Temmuzda benimde gelme ihtimalim var kemer tarafına..
mekanlar girişler nasıl , ilk defa antalyaya tatile geleceğim![]()
Temmuzda benimde gelme ihtimalim var kemer tarafına..
mekanlar girişler nasıl , ilk defa antalyaya tatile geleceğim![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Antalyaya gelecek varsa ihtiyac aninda 0507 690 06 34 Emir roll gormek istemissin agbi ayarlariz bir sekilde![]()
yorumlar çok güzel iyi ki bu yaz tatili kemerde yapıyorum. Ama sanırım mekanlarda en buyuk sıkıntı 2 sap gırmek onu nasıl aşacaz yardımcı olacak arkadaş varmı dır??
Valla aynı hat üzerinden geçerek dolaşa dolaşa tatil yapmıştım bende 2 sene önce. Öncelikle Kaş ve Kalkanı çok öneriyorum. Ben dokusunu çok beğenmiştim. Kleopatra plajı vardı doğru hatırlıyorsam ikisinin arasında çok güzeldir. Ayrıca sahil boyunca giden virajlı yol harika. Ben acaip keyif almıştım viraj yapa yapa bolcana apex ilen atraksiyon yapa yapa sıka sıka gitmiştimKemer gerçekten felakettir bu arada
Ayrıca yine kafa dinleyelim dersen (en fazla 2 gün fazlası sıkar hatta bir günde olabilir) olimpos yapabilirsin. Ama eşinle gideceğinden sanıyorumki adrasan daha iyi olabilir. Ayrıca oradan mesela 2 gün kalırsan alternatif olarak turlar yapılıyor kelebekler vadisine kadar, onlar eğlenceli olur katılabilirsin. Harika koylar var, tek kelimeyle harikalar, doğa harikası... Antalya içinde kemer tarafı çok güzel ama öbür uçtada belek taraflarıda sakin ve güzeldir. Manavgat tarafları yine öyle. Konyaaltı tarafı çok civcivlidir. Lara tarafları güzel olur ama HD şeklinde birşey istemiyorsanız otel yoğunluğu olan yerler size göre değil
İyi eğlenceler şimdi Kaş Kalkan arası bol apexli virajlı eğlenceli tattiller
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar özür diliyerek bişey sorcam konuyla alakası yok ama 14 ekimde düğünüm var balayı için antalyayı düşünüyoruz antalyada ekim ayında hava nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim..
bu konuyu guncellelsem olur sanırım
5-6 günlük kaş tatili için yapılacak görülecek yenilecek yer tavsiyeleri alabilir miyim?
Arkadaşlar bende bu yaz boyunca Antalya Konyaaltındayım. Sıkça kemere gidip geliyorum ama yabancısıyım buraların. Yokmu bana yol yordam gösterecek ortamlara sokacak birisi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)