hiç bana göre bişey değil ya neyse zorluyolar :D
Printable View
hiç bana göre bişey değil ya neyse zorluyolar :D
esnaf gelırım ama param yok :D
tam bende aradıgın tarzda bişi var :D
efecım yaz numaranıda ararım gelince :D
uğra ankara ya yeni proje golf len deneyelim :)
Hayırlı Olsun KİNG :)
antalya da ilk yarışımızı yaptık kepezüstünde SL55 AMG (çıtır modlu) ile drag yaptık yarında inşallah çeşitli araçlar gelicek bol bol denicez videolar kamink sonn :D
hani aramadın ?
yarın aricam olm bulutuda senide aklımdasınız :D ben sen gelirsin sanıyodum la selahattin le :hehe:
tesko yaptırdıkta arabaya onlarla ugraşıyoduk :D
yarın akşama şenlik var kaçırma nekadar honda varsa süzgeçe çevircem antalya da :D
sl 55 amg kamink sonn derken?
antalyadan izmire geçerken denizliye uğrarsan ara beni hem tanışmış oluruz hemde bi çayımı kahvemi içersin 0546-843-82-08
antalya turnesi hüsran..
antalya turnesi, eray 0 antalya 1 ahahahahahahah
typer larla bu gün akşammı deniceksin
Ahhh ahh param gelmedi kaçırdık biz bu LahMaCun'u... Yeni sahibine hayırlar olsun.. Başkan bak yakana yapışıcam ramazanlıkdan sonra 3.25 için :) bu arada turneye çıkmışsın başarılar allah gazına zeval vermesin :)
niye heycan yaptın kardeşim akşam sende gel tanışmış oluruz buradan boş boş yazma bişey ben geçtimmi yazdım bu akşamki denemelerin videolarından bahsediyorum he çok öğrenmek istiyosanda AMG ile ilk kalkışta ben geçtim 2.kalkışta selahattin geçti ama 2.kalkışta erken kalktı çünkü start veren kimse yoktu ben saydım 3 e kadar 2 de bastı sağlık olsun panik yapma yani v12 le 4silindir araba kaldırıyoruz bide bayır yukarı kaldırıyoruz handikap a bak :) bmw ci olcaksın bide yazdığın şeylere bak hüsran müsran :)
1-0 olan bişey yok kardeşim zevkine denedik güzel geceydi bu gece daha güzel olcak inş. akşama şenlik var kaçırmayın :)