()
niye heycan yaptın kardeşim akşam sende gel tanışmış oluruz buradan boş boş yazma bişey ben geçtimmi yazdım bu akşamki denemelerin videolarından bahsediyorum he çok öğrenmek istiyosanda AMG ile ilk kalkışta ben geçtim 2.kalkışta selahattin geçti ama 2.kalkışta erken kalktı çünkü start veren kimse yoktu ben saydım 3 e kadar 2 de bastı sağlık olsun panik yapma yani v12 le 4silindir araba kaldırıyoruz bide bayır yukarı kaldırıyoruz handikap a bakbmw ci olcaksın bide yazdığın şeylere bak hüsran müsran
1-0 olan bişey yok kardeşim zevkine denedik güzel geceydi bu gece daha güzel olcak inş. akşama şenlik var kaçırmayın![]()
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)